Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nemám nic proti kojení na veřejnosti, ale občas mám pocit, že některé maminky nemají soudnost. Šál je určitě dobrý nápad, miminko má soukromí a maminka není zbytečně odhalená.
V kostele bych asi nekojila, od svatebního stolu bych poodešla někam do ústraní.
@Russet píše:
Nemám nic proti kojení na veřejnosti, ale občas mám pocit, že některé maminky nemají soudnost. Šál je určitě dobrý nápad, miminko má soukromí a maminka není zbytečně odhalená.
V kostele bych asi nekojila, od svatebního stolu bych poodešla někam do ústraní.
nemají. Ale vykládej jim to ![]()
Ten kojící šátek mi přijde povědomej, no podle mě reklama jak vyšitá ![]()
@ka2ka píše:
Ten kojící šátek mi přijde povědomej, no podle mě reklama jak vyšitá
hroznej hadr. A reklama na něj velmi nenápadná.
@shiny píše:
Koukám, že tenhle post je už vcelku z dob minulých… Zkusíme oživit… Maminky, jak řešíte kojení na veřejnosti (pokud řešíte? Já jsem se ke kojení na veřejnosti nemohla odhodlat… Moc nám ze začátku nešlo, kojila jsem s kloboučkem… Navíc mám celkem velký dekolt a měla jsem pocit, že ostatní se stydí víc než já
Ale od té doby co mám kojící šál, kojím všude bez ostychu - v restauraci, kostele, u svatební tabule, na přednášce
týýýjoooo, hned si ten šál jdu objednat, sice nekojím a v dohledné době to ani nemám v plánu (doufám
), ale když je to taková pecka, raději si ho objednám
![]()
@Burj Chalifa píše:
nemají. Ale vykládej jim to
Taky si myslím, že je to reklama…
Já nikdy nevěděla, kam s očima, když to některá matka vybalila a jen ať všichni zírají…Já hledala vždy jinou místnost na návštěvě, otočit se zády nebo to ostatní pochopili a klidili se pryč.
@ka2ka píše:
@Russet kojit v kostele to mi fakt přijde tvrdě přes čáru
Já do kostela zajdu minimálně, ale kojení jsem tam nezaregistrovala ![]()
Tím spíše tam každý pod tím hadrem, co rýsuje každý detail, bude hledat ko. u. ![]()
Satek potrebovat nebudu. Nemam v planu na verejnosti kojit. A doma je zbytecny
Na verejnosti jsem nerada kojila a vlastne temer vubec. Spontanne jsme se oba naucili kojit vyhradne doma. Kojeni je pro mne intimni zalezitost a tyka se nas dvou, jiz tretim rokem ![]()
Jinak mi kojici zena na verejnosti vadi jak ktera. Nektere by se krotit mohly ![]()
Mně bylo kojení na veřejnosti také docela nepříjemné, ale někdy jsem se tomu nevyhnula. Zakryla jsem se látkovou plínkou a bylo.
Kojim uz druhe dite, kdyz potrebuji tak v rozumnych mezich i na verejnosti. staci se pootocit, lehce zakryt a nikdo si skoro nevsimne. zadny hadr, do ktereho bych balila sebe i dite nepotrebuji. zvlast v tech vedrech by se mi chtelo ![]()
mmch proc se zakladatelka hali zrovna v lese na houbach kdyz kolem zadne zastupy lidi nevidim?
![]()
@peta81 píše:
Kojim uz druhe dite, kdyz potrebuji tak v rozumnych mezich i na verejnosti. staci se pootocit, lehce zakryt a nikdo si skoro nevsimne. zadny hadr, do ktereho bych balila sebe i dite nepotrebuji. zvlast v tech vedrech by se mi chtelo
mmch proc se zakladatelka hali zrovna v lese na houbach kdyz kolem zadne zastupy lidi nevidim?![]()
ale zpoza pařezu možná šmírují trpaslíci ![]()