Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nada 17 v nejake skupine byla pani, ktera mela po 40, cele ivf si platila, mela jen jedno jedine vajicko, manzel spermie uplne kriticky bod temer zadne a ono jim to vyslo ![]()
A co znamena ten embryo gen?
Zajimave je ze nekomu musi sliznici hormonalne zvysovat a nekomu naopak delat kyretaz ![]()
@pemx píše:
No ja se za to ze jsem abstinent prave stydim. Nechutna mi vubec nic. Ja bych tak rada kdybych aspon to vino vypila abych pro ten ket udelala maximum ale proste i to nejsladsi vino mi prijde uplne kysele
Mne to taky nechutna ale zvladnu to vypit
kdyz nekam jdu tak to piju snad jen proto abych se dostala do nalady
nechapu jak to muze nekomu chutnat. Ja nepiju ani kafe, nechutna mi, ale strasne moc mi voni ![]()
@pemx Dr. rikala, ze to bude neco jako kyretaz a ze sliznici zkontrolujou, jestli tam nejsou polypy, ale ze je na UTZ nevidi. Kdyz tak pak sliznici jakoby zbrousi???, aby se embryjku lip hnizdilo. Ja nevim snad to pomuze…
Embryogen je pry nejake medium, ve kterym se nejdriv embryjko vyviji a pak po ET pomaha embryu zahnizdit…
S tou sliznici sem se taky divila moje gynekolozka vzdy rikala, jak ji mam krasne vysokou- pred mesickama, ze ji maj takhle vysokou tehotny, vzdy me navnadila a ja tehotna nebyla…
Ale ted nedavno sem se tady na emiminu docetla, ze to nekdy i muze zahnizdeni vadit a tak sem si rekla, ze se zeptam… Dr. rikala, ze na 1. IVF by to neresila, ale kdyz mame 3., tak ze se na to radsi kouknou operacne…
Holky ja az pujdu na ket ted v lednu, tak snad nebudu ani testovat, starasne se bojim ze to nevyjde. Asi nepujdu ani na krev
nevim jestli bysme meli na dalsi ket, ted uz jsme na 70000 :'( boze. Nikdy jsem si nemyslela ze tohle budu resit
@pemx Tak snad další pokus vyjde. Ještě máme zmažené jedno embrio.
@kratjana Me uz z toho taky hrabe… Ted si myslim, ze vic z tech penez… Meme nedodelany bydleni, ale ted jdou vsechny penize do IVF Za to uz by snad byly 3 pokojicky nahore… No ale Nikolka musi vydrzet porad s mamkou a tatkou v loznici…
@nada 17 píše:
@kratjana Me uz z toho taky hrabe… Ted si myslim, ze vic z tech penez… Meme nedodelany bydleni, ale ted jdou vsechny penize do IVF Za to uz by snad byly 3 pokojicky nahore… No ale Nikolka musi vydrzet porad s mamkou a tatkou v loznici…
Nadi, taky stavime, zakze vim o cem mluvis. Nemame jeste oblozeny schody, halu nedodelanou, stary nabytek… uz by se mohlo zadarit ![]()
@kratjana
Dik, my taky kuchyn poslepovana a vrsek zatim i bez podlah…
@kratjana píše:
Mne to taky nechutna ale zvladnu to vypitkdyz nekam jdu tak to piju snad jen proto abych se dostala do nalady
nechapu jak to muze nekomu chutnat. Ja nepiju ani kafe, nechutna mi, ale strasne moc mi voni
no a ja prave kdysi v puberte pila jenom same nejlevnejsi vina, aby jsme se s kamoskama dostali do nalady a pak to všechno stejne vždy
![]()
A od tech 16 mam proste sileny blok. fakt jen to citim a dela se mi zle. kdybych vypila lok tak to fakt pujde ven… ![]()
jinak vypiju vselijake bylinky, snim i všelicos a kor když to pomuze k miminku ale vino přes to nejede vlak ![]()
@nada 17 píše:
@kratjanaDik, my taky kuchyn poslepovana a vrsek zatim i bez podlah…
My nahoře taky nemáme podlahu položenou
a s takovou to nikdy nefodelame kdyžbudu porad dokola chodit na transfery ;(
Zrovna mi volali z rrepromedy prý jaki vyšel v prosinci test. ;( ;( choditke ssvé gyndarce která s nimi dělá.
@pemx píše:
no a ja prave kdysi v puberte pila jenom same nejlevnejsi vina, aby jsme se s kamoskama dostali do nalady a pak to všechno stejne vždy![]()
A od tech 16 mam proste sileny blok. fakt jen to citim a dela se mi zle. kdybych vypila lok tak to fakt pujde ven…
jinak vypiju vselijake bylinky, snim i všelicos a kor když to pomuze k miminku ale vino přes to nejede vlak
ja si v pubertě taky dopřával a ale vůbec mi to nechutnalo. Stačilo jedno mmalý pivo a sšla jsem
![]()
@kratjana ted uz to sakra musi vyjit. Kolik si budete nechavat zavest emryjek?
Holky, co se chystate na ket, drzim pesti, at najdete krasne dalnice ![]()
@pemx píše:
@kratjana ted uz to sakra musi vyjit. Kolik si budete nechavat zavest emryjek?
Premyslela jsem na dvema, ale… bojim se, nevim zda bych zvladla vychovavat dve deti zarovon - nemam zadne zkusenosti, bojim se ze by se navzajem stahla a oplodneni by se nekonalo, dal se bojim predcasneho porodu a zdravotnich rizik. Ja nevim, ale ted jsem rozhodnuta pro jedno. Co ty?