Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ani123 píše:
@janikhlavik Já ho kupuji normálně ve zverimexu, ale jde koupit i na internetuCena za 10 litrů se pohybuje kolem těch 150-ti Kč. JÁ myju záchůdek obyčejnou horkopu vodou… A vážně lze octem záchůdek vymývat? Nebude to potom kočce smrdět? Kočky totiž ocet odpuzuje…
S tím octem jsem to někde četla, už nevím kde, ale raději to tedy zkoušet nebudu, když je to odpuzuje, tak aby mě tam potom vůbec chodil ![]()
@KačuliKačka píše:
@blegmola tak přece bude druhé miminko???Kupuju ve zverimexech, mají většinou k dispozici celou nabídku Zverlitů, máme tady i jeden malý a tam mají taky nabídku
U nás jsou k dostání 6L balení, ten extra jemný +/- 85 Kč, s vůní +/- 100 Kč.
Záchůdky vymývám čas od času cilitem bang, vymyju, osuším a kočičáci už stojí frontu na ten čistý
Dnes jsem přemístila záchod z obyváku, kde ho měl kocourek zhruba týden, aby měl vše pohromadě než si u nás zvykne do komory a jak je to malá místnost bez oken, tak mě příjde, že když jdu kolem, tak cítím zápach
Písek mu čistím tak třikrát denně a stejně je to cítit. Zkusím dnes koupit ten zverlit a uvidím ![]()
@KačuliKačka píše:
@blegmola tak přece bude druhé miminko???Kupuju ve zverimexech, mají většinou k dispozici celou nabídku Zverlitů, máme tady i jeden malý a tam mají taky nabídku
U nás jsou k dostání 6L balení, ten extra jemný +/- 85 Kč, s vůní +/- 100 Kč.
Záchůdky vymývám čas od času cilitem bang, vymyju, osuším a kočičáci už stojí frontu na ten čistý
bude
na bazos.cz jsou krásný v nabídce za 300 kč to je cena za hubičku a jsou to malý tygříci krásný. vezmu si zas kočičku. domluvila jsem se s paní na konco srpna že si jí vezmu poněvadž za 14 dní jedem na dovču tak abych pak na ní měla čas. manžel o tom ještě neví, ale určitě nebude proti a Micka bude mít kamarádku ![]()
@blegmola
manžel o tom ještě neví, ale určitě nebude proti… to je dobrý
![]()
@KačuliKačka píše:
@blegmola
manžel o tom ještě neví, ale určitě nebude proti… to je dobrý![]()
![]()
![]()
už jsme se nedávno dívali na inzeráty ale kotata byli moc drahý
ale dneska tam jsou v nabídce za 300 kč tak to je parádní cena.jen se chci zeptat bude holkám stačit jeden záchod? ta moje první je taky ještě kotě 3 měsíční a tahle druhá bude taky asi tak stará
@blegmola myslím, že jo, já měla pro 2 taky jeden záchůdek, až s třetím se kupovat další, at mají i soukromí a prostor a nemusí stát frontu ![]()
Já dnes svěřím kamarádce klíče a odjíždíme na týden na dovču, tak snad mě ty moje chlupaté příšerky pak nesežerou ![]()
Mějte krásný víkend a týden ![]()
@KačuliKačka píše:
@blegmola myslím, že jo, já měla pro 2 taky jeden záchůdek, až s třetím se kupovat další, at mají i soukromí a prostor a nemusí stát frontu![]()
Já dnes svěřím kamarádce klíče a odjíždíme na týden na dovču, tak snad mě ty moje chlupaté příšerky pak nesežerou
Mějte krásný víkend a týden
přeji příjemnou dovolenou ![]()
@KačuliKačka píše:
@blegmola myslím, že jo, já měla pro 2 taky jeden záchůdek, až s třetím se kupovat další, at mají i soukromí a prostor a nemusí stát frontu![]()
Já dnes svěřím kamarádce klíče a odjíždíme na týden na dovču, tak snad mě ty moje chlupaté příšerky pak nesežerou
Mějte krásný víkend a týden
Užijte si krásnou dovolenou ![]()
@blegmola @janikhlavik Díky, už jsem si vyčistila v práci stůl a tradááááá… ![]()
Ahoj holky, mám dotaz. Máme doma na zahradě dvě cizí kočky a mají pravděpodobně svrab v uších. Musím s nimi na veterinu, ale nevíte někdo, kolik tak může vyjít jejich léčba???
@Natyna Na svrab dostal kočičák nějaké kapky, už nepamatuju cenu, ale nebyly moc drahé… Nějaké stokoruny…
@Pipet píše:
@Natyna Na svrab dostal kočičák nějaké kapky, už nepamatuju cenu, ale nebyly moc drahé… Nějaké stokoruny…
Díky moc..já už to zjišťovala na veterině a vyjde to u dvou koček zhruba na 1200 kč
a hlavně jsem se dozvěděla, že je to přenosné na lidi ![]()
@Natyna Musíte určitě jít k veterináři, ale nevím na kolik vyjde léčba ![]()
@janikhlavik Já jsem kotěti nedávala žádné vitaminy, to všechno musí spplňovat kvalitní krmivo, hlavně pro koťata… ![]()
@Natyna Ještě existuje spot-on Stronghold, který léčí ušní svrab. Jde koupit jen u veta ![]()