Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milca372 vklad jsem měla 12.10. Já už chodím do práce ale začíná mi být docela špatně tak nejspíš půjdu na neschopenku, moji práci bych stejnak nemohla dělat těhotná ![]()
@Staar12 jako od žaludku špatně? Tak to bude asi lepší když budeš doma. Mě zatím vůbec nic není ale jsem o 4 dny pozadu oproti tobě. Zatim se mě manžel ptá jestli se cítím těhotně a říkám že ne. Protože mi fakt vůbec nic není. Kromě prsou a únavy.
Nevolnosti jsou naprd, ale zase je to takový znamení, že tam prďolka je. ![]()
@Miiissaaa píše:
Holky asi jsem blázen. Ráno jsem dostala na WC takový dobrý nápad zkusit test, že teď už bude čárka silnější, ale místo toho jsem se jako vždy vydeptala a čárka mi přijde, že zesílila hrozně málo a teď mám strach. Jsem blbá opravdu
Ahoj. Já to mám podobné. Ten rozdíl mám stejný. Myslela jsem, že mi taky roste pomalu. Když to máš stejně jako já, tak jsi mě uklidnila.
Koukni. Je to od 7. dne. Dneska jsem 13. den.
@Miiissaaa píše:
@Boo01 tak to vypadá, že můžeme být v pohodě obě
@Boo01 a ty jsi testovala ještě před tím 7mým dnem? nebo tím jsi začínala?
@Lotyyy píše:
@Boo01 a ty jsi testovala ještě před tím 7mým dnem? nebo tím jsi začínala?
Já jsem 6. den začala růžově špinit. Protože jsem se bála, že to je v háji, tak jsem ještě ten den večer testovala. Vyšel mi úplně pidi duch, ale viditelný. Nechtěla jsem testovat tak brzy. Znám se, tak jsem neměla doma mamatest, jen nějaký starý no name test. 7. den jsem si koupila mamatest a odpoledne už byl pěkný duch.
@Zu888 určitě to bude dobrý ![]()
Však se má jako v bavlnce ![]()
Zítra to bude skvělý ❤️ uvidíš❤️
Já čekám na výsledky krve dnes ![]()
Na ultrazvuku je 4,5mm váček ![]()
A na srdíčko jdu 20.11 ![]()
@Korrekt to je skvely
mas vse o den driv nez ja
moc na tebe budu myslet, dej pak vedet vysledky krve prosim 🙏 😃
Ahoj holky, tak já také bohužel nic…doufala jsem v to pobolívalo mě břicho a i prsa byla citlivá, ale včera ráno na testu nic a dnes byla krev, výsledek ještě nemam ale nebyl ani duch tak to zase nevyšlo ![]()
@Moncasnaz píše:
Myslime tu na tebe..urcite to bude dobre
@NikiR.92
Ahojky, myslela jsem na tebe, zda vcerejsi UTZ dopadl dobre? ![]()
@Sim7
To mě moc mrzí
, ale nevzdávej to, určitě to jednou vyjde, posílám mnoho sil do dalšího boje ![]()
@Pettulkaa taky mě to moc mrzí, tyhle zklamání jsou hrozná.
Máte ještě mrazáčky?