Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27029
5.6.12 20:43
@bambula píše:
Máš pravdu, tělo nemám jako ve 20, ale sex je hodně o hlavě :jazyk: :jazyk: :jazyk: a bohužel někomu to schází i ve dvaceti a někomu to v hlavě funguje ve 40 i pozděj, znám ženy, kter souloží i v 65 a 70, sice ne tak často, ale sakra si to užívají :-)

no nekecej nějak si 75 letou babičku neumím představit :lol: :lol: :lol: :lol:možná tak Knopáčkovou ale jinak fakt ne :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
5.6.12 20:44

Taky nevidím souvislost s věkem…a co, tak kůže není napjatá a tělo jako ve 20, ale jakej to má vliv, to mi hlava nebéře :lol: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
5.6.12 20:45

Jinak E-tatinku, super názory, nejsi náhodou žena v utajení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.6.12 20:49

Crystal, kolik ti je? 15 :-), že si myslíš, 40 a smrt :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
5.6.12 20:50
Já myslím, že dle Nicku je ročník 87 :)
@bambula píše:
Crystal, kolik ti je? 15 :-), že si myslíš, 40 a smrt :-).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.6.12 21:02
@vodolejka píše:
Já myslím, že dle Nicku je ročník 87 :)

hmmm někteří mají stále zkreslené názory, to já jsem ještě mladší (pokud ten rok v niku sedí) a myslím, že sex ve 40 je zcela normální a běžný!!!!

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
5.6.12 21:24

@elis_an3 taky si myslím i když asi ne tak častý.........

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 21:27

Tak to mě zaujalo, že musím napsat. Ze začátku se tam někdo pohoršoval nad dvaceti. Já bych to nespočítala ani za bezesných nocí. Určitě stovky. V poslední době asi 3roky jen manžel, nějak mě to přestalo bavit, ale po návratu do práce počet určitě zase poroste. Nestydím se za to, ale občas nakukuje i manžel a to by se asi divil. :x Ví co bylo před ním, ale co během to netuší. Baví mě to, jsem opatrná, samozřejmě s ochranou a komu se to nelíbí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 21:29

29 let - 3, od 23 už jen manžel :)

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 21:36
proč ses vdávala?
@Anonymní píše:
Tak to mě zaujalo, že musím napsat. Ze začátku se tam někdo pohoršoval nad dvaceti. Já bych to nespočítala ani za bezesných nocí. Určitě stovky. V poslední době asi 3roky jen manžel, nějak mě to přestalo bavit, ale po návratu do práce počet určitě zase poroste. Nestydím se za to, ale občas nakukuje i manžel a to by se asi divil. :x Ví co bylo před ním, ale co během to netuší. Baví mě to, jsem opatrná, samozřejmě s ochranou a komu se to nelíbí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 21:43
@vodolejka píše:
proč ses vdávala?

Kvůli dětem a manžel to chtěl. Za sebe, ale je to jen cár papíru, a daňové výhody :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 21:45
Manžel na to stejně jednou příjde…to bych nedělala už kvůli dětem, když už ne z lásky k muži…njn, ale jak už to bylo napsáno, každýho věc…
@Anonymní píše:
Kvůli dětem a manžel to chtěl. Za sebe, ale je to jen cár papíru, a daňové výhody :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
5.6.12 21:48
@Crystal87 píše: :palec: :palec: tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada :lol: :lol: :lol: :lol:

Seschlá čtyřicátnice :mrgreen: Jsi mě pobavila ;) . A co se týče chuti na sex, je to stále lepší… ;) Vím o čem mluvím. Je mi 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 21:49
@vodolejka píše:
Manžel na to stejně jednou příjde…to bych nedělala už kvůli dětem, když už ne z lásky k muži…njn, ale jak už to bylo napsáno, každýho věc…

A co s tím mají co dělat děti? Ty u toho nemívám :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.6.12 21:55
@Anonymní píše:
:poblion:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí