Kojení na veřejnosti, venku - prostě jinde než doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
23.9.10 14:25

Hustá diskuze :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.9.10 21:22

Já mám nejen kloboučky, ale musím používat i takový ty zachytávače mlíka. To je pak operace, na jednom klobouček, na druhým zachytávač :-( Kojila jsem venku zatím jen 2×. Taky to nemám ráda, ale co se dá dělat. Ještě mi vadí, že pořád musím nosit min. 2 vrstvy oblečení, protože mi prosvítaj vložky do podrsenky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.9.10 01:11

smarja zensky nerikejte mi, ze pri kojeni chodite, natoz behate! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zda se, ze z toho delam vedu asi zbytecne :lol: ale jste bajecny, neni nad zkusenosti zaslouzilych matek :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.9.10 01:35

Paps - všechno nacvičíš, věř tomu :wink: .
A třeba v šátku se dá kojit i za dosti svižného pohybu - takhle jsem jednou kojila malou u Alberta, nikdo by nic nepoznal. Prostě vezmeš tři děti, nakoupíš si a ještě u toho nakojíš :lol: .
Zkus odbourat ten polštář, já se s ním poprvé taky trápila a zpětně vlastně nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.9.10 01:41

ale kdyz dam pryc polstar, tak se bojim, ze malyho celou dobu neudrzim :-(
pokud bych dala nohu pres nohu tak mi na prso stejne nedosahne, leda, ze by byl „svisle“ :nevim:
je to veda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.9.10 03:09

Ale ne, není. Nemusí být svisle, jenom mu spustíš spodní polovinu těla do klína, zbytek už udržíš hravě. Jestli Ti to pomůže, můžeš si pro začátek o něco opřít nohu (kolo od kočáru třebas) a podepřít si s ní ruku, na které leží hlavička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.10 08:45
Paps píše:
smarja zensky nerikejte mi, ze pri kojeni chodite, natoz behate! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zda se, ze z toho delam vedu asi zbytecne :lol: ale jste bajecny, neni nad zkusenosti zaslouzilych matek :palec: :palec:

Úplně normálně- když ti nic jiného nezbyde- tak se u kojení dá dělat vlastněnaprosto všechno :-D :-D když máš doma dva smraďochy, jeden ti hodlá sníst půlku těla a druhý ječí na nočníku UUUUUUUUŽ!!!! :-D tak prostě MUSÍŠ vztát i s tím přisátým instalatérským zvonem :-D :-D :-D Jak máš jenom JEDNOHO, tak je to super- to se vlastně jenom nudíŠ :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.9.10 08:52

Zuzikku mám stejné zkušenosti, jeden na nočníku, druhej přisátej. Jak to ty děti dělaj? :lol:
Já kojím hlavně vleže, příde mi to nejpohodlnější. Venku samozřejmě v sedě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.10 09:06
Luckie píše:
Zuzikku mám stejné zkušenosti, jeden na nočníku, druhej přisátej. Jak to ty děti dělaj? :lol:
Já kojím hlavně vleže, příde mi to nejpohodlnější. Venku samozřejmě v sedě :-)

Nechápu :-D :-D :-D mají dar si vybírat všechno v těch nejlepších situacích :-D já zezačatku kojila vsedě a teď už taky vleže- člověk aspoň na chvíli spočne :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.9.10 09:26

A může většímu pidižvíkovi číst. To je taky pravidlo, jakmile jdu kojit, už je u mě starší a číst číst nebo hrát hry, nebo skákat po mámě a dělat, že je koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.9.10 09:30

to jste me pobavily :palec: a zaroven vydesily :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.10 09:48
Luckie píše:
A může většímu pidižvíkovi číst. To je taky pravidlo, jakmile jdu kojit, už je u mě starší a číst číst nebo hrát hry, nebo skákat po mámě a dělat, že je koníček.

Tak to já si raději hraju na mrtvého brouka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.10 09:48
Paps píše:
to jste me pobavily :palec: a zaroven vydesily :lol: :lol:

Neboj, bude hůř :-P :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.9.10 09:51

Víš jak to je: Při kojení se nepovažuj za závodní jídelnu, ale za gurmánskou restauraci- to ti zvedne sebevědomí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.9.10 09:54

Hezké motto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie