Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaK88 píše:
Nechci tu moc šťourat, ale třeba my máme balkony vedené jako společné prostory - tedy nejsou součástí bytu a na ně se vztahují stanovy. Zjistěte si jak to máte v družstvu nebo SVJ a navrhněte úpravu stanov.
Kouření na balkoně smrdí, načichne někdy trochu i prádlo, ale nic to není, když si nějaký dobytek zapálí na záchodě a jde to do bytu stoupačkama, či hůř ve výtahu, to bych střílela
u nás je to podle počasí, když je hezky, jde nám kouř do bytu oknem, když hnusně, jde nám do bytu koupelnou…
![]()
@kate02 píše:
by mě zajímalo, jak by ses tvářila, kdyby si nějakej váš soused vedle na zahradě zapálil pneumatiky…Přece by je zapálil na SVÝM pozemku, tak bys mu neměla co říkat…
Tak já bych asi mlčela ale táta ekolog, kterej nespálí jedinej plast by pusu nedržel
Ale to je zase opravdu o něčem jiném. ![]()
Já teď budu ale úplně mimo, ale sousedů se to týká taky. Můžete mi říct, kterýho ichtyla napadne vyhazovat skleněné flašky (do kontejneru na sklo) po 22 hodině večer? V tom večerním tichu je to lahoda poslouchat - o buzení dětí ani nemluvě
![]()
A co tak přestat kouřit? To Tě nenapadlo? Jsem zarytej nekuřák a mám sousedku která taky hulí na balkóně. Smrdí mi celej barák. Nejhorší je, že v pokoji s balkonem máme ložnici, kde momentálně spí náš 11ti měsíční syn a ta čůza mi hulí přímo do oken. Takže jestli vám paní sprostě vynadala, tak má moje sympatie. ![]()
@RyBANA píše:
Já teď budu ale úplně mimo, ale sousedů se to týká taky. Můžete mi říct, kterýho ichtyla napadne vyhazovat skleněné flašky (do kontejneru na sklo) po 22 hodině večer? V tom večerním tichu je to lahoda poslouchat - o buzení dětí ani nemluvě![]()
Mě by zajímalo, kterýho ichtyla napadlo zrekonstruovat sportovní hřiště u nás za barákem, v podvečer a v noci se tam schází opilá mládež a dělá bordel, huláká a taky budí. Navrhuji výměnu - beru radši flašky než opilce ![]()
@RyBANA tak toho si užijeme až až. Buď je to po desáté večer, třeba i déle, nebo v pět, šest ráno :cert Prostě vždy když, spíme ![]()
@JanaK88 píše:
Mě by zajímalo, kterýho ichtyla napadlo zrekonstruovat sportovní hřiště u nás za barákem, v podvečer a v noci se tam schází opilá mládež a dělá bordel, huláká a taky budí. Navrhuji výměnu - beru radši flašky než opilce
Hele já tu mám oboje, přímo před barákem tu náš úžasný úřad schválil nonstop hernu se zahrádkou ![]()
Ivana1000 - Za těch 8 let co kouřím, jsem přestala maximálně na 48 hodin. Takže tohle by asi fakt neklaplo ![]()
@Zakladatelka píše:
Ivana1000 - Za těch 8 let co kouřím, jsem přestala maximálně na 48 hodin. Takže tohle by asi fakt neklaplo
Hm, tak to se máš vážně čím chlubit…
Abych Ti přiblížila, jak se asi cití paní nad váma - představ si, že by vám pokaždé, když na záchodě nad váma spláchnou, začal v bytě příšerně smrdět odpad. Myslím, že puch je zhruba a srovnatelný. Asi by se Vám to taky nelíbilo.
@Ivana1000 píše:
Hm, tak to se máš vážně čím chlubit…
Abych Ti přiblížila, jak se asi cití paní nad váma - představ si, že by vám pokaždé, když na záchodě nad váma spláchnou, začal v bytě příšerně smrdět odpad. Myslím, že puch je zhruba a srovnatelný. Asi by se Vám to taky nelíbilo.
Co to proboha meleš, nech si těch agresivních narážek.
@Bohemund píše:
Co to proboha meleš, nech si těch agresivních narážek.
A Ty seš kdo? Nějakej bodygard? A agresivní narážku spatřuješ v čem?
No takové zaryté nekuřáky miluju
… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit ![]()
@mooch fakt? my máme balkon jako náš máme to započítaný do plochy bytu a vstup tam máme jedině z našeho bytu. samozřejmě dám na tebe vůbec by mě to nepřekvapilo žijeme v Česku tady je možné i nemožné.
![]()
@TereuliJa píše:
No takové zaryté nekuřáky miluju![]()
… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit
Asi tak, nejchytřejší na světě…
@RyBANA píše:
Hele já tu mám oboje, přímo před barákem tu náš úžasný úřad schválil nonstop hernu se zahrádkou
tak u nasich je nedaleko restaurace se zahradkou a jelikoz je to u panelaku, tak proste do 22 hodin maji zahradku vyklizenou kvuli ruseni nocniho klidu a je pohoda - staci podat stiznost na mestsky urad (nejlepe podepsanou jeste par lidmi) a uvidite jak to budou resit