KET říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3659
7.11.23 08:28
@Lotyyy píše:
@Korrekt já mam nějaké noname testy z aliexpressu, na to moje testování sem si říkal ze to stačí. Teď sem si dala naději, vím ze to nemam dělat…. Ale koukla sem na rani test a tam je duch a přitom na včerejším neni, jak je to mozny 😀 😀 😀 posilam foto. Takovej cvok jsem :zed:

Jsi 4. den? Cvok určitě nejsi. Měla jsem taky dušíka 4. den. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.11.23 08:28

Nakonec jsem překecala gyndařku a vezme mě už zítra. Tak se těším a zároveň děsím. Možná už by mohlo být vidět i srdíčko, ale velký naděje si nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.11.23 08:39

@Verča243 neboj, jeste neni nic ztracene, 7.den je opravdu brzo, ja mela slabou carku 11.den a az denska 13.den uz je silna. Musis verit a zkus dalsi test az za 3-4 dny, at nejsi zbytecne ve stresu. Moc drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
7.11.23 08:40

@Boo01 dneska jsem 5tý den od vkladu a na testu nic, takže asi vadný test že se tam po limitu ukazal duch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
7.11.23 08:46
@Lotyyy píše:
@Boo01 dneska jsem 5tý den od vkladu a na testu nic, takže asi vadný test že se tam po limitu ukazal duch :lol:

Pokud jsi dodržela postup při testování. Jako nemáčet dlouho, neponořit nad risku… tak by se to stát nemělo. Test je založený na specifické vazbě na HCG. Pokud v moči není, neměl by dušík vznikat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.11.23 08:52

@Zu888 díky za pozitivní reakce, budu doufat, že je opravdu brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.11.23 09:03

@Verča243 7.den si myslím, že je ještě brzy, fakt jsme každá jiná, každé se to hcg vylucuje jinak. Určitě zkus test ještě později. Už mám něco „progugleno“ :lol: a spousta bab měla tu druhou čárku později. Nevzdávej to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
7.11.23 09:13

Ahoj holky, tak dnes kontrola u doktora a už máme srdíčko, prý i odpovídá stáří 6+3 :dance: Tak už se konečně můžu uklidnit :D

Jinak já jsem měla hodnotu po 14ti dnech hcg 400. Měla jsem docela strach aby bylo prosperující když tady všichni mají hcg nad 1000 :) Tak snad to bude bojovník a vydrží až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
7.11.23 09:15
@Staar12 píše:
Ahoj holky, tak dnes kontrola u doktora a už máme srdíčko, prý i odpovídá stáří 6+3 :dance: Tak už se konečně můžu uklidnit :DJinak já jsem měla hodnotu po 14ti dnech hcg 400. Měla jsem docela strach aby bylo prosperující když tady všichni mají hcg nad 1000 :) Tak snad to bude bojovník a vydrží až do konce.

Moc gratuluju! :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.11.23 09:17

@Staar12 paráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.11.23 09:56

@Staar12 To je nádhera. Moc gratuluju!! Kdy si měla vklad?
Tak teď nohy nahoru a odpočívat mamino. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
7.11.23 10:21

@Zu888 to je nádhera Zuzi :srdce: zítra na Tebe budu myslet :hug:
Mám hroznou radost, že Vám to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.11.23 10:46

Holky asi jsem blázen. Ráno jsem dostala na WC takový dobrý nápad zkusit test, že teď už bude čárka silnější, ale místo toho jsem se jako vždy vydeptala a čárka mi přijde, že zesílila hrozně málo a teď mám strach. Jsem blbá opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.11.23 10:54

@Korrekt moc dekuju! 🙏 Jeste porad se bojim radovat, ale zitra jdu na krev a 21.11.jsem objednana na ultrazvuk, tak potom se snad trosku uklidnim a zacnu tomu opravdu verit :wink: vzdycky, kdyz se rano vzbudim, tak si rikam, jestli se mi to jen nezdalo :)

Co ty? Jak jsi na tom? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.11.23 10:58

@Miiissaaa neboj :srdce: Ja jsem ji 11.den mela stejne „slabou“ jako ty. Byla jsem sice nadsena, ze poprve v zivote vidim 2 carky, ale taky mi hned jelo hlavou, vsichni okolo maji uz od 9. dne dalnice a ja jen slabou carku… dneska 13.den jsem testovala znovu a dalnice tam uz je… dej tomu jeste par dni a vsechno bude dobry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí