KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
16.1.15 08:47

Moje ddoktorka s nimi spolupracuje a pro me je lepší chodit do repromeda. Na veškeré kontrolya stimulace jen k doktorce. Opu a transfer repromeda, to je fajn. Ale nnejraději bych odešla trebabdo heliosu. Ted je tam známá a říká ze je to tam super. Ale zatím byla jen na pohovoru.. Na me v repromeda nejprijemneji působí ty recepční. Jinak nikdo. Lékaři jsou chladni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.1.15 11:13

Holky ja vam nevim… porad premyslim nad tim jak muze byt uspesny ket bez ovulace.
V podstate v to moc neverim a jdu do toho jen kvuli tomu aby mi neukoncila neschopenku. Kdyz by mi ji ukoncila, je vysoka pravdepodobnost ze me propusti, pac uz bych byla nadbytecna. A kdyz bych sla znovu marodit v unoru nevim jestli bych pak nemela mensi nemocenskou kdyz bych se vracela do prace v polovine mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.1.15 13:56

@kratjana a oni ti nepichnou ovitrelle??? Tim by se spustila prece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.1.15 14:29

O ovitrelle nic nemluvila. Mam jen Estrapatch na zvyseseni sliznice. Cetla jsem ze ovulace neni zas tak dulezita pri ketu, ale neco ve me mi rika never tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
16.1.15 14:44

@kratjana podle me je ovulace zbytečná. Vždycky jsem dostala injekce abych ji neměla. Ale pokud mas špatný pocit tak si to opravdu rozmysli aby sis pak něco nevycitala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.1.15 18:22

Taky si rikam zda jsem ty naplasti nezacla brat pozde. Proste se prislo 15.DC na to ze nebude ovulace, a protoze se ji nezdala ani sliznice tak od toho 15.dc mam ty naplasti. Estrapatch, jsou to estrogeny, a cetla jsem o nich ze dokonce i blokuji ovulaci a podporuji rust sliznice.. no kazdopadne mam od stredy vytok, asinovulacni, je ciry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.1.15 21:52

@kratjana ja teda nevim, ale ja jsem na ovitrelle trvala :nevim: Taky jsem nazoru, ze by mela byt spustena ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
16.1.15 22:04

@kelynka tak mě před ket nikdo nic nepichal  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.1.15 08:23

@Lenek aha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.1.15 15:01

Z toho myho malyho vajíčka by pry ovulace asi nebyla. Tudíž ovitrelle by byl zbytečný.

@Lenek ty mas anovulaci? Jak te stimulovali na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
17.1.15 15:09

@kratjana nemám anovulaci, krom MTHFR sem úplně zdravá. No od 1dc jsem baštila estrimax(nejřív 1,pak 2 a pak 3 denně),pak od nějakého 12. dne anopyrin, utroš a prednison a toť vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.1.15 15:59

Psala jsem do Heliosu o nazor… Utrogestan jeste neberu, jsem 18.DC, nevim co si o tom myslet

Dobrý den, paní Jano,
ovulace není nutná pro úspěšný transfer, ale pokud byl cyklus označen jako anovulační, pak je nutné (jako vždy před transferem) podávat gestagen (nejčastěji Utrogestan).
Bez gestagenu by byl opravdu transfer zbytečný.
Pokud pozorujete větší tvorbu hlenu uprostřed cyklu, pak se jedná o příznak ovulace, ale jistotu to nepřináší.
Pokud nyní neberete gestageny, pak transfer nepodstupujte.
S pozdravem
prim MUDr Pavel Texl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.1.15 16:01

@kratjana hmm :think: :think: Co ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.1.15 16:04

Ja fakt nevim, ja bych to klidne odlozila ale bojim se ze mi dr zrusi neschopenku a v praci by me zrejme pro nadbytecnost propustili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
17.1.15 16:09

@kratjana ty jsi teď na neschopence? Tak to mě byla zrušena v den prokázání že nejsem těhotná a další mi byli ochotni napsat až v den KETu. A jak dlouho marodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí