Kouření na balkóně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bohemund
9.8.12 13:08
@Hodaka píše:
možná to jde tlakem dolů :lol:

Možna kouři něco jiného, že ma jinou fyziku :D

• Citovat
  • Upravit
19200

Tuhle diskuzi jsem zakládala kdysi dávno já, s tím rozdílem, že mi vadilo, že sousedi kouří na zahradě pod náma, všechen ten smrad šel nahoru k nám na balkon, a mě na balkoně spával novorozenec. Nebyla s nima řeč, přitom mohli jít před barák, bydleli v přízemí..
Vůbec se jí nedivím, že jí to vadí, i když nemusela být hned tak sprostá, ale chodila bych prostě kouřit ven, když už kouřit musím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Hodaka - no včera do 1 ráno dělal zrovna bordel předseda družstva :mrgreen:

No v domovním řádu zákaz kouření na balkonech není. Snažila jsem se vymyslet něco, aby to bylo pro obě strany přijatelný, no ale asi jak tu píšete si budu muset nacvičit nějakou řeč a skočit za paní. (A snad mě jejich věčně štěkající pes nezakousne! :mrgreen: :lol: )

• Citovat
  • Upravit
byron
9.8.12 13:09

Já jsem abstinující kuřák, pod náma sousedi a nikdy by mě nenapdalo jim říkat, natož jim nadávat, aby si na svém balkoně kouřili :nevim:.

Možná, kdybyste začali kouřit na záchodě, by paní pochopila, že na balkoně t bude lepší.
Když si soused zapálí doma, mám tru smrad, že mi návštěvy nevěří, že nekouřím.

• Citovat
  • Upravit
5130

Kouřila bych si vklidu na balkoně dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693

@peggy.sl absolutně souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.8.12 13:11

@PetaP nevím, proč bych měla chodit tři patra bez výtahu kouřit dolů. Chápu problém s dítětem, ale já bych v tom neustoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368

Můj soused taky kouří na balkóně, jde nám to do bytu a bohužel někdy kouří, i když nám spinká na balkóně miminko a jde to na něj. Prádlo už tam nevěsím. Ale nikdy mě nenapadlo mu vynadat, aby na svém balkóně laskavě nekouřil. :nevim:
Přijde mi od tebe velice ohleduplné, že se s ní chceš domluvit, že jí třeba budeš prozvánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937

Přijde mi, že říct „je to tvůj balkon, tak si tam můžeš kouřit kolik chceš“ je to samé, jako „je to tvůj byt, tak si tam můžeš dělat randál, jaký chceš“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
@Anonymní píše:
Hodaka - no včera do 1 ráno dělal zrovna bordel předseda družstva :mrgreen:No v domovním řádu zákaz kouření na balkonech není. Snažila jsem se vymyslet něco, aby to bylo pro obě strany přijatelný, no ale asi jak tu píšete si budu muset nacvičit nějakou řeč a skočit za paní. (A snad mě jejich věčně štěkající pes nezakousne! :mrgreen: :lol: )

já bych ji vačoudila stupačkama, když s eneumí chovat slušně a dohodnout se

• Citovat
  • Upravit
Sayonare

Je to tvůj balkón a kouříš na svém prostranství, vůbec bych se o tom s ní nebavila. pokuď tam negrilujete, tak na tebe nikdo nemůže. V právu jsi ty. Ty bys jinak mohla napadat sousedku, že když vaří, tak ti ten smrad jde taky do bytu. Tohle mám od právnika :palec:

• Citovat
  • Upravit
1086
9.8.12 13:13

Ahoj, tohle se právě řeší v našem paneláku. Balkony jsou brané jako společné prostory a je ustanovené, že se po 20:00 nesmí na balkonech kouřit (kvůli větrání, když jdou děti spát)
S harmonogramem bude sousedka těžko souhlasit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.8.12 13:14

Tohle kouření na balkónech je prostě problém pokud nad vámi bydlí nekuřáci… Myslím si, že pokud ten byt je předsedy družstva, tak si na schůzi je možné odhlasovat zákaz kouření na balkónech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.12 13:15

Tak vám ale každopádně moc děkuju za rady ženský, jste fakt zlaté! :kytka:
Ještě se poradím s chlapama jak dojdou z práce a nějak to pořešíme. Ještě jednou moc díky :)

• Citovat
  • Upravit
7974
9.8.12 13:16

U nás většina normálních kuřáků vykuřuje před barákem. Maj tam i drbací kroužek ;), takže o důvod víc, proč sejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová