Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TereuliJa píše:
Asi tak, nejchytřejší na světě…
No takové zaryté nekuřáky miluju … žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit
A můžete mi vysvětlit proč by na vás (kuřáky) měl někdo brát ohledy? Já to jaksi nechápu… Zamořujete svět neuvěřitelným a k tomu ještě nebezpečným smradem a čilíte se, když se na vás někdo ošklivě podívá… To je vážně ironie.
Příspěvek upraven 09.08.12 v 16:30
Jinak ja sama jsem nekurak, vyhledam nekuracke restaurace apod. a od kuraku mi to prijde neohleduplne - smrdi to a o pasivnim koureni ani nemluvim, navic kuraka nenapadne, ze nekdo muze mit zdravotni problemy a kour ho proste dusi - ja jsem sama astmatik a pritel ma snizenou funkcni plic a nam kour zpusobuje zdravotni problemy
tak proc nam to, vy kuraci, delate
![]()
@kajinkac píše:
tak u nasich je nedaleko restaurace se zahradkou a jelikoz je to u panelaku, tak proste do 22 hodin maji zahradku vyklizenou kvuli ruseni nocniho klidu a je pohoda - staci podat stiznost na mestsky urad (nejlepe podepsanou jeste par lidmi) a uvidite jak to budou resit
Nestačí. Stížnosti jsou podávány od celé ulice několikrát do roka. Policii voláme každou druhou noc a nonstop jede vesele dál. Majitel nonstopu má tady na sídlišti ještě jednu podobnou hernu v řadovce rodinných domů!! a nejspíš i větší vliv na místní zastupitelstvo ![]()
Zdravím,
i opačný názor lze napsat slušně. Prosím o dodržování, jinak zbytečně nesnižujte kvalitu diskuze.
Díky,
Monika
@Supermanka píše:
@mooch fakt? my máme balkon jako náš máme to započítaný do plochy bytu a vstup tam máme jedině z našeho bytu. samozřejmě dám na tebe vůbec by mě to nepřekvapilo žijeme v Česku tady je možné i nemožné.![]()
![]()
No balkón je ze stavebně-konstrukčního hlediska součástí fasády, né bytu. Fakt záleží, jak to máte napsané v prohlášení vlastníka. Jestli je v katastru započítaný do plochy bytu, tak bude váš, ale ve valný většině případů to tak nebývá.
@TereuliJa píše:
No takové zaryté nekuřáky miluju![]()
… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit
No jako ale v tomhle se nusím Ivany zastat… Kde jsou pak ohledy vůči nekuřákům?
A to jsem byla silnej kuřák a i dnes si občas zapálím, ale nikdy ne doma ani nikde, kde bych někoho obtěžovala
Ale tím, že doma nekouřím, vím, jak příšerně to smrdí
pro nekuřáka to musí být fakt šílené, potom teda řeči o ohledech a toleranci nejsou na místě ![]()
@RyBANA píše:
Nestačí. Stížnosti jsou podávány od celé ulice několikrát do roka. Policii voláme každou druhou noc a nonstop jede vesele dál. Majitel nonstopu má tady na sídlišti ještě jednu podobnou hernu v řadovce rodinných domů!! a nejspíš i větší vliv na místní zastupitelstvo
no, tak to je pekny
ze ja blbec si stezuju, ze u nas ve ctvrti neni ani jedna restaurace - tohle by bylo mnohem horsi… a podat si stiznost nekam jinam jeste? treba na hygienu apod?
@kajinkac vyzkoušeno snad vše co šlo. Nakonec jsem se dočetla v místních novinách, že mají smlouvu do roku 2015, pak jim snad úřad nedovolí prodloužení smlouvy - starostovi se to nelíbí, ale nenadělá nic - prý.
Nejlepší na tom je, že i kdyby to prý zakázal místní stavební úřad, schválí to bez problému finanční
Tož tak no. Když jsou peníze, je možné vše ![]()
@RyBANA
hmmm, v tomhle state je mozne vsechno
holt si nedovoli je pokutovat a myslim, ze hygiena by je klidne mohla zavrit - ta preci meri limity hluku vsude mozne… no, ale holt, kde tecou prachy ![]()
@TereuliJa píše:
No takové zaryté nekuřáky miluju![]()
… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit
Proč by měl na kuřáky někdo brát ohledy?
Hlavně že kuřáci jsou hrozně ohleduplní a VŮBEC nikoho neomezujou a neobtěžujou, vlastně o nich nekuřáci ani neví…
![]()
Prostě to je závislost jako každá jiná… ![]()
@Bohemund píše:
Co to proboha meleš, nech si těch agresivních narážek.
Ale ona má pravdu, předsedo. Fakt nevím, co je horší - jestli puch z cigaret nebo hromada hoven s prominutím
Asi ty hovna, páč pasivní kouření dokonce zabíjí i nekuřáky ![]()
Příspěvek upraven 09.08.12 v 17:27
@kate02 píše:
Proč by měl na kuřáky někdo brát ohledy?Hlavně že kuřáci jsou hrozně ohleduplní a VŮBEC nikoho neomezujou a neobtěžujou, vlastně o nich nekuřáci ani neví…
![]()
![]()
Prostě to je závislost jako každá jiná…
Přesně tak ![]()
@kate02 píše:
Proč by měl na kuřáky někdo brát ohledy?Hlavně že kuřáci jsou hrozně ohleduplní a VŮBEC nikoho neomezujou a neobtěžujou, vlastně o nich nekuřáci ani neví…
![]()
![]()
Prostě to je závislost jako každá jiná…
Nečetla jsem celou diskuzi, ale chci přidat svoji zkušenost. Já jsem nekuřák celý život a pod náma se nastěhovala rodinka, kde kouří na balkoně všichni, matka, otec, dcera a jsou to těžcí kuřáci. Už jednou jsme je upozorňovali, že jestli by to nešlo trochu omezit, protože otevřeme okna nebo balkón a v ten moment máme hnusný kouř v celém bytě. Na chvilku to omezili, ale dlouho jim to nevydrželo. Teď, když cítím kouř, v momentě zavírám okna, nejsme v tom bytě celý den a tak mi to zatím až tak nevadí, ale až bude dítě a budu ho chtít dát na balkón do kočárku, tak budou muset ustoupit i oni. Nejradši bych brala, kdyby tam nekouřili vůbec, ale to se mi u těžkých kuřáků zřejmě nepodaří. Tak ještě vzkaz pro zakladatelku, když si zapálíte pod sousedy na balkóně, uvědomte si, že když mají otevřené okno, mají Váš kouř v celém bytě a ty sprosté slova pak chápu, ikdyž vím, že se to dá říct slušně.