Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@etatinek píše: Že se ŽENY chovají jako MUŽI!!
To mě zajímá, rozveď co máš na mysli, v čem se ženy, které znáš chovají jako muži?
@etatinek píše:
No jo no, svět se v prdel obrací…
Souhlas, pokud tu někdo tvrdí, že sex a láska jsou totál nesouvisející věci, tak už to letos asi fakt přijde
.
Jo a já jsem taky feministka a prosím, aby nebyly spojovány pojmy feministka a ..... (ehm, paní, která to střídá jako ponožky), neboť mne to uráží
.
@Loki01 píše:
To prece neni pravda. Opravdu si pocti, nema cenu se o feminismu bavit s nekym kdo o tom nic nevi.
A taky jsem nerekla, ze si z nej neco vybiras, ale ze o nem nic nevis.
Mimochodem prace v dolech je zenam zakazana.
Bylo to uvedeno jako priklad. Ze jsou profese a veci, ktery zenska asi tezko zvladne.
A proc my nechces vysvetlit rozdil mezi feminismem a emancipaci? Kde je teda ta hranice?
@Lucinka_Kla píše:
Souhlas, pokud tu někdo tvrdí, že sex a láska jsou totál nesouvisející věci, tak už to letos asi fakt přijde.Jo a já jsem taky feministka a prosím, aby nebyly spojovány pojmy feministka a ..... (ehm, paní, která to střídá jako ponožky), neboť mne to uráží
.
Jako feministka by jsi mela akceptovat volbu kazde zeny. Pokud si zena chce uzivat, ma na to plne pravo. Stejne tak jako ma zena pravo si zvolit jen jednoho partnera na cely zivot. A ani jedna neni horsi nez druha. Jsou si rovny a je to jejich volba, ktera by nemala byt kritizovana.
A taky tady vetsina zen mluvi o tom (vcetne mne), ze to je uzivani v dobe kdy neni s partnerem. Pak uz to neni uzivani, ale podvadeni.
@etatinek píše:
Holt nemá být 365 dní v roce, nemá být Země kulatá a Slunce vycházet na východě a zapadat na západě… Není normální stavět se proti přírodě a překrucovat ji!!
co je protipřírodě?že ženský mají být putky co mají mít jednoho chlapa?kravina…však odedávna se tohle provozuje jen se o tom nemluvilo nahlas a každý si hrál na světce,ted je doba k tomuhle otevřená.. a pokud seto chlapům nelíbí jejich prolbém oni se chovají stejně ne-li hůř
nevím proč by si ženská nemohla užívat stejně jako chlap pokud chce,už jsme dikriminovaný dost.A chlap není pán světa aby rozhodoval co je proti přírodě a co ne ![]()
@Loki01 píše:
Jako feministka by jsi mela akceptovat volbu kazde zeny. Pokud si zena chce uzivat, ma na to plne pravo. Stejne tak jako ma zena pravo si zvolit jen jednoho partnera na cely zivot. A ani jedna neni horsi nez druha. Jsou si rovny a je to jejich volba, ktera by nemala byt kritizovana.A taky tady vetsina zen mluvi o tom (vcetne mne), ze to je uzivani v dobe kdy neni s partnerem. Pak uz to neni uzivani, ale podvadeni.
Akceptovat a tolerovat vs. mít svůj vlastní názor jsou snad rozdílné věci, ne?
![]()
A dále: Ohradila jsem se proti spojování pojmů feministka a žena, co vystřídala mnoho sexuálních partnerů. 2-3 strany zpět se nesou čistě v tomto duchu. Pro mě osobně je feminismus také hodně o sebeúctě a s tím se mně osobně sex s kdekým neslučuje.
Jinak však souhlasím, je to o osobní volbě
a svobodě. Pro mě ta svoboda znamenala právě to, dojít si až k tomu pravému a nejlepšímu, protože jenom ten si mě zaslouží.
Takže k úvodní otázce: JEDEN a ten nejlepší a snad napořád
.
@Lucinka_Kla píše:
Souhlas, pokud tu někdo tvrdí, že sex a láska jsou totál nesouvisející věci, tak už to letos asi fakt přijde.Jo a já jsem taky feministka a prosím, aby nebyly spojovány pojmy feministka a ..... (ehm, paní, která to střídá jako ponožky), neboť mne to uráží
.
Ale to tu nikdo netvrdi, tak nevztahovat na sebe! ok? ![]()
@74paja píše:
A vite holky, ze jsem si myslela, ze jste feministkyMe by trebas osloveni feministka urazilo, ja o sobe tvrdim, ze jsem zdrave emancipovana, vyrovnat muzum se urcite nechci a ani to neni mozne.
Feminismus je často hanlivě a na nesprávná místa a do špatných kontextů dosazované slovo, takže nesečtělí lidé ho vidí většinou zkresleně. Feminismus je o rovnoprávnosti a nebýt ho, nebojovalo by se proti bezpráví žen, dětí i mužů. Svět by nebyl tím, čím dnes je. ( Feminismus vůbec není o vyrovnání se mužům .-) )
@74paja píše:
Bylo to uvedeno jako priklad. Ze jsou profese a veci, ktery zenska asi tezko zvladne.
A proc my nechces vysvetlit rozdil mezi feminismem a emancipaci? Kde je teda ta hranice?
Emancipace je docela siroky pojem, ktery popisuje ruzne snahy o politickou rovnopravnost nebo rovnopravnost jako takovou. Je to vyprosteni ze zavisloti na nekom, nebo na necem (takze ackoli jsi jak rikas emancipovana tak chces, aby ti muzi otvirali dvere - vidis? Nevylucuje se to. )
Feminismus je shrnuti ruznych filozofii, teorii, hnuti atd. Je to velice siroky pojem, a proto zacni treba tady :
http://www.differentlife.cz/…lidska05.htm
Jinak odpoved na otazku. Rozdil tam neni. Emancipace je soucasti feminiasmu.
@Lucinka_Kla píše:
.
Já tedy nemám erotické sny o tom, jak někoho strašně miluju a potom jako vyvrcholení té lásky spolu naše těla splynou. Mám erotické sny, kde dělám nádherné a strašně sprosté věci.
Říká se, že člověk potřebuje ve vztahu mimo jiné dvě věci. Mazlení jako od maminky a sex. A obě jsou velmi důležité. A oddělené.
@Lucinka_Kla píše:
Akceptovat a tolerovat vs. mít svůj vlastní názor jsou snad rozdílné věci, ne?
A dále: Ohradila jsem se proti spojování pojmů feministka a žena, co vystřídala mnoho sexuálních partnerů. 2-3 strany zpět se nesou čistě v tomto duchu. Pro mě osobně je feminismus také hodně o sebeúctě a s tím se mně osobně sex s kdekým neslučuje.
Jinak však souhlasím, je to o osobní volbě![]()
a svobodě. Pro mě ta svoboda znamenala právě to, dojít si až k tomu pravému a nejlepšímu, protože jenom ten si mě zaslouží.Takže k úvodní otázce: JEDEN a ten nejlepší a snad napořád
![]()
![]()
.
Urcite je to jine. Ale znelo to az hanlive.
Ja to tak prave nevidim, ze si clovek nemuze sebe vazit kdyz spal s vice partnerama.
Je to takovy prezitek z dob minulych se mi zda. Kdy muzi byli jeste pany a jejich muzske jesitnosti se nelibilo, ze nebyli prvni a jedini.
Ja mam proste sex rada ![]()
Doufam, ze to vyjde a bude jediny.
![]()
Mě se strašně líbí kluci a muži a nedokážu se udržet a chci ho mít a dívat se na to, jak si se mnou hraje a já si můžu hrát s ním. Každý má to tělíčko trošku jiné a každý to dělá jinak. No joo hormony se bouří, už abych porodila
Ale zatím mám v plánu mít jen toho svýho, pořád jsem se ho ještě nenabažila. Takže třeba ten počet milenců zůstane na stejném čísle navždy. Uvidíme ![]()
@dada12 píše:
Mě se strašně líbí kluci a muži a nedokážu se udržet a chci ho mít a dívat se na to, jak si se mnou hraje a já si můžu hrát s ním. Každý má to tělíčko trošku jiné a každý to dělá jinak. No joo hormony se bouří, už abych porodilaAle zatím mám v plánu mít jen toho svýho, pořád jsem se ho ještě nenabažila. Takže třeba ten počet milenců zůstane na stejném čísle navždy. Uvidíme
nojá ted ani nevímco sex je,ještě že mám vzpomínky
![]()
Ahoj, mě je 30 a měla jsem 2 sexualní partnery. Ten druhý je můj manžel. Číslo 2 se asi na mě podepsalo tak , že ted mám chut si to rozdat s pěkným chlapem ktrý by si chtěl taky pěkně užít. Äle věrnost hodně pro mě znamená. Takže si musím nechat zajít chut a počkat, až si můj chlap na mě udělá čas 2× do měsíce.
Takže holky užívejte pokud můžete a chcete.
Tentokrát jako anonymní Léňa
![]()
Nedá mi to, a musím zareagovat na téma tajně podvádějící manželka a „netajně“ podvádějící manžel…, kdy ona si myslí, že si je s manželem kvit a tudíž by kvůli prasknuté nevěře nepřišla manželská krize.
Můj manžel měl přede mnou cca 5 známostí. Zároveň se mnou - nevím přesně, ale řekla bych, že určitě MINIMÁLNĚ 10 za 12 let vztahu (po přesném počtu nepátrám, nechci se zbytečně týrat a k ničemu by to nebylo). Bohužel je pako, takže to špatně skrývá (respektive z něj prostě jinou ženskou vycítím, asi na to mám nějaké speciální čidlo). Ovšem, podle něj o nic nejde, jde jen o zábavu
. Pak jsem se z malé domácí puťky změnila v úspěšnou podnikatelku, ovšem stále jsem zůstávala věrnou a milující manželkou. Jenže ten můj si vsugeroval, že prostě někoho mám a podvádím ho
. V tu chvíli jsem pro celou rodinu začala být děvka, kurva, coura,… Manželství na bodu mrazu a téměř to došlo k rozvodu…
Závěr? On podvádět může, protože jde jen o zábavu. Ale já jako žena se na jiného chlapa nesmím ani podívat, protože by manželství bylo v prd..i. Takové jednání se mnou trvalo přes půl roku. Bylo to peklo na zemi a já jsem si v té době fakt říkala, že je škoda, že jsem ho fakt nepodvedla, protože bych alespoň poznala někoho jiného a né jen toho mého jednoho. Teď už máme doma klid, všechno je v pohodě, ale jakmile se schyluje k nějaké hádce (naštěstí málokdy), tak mám hned na talíři toho mého neexistujícího milence
![]()
Občas fakt netuším, čím někteří chlapi přemýšlejí ![]()