Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@74paja píše:
Holky a jak si to srovnate v hlave, ze nechcete po tom chlapovi vic jak sex? Taky si osobne neumim predstavit, ze bych vyrazila nekam do spolecnosti a tam bych potkala trebas pet chlapu, se kteryma jsem neco mela
tak ještě feminismus do toho
![]()
já nejsem domácí puťka a přesto nemusím ošustit každého, abych si připadala „na úrovni“ chlapa ![]()
a šustit s kdekým v manželství mi prostě příjde hnůj, ale každého věc ![]()
@etatinek píše: Že se ŽENY chovají jako MUŽI!!
Jednu takovou jsem znala. Kámošila s klukama, oblíkala se jako kluk a v pubertě si začala cpát do kalhot tenisák. Měla vážný problém. Ale to je spíš nějaká porucha. Ne znak feministky.
@vodolejka píše:
tak ještě feminismus do toho![]()
![]()
já nejsem domácí puťka a přesto nemusím ošustit každého, abych si připadala „na úrovni“ chlapa
a šustit s kdekým v manželství mi prostě příjde hnůj, ale každého věc
A kdo tady psal o nevěře ? Já si toho nevšimla. Nevěra podle mě není fér. Pokud bych mu přišla na nevěru, letěl by. Mě se líbí jen kluci, kteří souloží jen s mou vagínou. Dělit se o něj nebudu. Ale jakou v té Tvé úvaze hraje roli feminizmus ?
@Anonymní píše:
Tentokrát jako anonymní Léňa![]()
Nedá mi to, a musím zareagovat na téma tajně podvádějící manželka a „netajně“ podvádějící manžel…, kdy ona si myslí, že si je s manželem kvit a tudíž by kvůli prasknuté nevěře nepřišla manželská krize.Můj manžel měl přede mnou cca 5 známostí. Zároveň se mnou - nevím přesně, ale řekla bych, že určitě MINIMÁLNĚ 10 za 12 let vztahu (po přesném počtu nepátrám, nechci se zbytečně týrat a k ničemu by to nebylo). Bohužel je pako, takže to špatně skrývá (respektive z něj prostě jinou ženskou vycítím, asi na to mám nějaké speciální čidlo). Ovšem, podle něj o nic nejde, jde jen o zábavu![]()
![]()
. Pak jsem se z malé domácí puťky změnila v úspěšnou podnikatelku, ovšem stále jsem zůstávala věrnou a milující manželkou. Jenže ten můj si vsugeroval, že prostě někoho mám a podvádím ho
![]()
![]()
. V tu chvíli jsem pro celou rodinu začala být děvka, kurva, coura,… Manželství na bodu mrazu a téměř to došlo k rozvodu…
Závěr? On podvádět může, protože jde jen o zábavu. Ale já jako žena se na jiného chlapa nesmím ani podívat, protože by manželství bylo v prd..i. Takové jednání se mnou trvalo přes půl roku. Bylo to peklo na zemi a já jsem si v té době fakt říkala, že je škoda, že jsem ho fakt nepodvedla, protože bych alespoň poznala někoho jiného a né jen toho mého jednoho. Teď už máme doma klid, všechno je v pohodě, ale jakmile se schyluje k nějaké hádce (naštěstí málokdy), tak mám hned na talíři toho mého neexistujícího milence![]()
![]()
Občas fakt netuším, čím někteří chlapi přemýšlejí
No a proc se teda takhle sebetyras a jsi porad s nim? ![]()
@dada12 píše:
A kdo tady psal o nevěře ? Já si toho nevšimla. Nevěra podle mě není fér. Pokud bych mu přišla na nevěru, letěl by. Mě se líbí jen kluci, kteří souloží jen s mou vagínou. Dělit se o něj nebudu. Ale jakou v té Tvé úvaze hraje roli feminizmus ?
@vodolejka píše:
No že tady se staví na roveň feminismus jako známka toho, že se chlapům vyrovnáte ve všem, tedy i v sexu…
Tak toho jsem si vůbec nevšimla. Mě to spíš přijde, že feminizmus tu přišel k řeči proto, že to trochu vypadá, že holky se stydí za to, že se jim líbí kluci a chtějí s nimi sex. Jako že ostuda. ![]()
@vodolejka píše:
No že tady se staví na roveň feminismus jako známka toho, že se chlapům vyrovnáte ve všem, tedy i v sexu…
Absolutne nachapu co tim myslis.
Jak vyrovnate? Nerozumim. Cim se mame rovnat?
Muzes to vic vysvetlit? Kde se stavi na „roven“ to, ze kdo se „vyrovna“ (at uz to je cokoli
) chlapovi v sexu je feministka?
@vodolejka píše:
![]()
já nejsem domácí puťka a přesto nemusím ošustit každého, abych si připadala „na úrovni“ chlapa
Taky myslím, že tohle tu nikdo nespojoval. K otázce feminismu se tu došlo uplně jinudy. A rozhodně tu nikdo netvrdí, že feministky jsou ty co ošustí každého, to je zase překrucování.
@dada12 píše:
Tak toho jsem si vůbec nevšimla. Mě to spíš přijde, že feminizmus tu přišel k řeči proto, že to trochu vypadá, že holky se stydí za to, že se jim líbí kluci a chtějí s nimi sex. Jako že ostuda.
Feminismum do toho prisel kvuli tomu, ze jsem rekla, ze je mi jedno jak se na mne „pan tvorstva“ diva, kdyz uz jsem dala „venecek“ nekomu jinemu.
Je to styl mysleni.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
doufám, že stejné téma tady není, hledala jsem, ale nenašla. Tak jsem ho tedy založila
Včera jsem viděla film ,,Co ty jsi za číslo?´´ No a kdo film viděl, ví, že hlavní hrdinka řeší počet svých sexuálních partnerů…
No a nedalo mi to a dnes jsem si udělala inveturu a došla jsem k hrozivému číslu 22A to je mi 25! Ale jako coura si nepřipadám
Vždyť je to za celých dlouhých 10 let…
no tak to je teda neco ![]()
@vodolejka píše:
![]()
No jo.
Nejvetsim nepritelem feminismu neni muz, ale zena
![]()
@Loki01 píše:
Feminismum do toho prisel kvuli tomu, ze jsem rekla, ze je mi jedno jak se na mne „pan tvorstva“ diva, kdyz uz jsem dala „venecek“ nekomu jinemu.
Je to styl mysleni.
Tak když se bude dívat nehezky, tak mě mít nebude.
Musí se snažit být milý a žádostivý, aby mě přitahoval. chichi .-)