Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já mám nejen kloboučky, ale musím používat i takový ty zachytávače mlíka. To je pak operace, na jednom klobouček, na druhým zachytávač
Kojila jsem venku zatím jen 2×. Taky to nemám ráda, ale co se dá dělat. Ještě mi vadí, že pořád musím nosit min. 2 vrstvy oblečení, protože mi prosvítaj vložky do podrsenky ![]()
smarja zensky nerikejte mi, ze pri kojeni chodite, natoz behate!
![]()
zda se, ze z toho delam vedu asi zbytecne
ale jste bajecny, neni nad zkusenosti zaslouzilych matek
![]()
Paps - všechno nacvičíš, věř tomu
.
A třeba v šátku se dá kojit i za dosti svižného pohybu - takhle jsem jednou kojila malou u Alberta, nikdo by nic nepoznal. Prostě vezmeš tři děti, nakoupíš si a ještě u toho nakojíš
.
Zkus odbourat ten polštář, já se s ním poprvé taky trápila a zpětně vlastně nevím proč.
ale kdyz dam pryc polstar, tak se bojim, ze malyho celou dobu neudrzim ![]()
pokud bych dala nohu pres nohu tak mi na prso stejne nedosahne, leda, ze by byl „svisle“ ![]()
je to veda ![]()
Ale ne, není. Nemusí být svisle, jenom mu spustíš spodní polovinu těla do klína, zbytek už udržíš hravě. Jestli Ti to pomůže, můžeš si pro začátek o něco opřít nohu (kolo od kočáru třebas) a podepřít si s ní ruku, na které leží hlavička.
Paps píše:
smarja zensky nerikejte mi, ze pri kojeni chodite, natoz behate!![]()
![]()
zda se, ze z toho delam vedu asi zbytecneale jste bajecny, neni nad zkusenosti zaslouzilych matek
![]()
Úplně normálně- když ti nic jiného nezbyde- tak se u kojení dá dělat vlastněnaprosto všechno
když máš doma dva smraďochy, jeden ti hodlá sníst půlku těla a druhý ječí na nočníku UUUUUUUUŽ!!!!
tak prostě MUSÍŠ vztát i s tím přisátým instalatérským zvonem
Jak máš jenom JEDNOHO, tak je to super- to se vlastně jenom nudíŠ
![]()
Zuzikku mám stejné zkušenosti, jeden na nočníku, druhej přisátej. Jak to ty děti dělaj? ![]()
Já kojím hlavně vleže, příde mi to nejpohodlnější. Venku samozřejmě v sedě ![]()
Luckie píše:
Zuzikku mám stejné zkušenosti, jeden na nočníku, druhej přisátej. Jak to ty děti dělaj?
Já kojím hlavně vleže, příde mi to nejpohodlnější. Venku samozřejmě v sedě
Nechápu
mají dar si vybírat všechno v těch nejlepších situacích
já zezačatku kojila vsedě a teď už taky vleže- člověk aspoň na chvíli spočne
![]()
A může většímu pidižvíkovi číst. To je taky pravidlo, jakmile jdu kojit, už je u mě starší a číst číst nebo hrát hry, nebo skákat po mámě a dělat, že je koníček.
Luckie píše:
A může většímu pidižvíkovi číst. To je taky pravidlo, jakmile jdu kojit, už je u mě starší a číst číst nebo hrát hry, nebo skákat po mámě a dělat, že je koníček.
Tak to já si raději hraju na mrtvého brouka ![]()
Paps píše:
to jste me pobavilya zaroven vydesily
![]()
Neboj, bude hůř
![]()
Víš jak to je: Při kojení se nepovažuj za závodní jídelnu, ale za gurmánskou restauraci- to ti zvedne sebevědomí ![]()