KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
15.12.14 13:54

Ahoj holky, tak nějaké novinky u Vás? U mě zatím žádné zásadní změny nejsou, břicho mám tedy nafouklé jak balón až mi je to teda nepříjemné, ale to se vše pro úspěch musí vydržet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
15.12.14 14:00

@medmenka ahoj,tak u mě nového taky nic…dnes jdu teda na mamčinu oslavu narozenin, tak doufám, že mě nepříjdou zkontrolovat z práce :think: no a středa se mi už blíží :dance: a ty chceš kdy testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 14:08

@Lenek No tak si to hlavně pořádně užij na oslavě ;) já jsem si byla v lékárně pro jednu krabičku testů a jeden jsem hned vyzkoušela a bílo jak padlí sníh. Tak zase vyzkouším ve středu. Hlavně mi dneska měla dorazit zásoba testů a pořád nic. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
15.12.14 14:43

@medmenka no já dnes taky čekám balík a taky nic, tak třeba zítra :nevim: a kolikátý den si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 15:32

@medmenka ahoj :mavam:, u me zadna zmena.. sem tam pobolivani v podbrisku, jinak nic.. Dnes dosly testiky, tak uz at je patek :zed:Dnes je jeste na testik brzy, pockej na tu stredu, budu drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 15:33

@Lenek uzij si to na oslave a ve stredu preji at mas krasnou hodnotu hcg :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
15.12.14 15:35

@kelynka děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 15:37

Co holky cely den delate?? Hrozne se mi to vlece.. :zed: Ja jsem dnes uklizela, pak sla s dcerou na prochazku 3km tam, 3km zpet a jsem uplne promrzla :lol: Jeste, ze uz jsme doma.. Nakoupila jsem na Vanoce filety lososa, tak uz se na neho tesim.. Asi si uz zitra udelam na obed.. :lol: Dnes jeste nadelam testa na vanilkove rohlicky, ktere s manzou zboznujeme a az zitra to upecu.. Jeste nam zitra prijede kamarad z Anglie na 14dni, tak aspon se nebudu nudit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 15:41

@Lenek tak dneska jsem teprve 5DPO jako brzo to je, ale aspoň něco malinko tam mohlo být vydět, snažím se nestresovat uvidíme no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 15:43

@medmenka koči, 5den je moc brzy, takze si myslim, ze jeste hcg neni dostatecne, aby to testik ukazal.. Zadny stres :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 15:48

@kelynka asi je to ještě brzo, ale už jsem nedočkavá chci prostě vědět na čem jsem. Jinak já jsem dneska byla na procházce se psem a pak v té lékarně, dopoledne jsem zadělala těsto na vanilkové rohlíčky a linecké a zítra nebo večer to upeču. Hrozně se mi to táhne, už nevím co dělat. To budeš mít fajn že budeš mít rozptýlení že přijede kamarádka, já jsem pořád doma sama, manžílek pracuje dlouho do večera a když dorazí tak se nadlábne chvilku si zaleze na PC a pak jde chrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 16:00

@medmenka zadne asi, je brzo, takze zadne negativni mysleni :hug: :hug: Kamaradka ne, ale kamarad :mrgreen: Bude u nas bydlet tech 14dni, tak bude veselo :mrgreen: Manzel je taky cely den az do vecera pryc pracovne.. jeste, ze mam tu malou :andel: A co dela manzel za praci? Jak snasi sexualni pust :mrgreen:.. Ja uz jsem musela v sobotu manzu uspokojovat, docela brzy, kdyz posledni sex byl ve ctvrtek :lol: Vcera neotravoval, ale dnes asi zase bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 16:09

@kelynka já se snažím mít pozitivní myšlení :oops:. Jsem si to špatně přečetla s kamaráda jsem udělala kamarádku :oops: :lol:. Co se týká sexuálních potřeb manžela tak už začíná být nevrlí ale on si poradí sám :mrgreen: Už máme za sebou 6 pokusů tak už si asi chudák zvyká. Ale pořád se chce aspoň tulit, ale co pak chudák já :lol: když mám půst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 16:50

@medmenka jj taky to rikam, co ja z toho mam :mrgreen: Jinak cele tehu jsme nemohli mit sex, tak doufam, ze kdyz jeste nekdy tehu budu, tak budeme moct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 19:48

@kelynka no tak to by bylo s chlapem k nevydržení si nedovedu ani představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí