Kouření na balkóně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
9.8.12 15:36
@JanaK88 píše:
Nechci tu moc šťourat, ale třeba my máme balkony vedené jako společné prostory - tedy nejsou součástí bytu a na ně se vztahují stanovy. Zjistěte si jak to máte v družstvu nebo SVJ a navrhněte úpravu stanov.
Kouření na balkoně smrdí, načichne někdy trochu i prádlo, ale nic to není, když si nějaký dobytek zapálí na záchodě a jde to do bytu stoupačkama, či hůř ve výtahu, to bych střílela :cert:

u nás je to podle počasí, když je hezky, jde nám kouř do bytu oknem, když hnusně, jde nám do bytu koupelnou… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
9.8.12 15:37
@kate02 píše:
by mě zajímalo, jak by ses tvářila, kdyby si nějakej váš soused vedle na zahradě zapálil pneumatiky… :mrgreen: Přece by je zapálil na SVÝM pozemku, tak bys mu neměla co říkat… :nevim:

Tak já bych asi mlčela ale táta ekolog, kterej nespálí jedinej plast by pusu nedržel :mrgreen: Ale to je zase opravdu o něčem jiném. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.8.12 15:41

Já teď budu ale úplně mimo, ale sousedů se to týká taky. Můžete mi říct, kterýho ichtyla napadne vyhazovat skleněné flašky (do kontejneru na sklo) po 22 hodině večer? V tom večerním tichu je to lahoda poslouchat - o buzení dětí ani nemluvě :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.8.12 15:42

A co tak přestat kouřit? To Tě nenapadlo? Jsem zarytej nekuřák a mám sousedku která taky hulí na balkóně. Smrdí mi celej barák. Nejhorší je, že v pokoji s balkonem máme ložnici, kde momentálně spí náš 11ti měsíční syn a ta čůza mi hulí přímo do oken. Takže jestli vám paní sprostě vynadala, tak má moje sympatie. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
9.8.12 15:44
@RyBANA píše:
Já teď budu ale úplně mimo, ale sousedů se to týká taky. Můžete mi říct, kterýho ichtyla napadne vyhazovat skleněné flašky (do kontejneru na sklo) po 22 hodině večer? V tom večerním tichu je to lahoda poslouchat - o buzení dětí ani nemluvě :cert: :lol:

Mě by zajímalo, kterýho ichtyla napadlo zrekonstruovat sportovní hřiště u nás za barákem, v podvečer a v noci se tam schází opilá mládež a dělá bordel, huláká a taky budí. Navrhuji výměnu - beru radši flašky než opilce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 15:44

@RyBANA tak toho si užijeme až až. Buď je to po desáté večer, třeba i déle, nebo v pět, šest ráno :cert Prostě vždy když, spíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.8.12 15:45
@JanaK88 píše:
Mě by zajímalo, kterýho ichtyla napadlo zrekonstruovat sportovní hřiště u nás za barákem, v podvečer a v noci se tam schází opilá mládež a dělá bordel, huláká a taky budí. Navrhuji výměnu - beru radši flašky než opilce :mrgreen:

Hele já tu mám oboje, přímo před barákem tu náš úžasný úřad schválil nonstop hernu se zahrádkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakladatelka
9.8.12 15:53

Ivana1000 - Za těch 8 let co kouřím, jsem přestala maximálně na 48 hodin. Takže tohle by asi fakt neklaplo :lol:

• Citovat
  • Upravit
485
9.8.12 16:08
@Zakladatelka píše:
Ivana1000 - Za těch 8 let co kouřím, jsem přestala maximálně na 48 hodin. Takže tohle by asi fakt neklaplo :lol:

Hm, tak to se máš vážně čím chlubit…
Abych Ti přiblížila, jak se asi cití paní nad váma - představ si, že by vám pokaždé, když na záchodě nad váma spláchnou, začal v bytě příšerně smrdět odpad. Myslím, že puch je zhruba a srovnatelný. Asi by se Vám to taky nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
9.8.12 16:10
@Ivana1000 píše:
Hm, tak to se máš vážně čím chlubit…
Abych Ti přiblížila, jak se asi cití paní nad váma - představ si, že by vám pokaždé, když na záchodě nad váma spláchnou, začal v bytě příšerně smrdět odpad. Myslím, že puch je zhruba a srovnatelný. Asi by se Vám to taky nelíbilo.

Co to proboha meleš, nech si těch agresivních narážek.

• Citovat
  • Upravit
485
9.8.12 16:14
@Bohemund píše:
Co to proboha meleš, nech si těch agresivních narážek.

A Ty seš kdo? Nějakej bodygard? A agresivní narážku spatřuješ v čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
9.8.12 16:17

No takové zaryté nekuřáky miluju :potlesk: :roll:… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.8.12 16:18

@mooch fakt? my máme balkon jako náš máme to započítaný do plochy bytu a vstup tam máme jedině z našeho bytu. samozřejmě dám na tebe vůbec by mě to nepřekvapilo žijeme v Česku tady je možné i nemožné. :mavam: :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
9.8.12 16:18
@TereuliJa píše:
No takové zaryté nekuřáky miluju :potlesk: :roll:… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit :palec:

Asi tak, nejchytřejší na světě…

• Citovat
  • Upravit
687
9.8.12 16:20
@RyBANA píše:
Hele já tu mám oboje, přímo před barákem tu náš úžasný úřad schválil nonstop hernu se zahrádkou :mrgreen:

tak u nasich je nedaleko restaurace se zahradkou a jelikoz je to u panelaku, tak proste do 22 hodin maji zahradku vyklizenou kvuli ruseni nocniho klidu a je pohoda - staci podat stiznost na mestsky urad (nejlepe podepsanou jeste par lidmi) a uvidite jak to budou resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová