Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lotyyy doktor mi dnes říkal, že v zahraničí posílají už 8 den, tak prý nejsem divná ![]()
Prý jen u nás se čeká na 14 den, aby byla jistota ![]()
@Boo01 hele ono to je jedno jestli je to čokoláda nebo něco jiného ![]()
Po těch hormonech mám 7kg nahoře, tak si říkám, že stejně vypadám jak kdybych ji bagrovala od rána do večera
![]()
Jdu naopak po slaném, takové olivy a schwarzwaldska šunka
![]()
Hmmm
Uzené slané mandle.
To je zlo. Musím si je před sebou schovávat do skříňky, abych k nim měla dál. ![]()
@Miiissaaa @Boo01 Tak koukám že slané v této skupině jede stejně jako pozitivní testy
![]()
@Korrekt 14 dní mi taky přijde fakt pozde, když většina holek má do 10 dnu v prumeru od vkladu termín MS… já mam zatim negativní, jsem 4 dny po vkladu 5denní blasty, zas si řikám že 9 dpo už někdo ducha mívá, tak mě to přeci jen hlodá ![]()
![]()
![]()
@Lotyyy já to chápu, já testovala každý den ode dne vkladu (i mě zajímalo jak mizí Ovitrelle)..a ducha jsem měla i 4 den, ale paradoxně největšího 5 den večer ![]()
Ale každá to má jina, takže uvidíš, že se ti brzy objeví ![]()
Testuj mamatesty, já měla 3 druhy testů a opravdu ten mamatest zaznamenával nejvíce:)
Holky jen připomenu uzavřenu skupinu, ať se můžete přidat další ![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…
@Korrekt já mam nějaké noname testy z aliexpressu, na to moje testování sem si říkal ze to stačí. Teď sem si dala naději, vím ze to nemam dělat…. Ale koukla sem na rani test a tam je duch a přitom na včerejším neni, jak je to mozny 😀 😀 😀 posilam foto. Takovej cvok jsem ![]()
Ahoj holky, já teda zírám. To je hodně plodný říjen!!
Koukám taky, že vás vzali na ultrazvuk už. Já byla 16.10. na KETu a na ultrazvuk jdu až 16.11.
Pozvali si mě na krev 30.10. (2 961 hcg) a podruhý už mi neřekli. Až moje gyndařka řekla že chce jistotu tak mě poslala na krev ještě 2.11. a to už jsem měla 9100hcg. Jestli mě v tom CARu trochu neobývají. ![]()
@Milca372 jste davali dve embrya? Bych si tipla dvojcata dle ty hodnoty hrozne vysoky.
@Lotyyy je to hodně špatně vidět na foto ale na prostředním testu ho vidím:)
To je dobře, však je brzo tak tu naději měj 🙏
A ty testy nemusí být kvalitní - já třeba na livsane testu měla neznatelnyho, fakt na lupu a na mamatestu viditelneho- a to je livsane o dost dražší ![]()
@Milca372 uvidis, je to hodne vysoky.
Ja tam dve mela a mela jsem 14. den okolo 2000. Jedno to pak vzdalo. Uprimne, takhle vysokou hodnotu jsem dlouho necetla.
A nestrasim, je to dar a zvladli byste to. Ta moznost, ze se embryo rozdvojilo tu urcite je. Dej pak vedet, jsem zvedava. ![]()