Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lotyyy píše:
@Korrekt já mam nějaké noname testy z aliexpressu, na to moje testování sem si říkal ze to stačí. Teď sem si dala naději, vím ze to nemam dělat…. Ale koukla sem na rani test a tam je duch a přitom na včerejším neni, jak je to mozny 😀 😀 😀 posilam foto. Takovej cvok jsem
Jsi 4. den? Cvok určitě nejsi. Měla jsem taky dušíka 4. den. ![]()
Nakonec jsem překecala gyndařku a vezme mě už zítra. Tak se těším a zároveň děsím. Možná už by mohlo být vidět i srdíčko, ale velký naděje si nedávám.
@Verča243 neboj, jeste neni nic ztracene, 7.den je opravdu brzo, ja mela slabou carku 11.den a az denska 13.den uz je silna. Musis verit a zkus dalsi test az za 3-4 dny, at nejsi zbytecne ve stresu. Moc drzim palce ![]()
@Boo01 dneska jsem 5tý den od vkladu a na testu nic, takže asi vadný test že se tam po limitu ukazal duch ![]()
@Lotyyy píše:
@Boo01 dneska jsem 5tý den od vkladu a na testu nic, takže asi vadný test že se tam po limitu ukazal duch
Pokud jsi dodržela postup při testování. Jako nemáčet dlouho, neponořit nad risku… tak by se to stát nemělo. Test je založený na specifické vazbě na HCG. Pokud v moči není, neměl by dušík vznikat. ![]()
@Zu888 díky za pozitivní reakce, budu doufat, že je opravdu brzy ![]()
@Verča243 7.den si myslím, že je ještě brzy, fakt jsme každá jiná, každé se to hcg vylucuje jinak. Určitě zkus test ještě později. Už mám něco „progugleno“
a spousta bab měla tu druhou čárku později. Nevzdávej to
Ahoj holky, tak dnes kontrola u doktora a už máme srdíčko, prý i odpovídá stáří 6+3
Tak už se konečně můžu uklidnit ![]()
Jinak já jsem měla hodnotu po 14ti dnech hcg 400. Měla jsem docela strach aby bylo prosperující když tady všichni mají hcg nad 1000
Tak snad to bude bojovník a vydrží až do konce.
@Staar12 píše:
Ahoj holky, tak dnes kontrola u doktora a už máme srdíčko, prý i odpovídá stáří 6+3Tak už se konečně můžu uklidnit
Jinak já jsem měla hodnotu po 14ti dnech hcg 400. Měla jsem docela strach aby bylo prosperující když tady všichni mají hcg nad 1000
Tak snad to bude bojovník a vydrží až do konce.
Moc gratuluju!
![]()
@Staar12 To je nádhera. Moc gratuluju!! Kdy si měla vklad?
Tak teď nohy nahoru a odpočívat mamino. ![]()
@Zu888 to je nádhera Zuzi
zítra na Tebe budu myslet ![]()
Mám hroznou radost, že Vám to vyšlo ![]()
Holky asi jsem blázen. Ráno jsem dostala na WC takový dobrý nápad zkusit test, že teď už bude čárka silnější, ale místo toho jsem se jako vždy vydeptala a čárka mi přijde, že zesílila hrozně málo a teď mám strach. Jsem blbá opravdu
@Korrekt moc dekuju! 🙏 Jeste porad se bojim radovat, ale zitra jdu na krev a 21.11.jsem objednana na ultrazvuk, tak potom se snad trosku uklidnim a zacnu tomu opravdu verit
vzdycky, kdyz se rano vzbudim, tak si rikam, jestli se mi to jen nezdalo ![]()
Co ty? Jak jsi na tom? ![]()
@Miiissaaa neboj
Ja jsem ji 11.den mela stejne „slabou“ jako ty. Byla jsem sice nadsena, ze poprve v zivote vidim 2 carky, ale taky mi hned jelo hlavou, vsichni okolo maji uz od 9. dne dalnice a ja jen slabou carku… dneska 13.den jsem testovala znovu a dalnice tam uz je… dej tomu jeste par dni a vsechno bude dobry ![]()