Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zvidavajanca kdyby jsi byla. pozornejsi, vyse se omlouvam za svuj projev vzhledem k novemu telefonu, ale ok ![]()
Nejvic se mi libi, kdyz matky hlasi, ze ony jsou normalni, maji normalni kamaradku, a vubec nejsou infantilni na rozdil od vsech ostatnich matek ![]()
Chodila jsem s kocarem vetsinou sama 2× denne a zhubla diky tomu asi 8 kilo po porodu. Mam trochu problem se seznamovat na hristich, tak to nedelam. Ale ze bych to potrebovala troubit do sveta a placat se po zadech, to zase ne.
@Gosi nikoho nesoudim, jen jsem psala.jak to vnimam ja, nehodnotim co je normalnejsi, takze netreba hned utocit
@zvidavajanca píše:
Seš divná. Se podívej na svůj projev. Vážně si napsala tolik vět jako tam máš teček. Ne. 5ečka se píše za větou, ne za (každým) slovem.
Psala, že jí to dělá telefon, učí se s ním. Plně chápu.
@kterk jsi normální akorat ten tvuj příspevek se nedá číst sorry ![]()
@Ester13 píše:
Psala, že jí to dělá telefon, učí se s ním. Plně chápu.
Sorry, todle je kravina. Umí napst všechny znaky, ale velkej mezerník neumí použít? ![]()
@axelina muz mi vzal notebook.do.prace, tak se peru s telefonem ![]()
@zvidavajanca píše:
@kterk @Ester13Sorry, todle je kravina. Umí napst všechny znaky, ale velkej mezerník neumí použít?
Jsem grammar nazi, ale nechtěj vědět, jak jsem psala s novým telefonem. ![]()
@ProfZav píše:
Nejvic se mi libi, kdyz matky hlasi, ze ony jsou normalni, maji normalni kamaradku, a vubec nejsou infantilni na rozdil od vsech ostatnich matek
@kterk píše:
@Gosi nikoho nesoudim, jen jsem psala.jak to vnimam ja, nehodnotim co je normalnejsi, takze netreba hned utocit
ale hodnotíš a povyšuješ se… ale hlavně, že sama máš infantilní výmluvu na nečitelnost příspěvků ![]()
@kterk píše:
Mala anketka,jen.pro.zasmani…mam ctyrletou. a.rocni, takze uz.mam.po.obdobi. nejakeho. aktivniho. jezdeni. kocarem nicmene ani. v tom aktivnim obdobi me nebralo. nejake. sdruzovani. s.ostatnimi maminami at. v podobe MC,kavicem.nebo. dokonce kocarkovani, ac me. nektere. sousedy. lakaly…nastesti.jsem na polosamote, mam dobrou kamaradku taky se dvema. holkama, ale s tou se. bavime. neinfantilne,je.stejna.jako.ja…nocmene jsem.se setkala nedavnp.s.tim,ze mi. jedna. sousedka. rikala,hele.ty.vubec. nechodis. s nama.na prochajdy, proc? A ja.jaksi.uz.vybruslila,ale.stejne.na.me.koukala.jako.na asocialni. zrudujsem opravdu tak.jina? Kdyz ja.si po ceste povidam s.tou starsi.a.nemam.rada ty infantilni. konverzace typu uz sedite, uz jste.bez plen. apod…jste nejaka. stejne. postizena jako ja nebo.jsem.nejvetsi. asocial v okoli?
Dítě ještě nemám, ale až ho mít budu, tak neplánuju teda „kočárkovat“ houfně… jenom si to představím a mám husí kůži, brrrr
@Gosi tak kdyz mas pocit, ze se povysuju a hodnotim, tak me necti a je to
nechci se hadat, nevim proc se tak musi zvrtnout kazda diskuze ![]()
Ja taky takle s nikym nechodila, hlavne teda proto ze nemam kamaradku se stejne starejma detma ale ani me to nikdy nelakalo, kdyz sem sla s kamaradkou tak sme probirali normalni veci a ne jenom mimina ![]()
@Kriss Tina Ja az kvuli tomu nekdy mela „depku“ ale ted vazne, ze by.me to. prece melo zajimat a bavit se o tom bavit, jestli jsem skutecne tsk spravne zainteresovana matka…proto to nehodnotim a nerikam co lepsi/horsi
Tak musíš kočárkovat s normálníma matkama anebo vůbec. To by nemělo bejt povinný ![]()
Já nikdy hromadně nekočárkovala a žiju ![]()
Ale zrovna jsem byla na víkend na běžkách s holkama, co se daly do kupy v mateřském centru a bylo to naprosto super, sranda, o plínách nepadlo ani slovo
je fakt, že většinou už máme děti o něco starší.
Já bych zase na druhou stranu úplně neodmítala skupinky matek, protože některé jsou prostě normální a můžeš tam najít i kamarádky a novou partu.