Nešťastně vdaná ve 28

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.14 22:38

26let. Nejsem zakladatelka.
@omites ja jsem se treba posledni pul rok snazilam podobrem po zlem vselijak. U nas jako bonus ho navadi tchani ktere mame pod sebou. Proste peklo. sokonce ac takovym vecem moc neverim jsem byla i u kineziologa a ten mi rekl ze z me strany neni nic k reseni ze je chyba u nwj. Ape ho tam nedostanu ze. Poradnu resit nechce. A navic mi rekl ze by byl spokojenejsi a stastnejsi sam. Vyhrozuje mi s 1000 na jesno dite jako alimenty. Proste strasne. Vubec nechapu jak se nekdo tak muze zmenit. 5let jako minuliji manzel a otec a posledni pul rok jako naky pubertak ktery lita po sportu a hospodach po sportu:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@omites ja jsem se treba posledni pul rok snazilam podobrem po zlem vselijak. U nas jako bonus ho navadi tchani ktere mame pod sebou. Proste peklo. sokonce ac takovym vecem moc neverim jsem byla i u kineziologa a ten mi rekl ze z me strany neni nic k reseni ze je chyba u nwj. Ape ho tam nedostanu ze. Poradnu resit nechce. A navic mi rekl ze by byl spokojenejsi a stastnejsi sam. Vyhrozuje mi s 1000 na jesno dite jako alimenty. Proste strasne. Vubec nechapu jak se nekdo tak muze zmenit. 5let jako minuliji manzel a otec a posledni pul rok jako naky pubertak ktery lita po sportu a hospodach po sportu:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

• Citovat
  • Upravit
Safrane
20.1.14 22:39
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dokolečka dokola omílané téma mi opět vrtá hlavou.. vztah z rozumu. Ve zkratce- manžela jsem poznala ve 20, nijak extra láska, spíš mě ukecal a já co by ošklivá a tlustá (hezká, 170/60, rovné nohy a postava přesýpacích hodin :zed: - s 30 kily po dětech to hned vypadá jinak :P ) jsem si ho vzala z nějakého vděku.. děti 4 a 2. Po mých různých praktikách (po dobrém i po zlém) se začal snažit, o děti se zvládne postarat, když jsem v práci, dle možností pořídí to co nutně potřebujeme, ale stálo mě to mou veškerou úctu k němu, musím s ním jednat jako s blbem. Zpětně mám pocit, že jsem ho podvědomě připravovala na můj odchod, aby zvládl děti při návštěvách sám. Párkrát mě citově zradil a zranil, nějak jsem to udusala, že to mohu přecházet. Láska nikdy a nikde, když pohladí, tak ze snahy o sex. A vadí mi, že je o půl hlavy menší (ač jinak pohledný)! Mám pocit, že můj život skončil už před více jak rokem, kdy jsem si srovnala tento vztah z rozumu. Je možné takhle žít ještě dalších 40 let? Je opovrženíhodné se osamostatnit a rozvést když mě nejspíš jen pálí dobré bydlo a fungovní „rodiny“ by se zkomplikovalo? Končí život ve 28 a štěstí už jsem vyčerpala? Prosím o radu použe ty ženy, které si tímto prošly. Teoretičky nechť mlčí. Děkuji za všechny zkušenosti :srdce:

To sice nejsem, ale snad mohu napsat svůj názor. Je-li Tvůj partner o půl hlavy menší, nebude asi podstatný problém. Nebo spíše-ten hlavní. Tím bude zřejmě vyhoření a prázdnota. Pokud to opravdu tak cítíš, není cesta dál. To vše se bude jen a jen zhoršovat a budou tím trpět především děti. Ve věku 28mi let by život měl přinášet to nejhezčí, co jsme si vybudovali. V takovém věku bychom měli žít a radovat se, milovat a štěstí přijímat i rozdávat. S unavenou duší a myslí je to přesně naopak. Žijeme z nějaké setrvačnosti a povinnosti k ostatním. Na vlastní potěšení nezbývá čas. Vnímáš-li to nějak takhle, jdi dál. A než se tak rozhodneš, můžeš začít tím, že si najdeš kdekoliv na seznamce kamaráda na psaní-ne úchyla, ale slušného, příjemného muže, který Ti vrátí pocit, že jsi pro někoho důležitá a že se někdo na Tvá slova těší. :kytka:

Příspěvek upraven 20.01.14 v 22:43

• Citovat
  • Upravit
275
20.1.14 22:40

Pokud bys to nechala jen tak je pravdepodobne ze budes mit na muze takovou alergii ze Ti bude vadit i jak dycha tak to pro deti taky bude na houby…vlastni zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
20.1.14 22:45
@Anonymní píše:
co to bylo za kineziologa? 8o
vzdy muzes resit jen sebe, ostatni nezmenis ani kdyby ses na hlavu stavela.. jestlis zkousela vse, tak bych se na ndd!!ej proste vyprdla :nevim: a kdyz by mi rekl, ze bude stastnejsi sam? 8o Tak bych mu samotu doprala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 22:51

@Barakza Touhle fází jsem si už prošla. Už jsem vyhořelá. A právě bych ráda zabránila tomu, abych začala házet špínu na otce dětí. Tááák moc bych potřebovala obejmout, slyšet, že jsem krásná- ne slyšet, CÍTIT! Ale ne od něj.
A mě by asi 2.000,– stačily, jsem schopná žít skromně a je pro mě důležitá samostatnost. Spíš bych se přiklonila k variantě střídavé péče, než odstřihnout děti do táty.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
800
20.1.14 22:54
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dokolečka dokola omílané téma mi opět vrtá hlavou.. vztah z rozumu. Ve zkratce- manžela jsem poznala ve 20, nijak extra láska, spíš mě ukecal a já co by ošklivá a tlustá (hezká, 170/60, rovné nohy a postava přesýpacích hodin :zed: - s 30 kily po dětech to hned vypadá jinak :P ) jsem si ho vzala z nějakého vděku.. děti 4 a 2. Po mých různých praktikách (po dobrém i po zlém) se začal snažit, o děti se zvládne postarat, když jsem v práci, dle možností pořídí to co nutně potřebujeme, ale stálo mě to mou veškerou úctu k němu, musím s ním jednat jako s blbem. Zpětně mám pocit, že jsem ho podvědomě připravovala na můj odchod, aby zvládl děti při návštěvách sám. Párkrát mě citově zradil a zranil, nějak jsem to udusala, že to mohu přecházet. Láska nikdy a nikde, když pohladí, tak ze snahy o sex. A vadí mi, že je o půl hlavy menší (ač jinak pohledný)! Mám pocit, že můj život skončil už před více jak rokem, kdy jsem si srovnala tento vztah z rozumu. Je možné takhle žít ještě dalších 40 let? Je opovrženíhodné se osamostatnit a rozvést když mě nejspíš jen pálí dobré bydlo a fungovní „rodiny“ by se zkomplikovalo? Končí život ve 28 a štěstí už jsem vyčerpala? Prosím o radu použe ty ženy, které si tímto prošly. Teoretičky nechť mlčí. Děkuji za všechny zkušenosti :srdce:

Promiň, název diskuze mě vůbec nesedí s tím co píšeš, problém hledej u sebe, nespokojená jsi sama se sebou a dáváš to za vinu manželovi. V tomhle případě lituji manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
20.1.14 22:55
@hBod píše:
Promiň, název diskuze mě vůbec nesedí s tím co píšeš, problém hledej u sebe, nespokojená jsi sama se sebou a dáváš to za vinu manželovi. V tomhle případě lituji manžela.

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 23:00

@kitty123 @hBod Litujete manžela? Já nemám volno, nesmím chodit cvičit (neb tam se peníze nevydělají), s kamarády se sházím pouze s dětmi, ale on si pravidelnou páteční hospodu neodpustí, s kamarády si povídá i hodiny po práci, já mám 15 min. po skončení telefon, kde jsem.. žít životem pracující hospodyně je naplňující?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.14 23:04
@Anonymní píše:
Zakladatelko, jsem na tom podobně jako ty. Jen mně už je 30, s manželem jsem od šestnácti. Děti také dvě, jen starší… Citově mi hodně ublížil, zradil mě, udusala jsem to v sobě, přešla, ale mám pocit, že celý život vedle něj nemůžu vydržet. On je o 10 let starší než já, strašně zlenivěl, nemá žádné zájmy kromě počítače a televize, nemá žádné kamarády, krom kolegů v práci.
Navíc i hodně přibral, takže už mě ani nepřitahuje. Já naopak hodně zhubla, tak mi dělá žárlivé scény - no, jako v blbém filmu. Ale odejít nemůžu. Zatím. Každopádně je mi jasné, že takhle přežít celý život nechci a ani nemůžu :?

Jsem na tom podobně, jen je mi 29, jedno dítě, s manželem 5,5 let a je o 10 let starší. Na rodičovské dovolené mi už hrabe na maják, jsme na vesnici a já bez auta. On nemá zájem cokoliv podnikat a já jsem tu jak ve vězení s dítětem na krku… Cítím se hrozně omezovaná, on vidí na mně jen to špatné a já uvažuji o rozvodu. Nechápe, že mám nějaké sociální potřeby, protože on sám je také nemá, ale chodí do práce. Celý vztah se změnil po porodu, přestal si mě vážit a mé místo v jeho srdci nahradila dcera. Jsem postavou stejná jako před porodem, prý ho stále přitahuji (on mě také), ale kdyby mu šel vyměnit mozek :roll: Měli bychom být šťastná rodina, protože jinak máme vlastně všechno, jen pořád sedíme doma, hádáme se a jen tak přežíváme z jeho lenosti - vše je pro něj problém a tak celé dny sedí u PC (když není v práci). Teď jsem mu dala poslední šanci a budu se snažit vydupat si také své zájmy, dovolenou (společnou) a výlety, časem auto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.14 23:04

@kitty123 @hBod Byla jsem na rodinných konstelacích, u psycholožky, spolu v poradně, četla knihy. Nedávám vše za vinu manželovi, ale nejsem už schopná další změny, určitě ne změny, která by zlepšila náš vztah. V dalším příspěvku píšu, že nechci na manžela házet špínu- z čeho usuzujete, že název je špatný?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky