Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
649
6.9.23 13:14

@IvcaaC zamrzí to, ale co se dá dělat :andel: nejspis to nechame po novem roce :) a ty pujdes kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
7.9.23 07:59

@maplinka
No mě teď čeká ambulantní zákrok (endoskratching) a další cyklus se udělá poslední transfer modlím se aby to vyšlo a pomohlo…jinak celé IVF znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.23 10:45

Ahoj holky jsem se teď na chvíli odmlčela. A čtu si poslední zprávy. @maplinka moc na tebe budu myslet a držet palečky. Věřím, že budu brzy číst zprávy, že to vše vyšlo.
Já dnes na kontrole krve. Doktor měl čas tak mne vzal rovnou na ultz. A ejhle překvapení 🙈 😳
Jsou tam dvě 🤩 Jsem hotová.
Měla jsem 3 ET ani jednou to nevyšlo. Teď první Ket vloženo jedno embryo a hned tam vykouzlí dvě❤️ Samozřejmě to bylo brzko ale vím, že vše bude jak má být. A bude to v pořádku. Vlastně si nic nepřipouští. Všem ostatním přeji, aby našly // a vše bylo v pořádku. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.9.23 11:14

@Barny20
moc moc moc gratuliji :srdce:
jsou tam dve srdíčka jelikož jste se ten měsíc snažili i přirozeně? omlouvám se, že se tak blbě ptám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.9.23 11:27

Ahojky holky … dnes jsem 14 dni po KET testy jsou pozitivní, ale zda se mi ze nejsou až tak výrazné co myslíte? na fotce jdou postupně od spoda 8 den 9,10, 11 a 12 vrchní dnešní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.9.23 11:29

@Barny20 tak to je ktásné moc gratuluji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.23 11:33

@Mona-Liz právě, že ne. Nemohu mít přirozeně děti. Jedno vložené embryo. A mají dvě placenty. Takže slušný. A vím určitě, že vkládaly jedno embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.23 11:35

@Mandra56 uklidním tě. Takové já ani neměla. Máš ty čárky krásné. A to čekám dvě. A tahle výrazně jsem neměla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.9.23 11:46

@Mandra56 čárky jsou podle mě tak jak mají být :srdce:
gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.9.23 11:47

@Barny20
tak tohle slyším poprvé-to je úžasný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.23 11:48

@Mona-Liz samozřejmě mi to vše vysvětloval ale absolutně jsem ho nevnímala. Když jsem na ultz viděla dvě bubliny. Až teď googlim :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.9.23 11:56

@Barny20 @Mona-Liz
děkuji za uklidnění, pravé když jsem je srovnávala s téma z minule tak mě to zarazilo ty byly mnohem výraznější i když to dopadlo mimoděložně, možná proto to tak pozoruji 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.9.23 11:59

@Barny20 Ahojky, moc gratuluji. To je úžasné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.9.23 12:12

Ahoj holkyyyy, tak dnes byla kontrola s prvnim utz na klinice.Jsme 6+4 tt a uz nam tluce srdicko.Byl semnou bio tatka, mamca bohuzel nemohla, ale bylo videt, jak to tatinka hodne dostalo a byl dojaty :) Tak doufam, ze to vse bude v pohode i nadale a za par mesicu budou mit sveho cvrcka v naruci ❤️ ❤️ Mam hroznou radost i za ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.9.23 12:40

@Barny20 uz mas i vysledky krve? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.