Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Korrekt a byla jsi těhotná? No já se tomu smála, když sem se na nej koukla, vždy si ty testy nechávám a vyhazuji az s MS, ale na těchto sem ducha měl vždy jen po ovitrelle do 5 dnů max, později uz ne a to na mamatestu mi jeste duch ukazoval. Tak mi to dalo naději, je to prijemny pocit
jen nechapu ze rano tam nic nebylo a za jak dlouho tohle vylezli nevím, sla jsem do práce
uvidím zitra rano jestli se to hne ![]()
Holky a kolik vy jste měli hodnoty hcg kolem 18. dne po KETu?
@Milca372
V hodnotách hcg jsou opravdu obrovské rozdíly, vůbec se neboj 😊
Já jsem byla na krvi a UZ dnes, 20. den po KET, hcg mám téměř 12000 jednotek a na UZ byla vidět jedna pěkná bublina 😊 kamarádka měla 20. den po KET okolo 2000 jednotek hcg a bylo to normální prosperující těhotenství
@Lotyyy jsem 14 den po KET a je tam
![]()
No, tak na " zaschlé" testy raději nekoukej, takhle jsem při předchozích IVF měla taky duchy po zaschnutí ale nikdy jsem těhotná nebyla.
Ale ještě je brzy
uvidíš, že za pár dní nebudeš potřebovat lupu ![]()
@Gab582 píše:
@Milca372
V hodnotách hcg jsou opravdu obrovské rozdíly, vůbec se neboj 😊
Já jsem byla na krvi a UZ dnes, 20. den po KET, hcg mám téměř 12000 jednotek a na UZ byla vidět jedna pěkná bublina 😊 kamarádka měla 20. den po KET okolo 2000 jednotek hcg a bylo to normální prosperující těhotenství
No @Milca372 mela 17. den 9000, tzn. 19. den okolo 18000 a 20. den by bylo uz 27000. Jestli dobre pocitam. Ja tipuju dve no. ![]()
@Korrekt fakt jo? Mě prave nikdy tohle na testu nevyjelo, pokud to nebyl ovitrelle, vždy jsem měla negativní tak mi to dodalo naději
vím ze je brzy, jsem blázen testovací ![]()
@Lotyyy testovala taky jak bláznivá od začátku
takže já to chápu ![]()
Teď jsem teda testovala úplně od prvního dne kvůli ovitrelle, dřív třeba 7 den a našla taky ducha po zaschnutí, tak jsem tomu věřila a nic, proto jsem to teď chtěla vidět od začátku, abych si byla jistá že to ovitrelle není.
Tak zkus zítra zase a uvidis ![]()
@Korrekt no já testují od středy
to byl den před vkladem, prave mě zajímal ovitrelle a žádného ducha sem neměla, až dnes rano po zaschnutí. Ale muže být chybový, jsem zvědavá zitra ![]()
@Lotyyy tak to je zajímavé, vidíš to:) tak to ti vyprchal rychle
já den před vkladem a v den vkladu měla dost velkou čárku ![]()
Je fakt mazec jak máme stejné věci úplně jinak ![]()
@Korrekt ovitrelle sem měla celkem 3× poprvé se mi držel jeste 12ty den, podruhé 10 dni a ted 7my byl negativní
nevím čím to je a co to ovlivňuje
@Lotyyy tak to je úplně zvláštní
to také nevím čím se to ovlivňuje ![]()
No tak ti držím pěsti ať je to tentokrát mimisek
![]()
@Milca372 ahoj, ja jsem mela 14.den po ket hodnotu 2600 a bylo tam jedno.
Tak u mě se zřejmě zázrak nekoná 7 den po KET není ani dušík. ![]()
Teď jsem na sebe naštvaná, že jsem raději nevydržela do 10 dne.
@Milca372 píše:
Holky a kolik vy jste měli hodnoty hcg kolem 18. dne po KETu?
Ahoj. Já si ve staré skupince vždy tipovala, že podle hodnot ze studie by to určitě měla být dvojčata. Pravdu? Ani jednou to tak nebylo.
Už si ze mě holky dělaly srandu, že je nakonec budu mít já.
Zatím tedy nevím.
Každopádně ta hodnota vůbec nemusí znamenat, že to budou dvojčata. Ukáže až ultrazvuk. ![]()
Ještě dodám. Nejvyšší hodnota 14. den po transferu byla 3400. I tak to bylo jedno. Holčička. Někdy se povídá, že vyšší HCG mají holčičky. ![]()
Příspěvek upraven 07.11.23 v 08:32