Kouření na balkóně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
9.8.12 16:23

@TereuliJa píše:
No takové zaryté nekuřáky miluju … žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit

Asi tak, nejchytřejší na světě…

A můžete mi vysvětlit proč by na vás (kuřáky) měl někdo brát ohledy? Já to jaksi nechápu… Zamořujete svět neuvěřitelným a k tomu ještě nebezpečným smradem a čilíte se, když se na vás někdo ošklivě podívá… To je vážně ironie.

Příspěvek upraven 09.08.12 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
9.8.12 16:26

Jinak ja sama jsem nekurak, vyhledam nekuracke restaurace apod. a od kuraku mi to prijde neohleduplne - smrdi to a o pasivnim koureni ani nemluvim, navic kuraka nenapadne, ze nekdo muze mit zdravotni problemy a kour ho proste dusi - ja jsem sama astmatik a pritel ma snizenou funkcni plic a nam kour zpusobuje zdravotni problemy :( tak proc nam to, vy kuraci, delate :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.8.12 16:31
@kajinkac píše:
tak u nasich je nedaleko restaurace se zahradkou a jelikoz je to u panelaku, tak proste do 22 hodin maji zahradku vyklizenou kvuli ruseni nocniho klidu a je pohoda - staci podat stiznost na mestsky urad (nejlepe podepsanou jeste par lidmi) a uvidite jak to budou resit

Nestačí. Stížnosti jsou podávány od celé ulice několikrát do roka. Policii voláme každou druhou noc a nonstop jede vesele dál. Majitel nonstopu má tady na sídlišti ještě jednu podobnou hernu v řadovce rodinných domů!! a nejspíš i větší vliv na místní zastupitelstvo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
9.8.12 16:33

@Bohemund @Ivana1000

Zdravím,
i opačný názor lze napsat slušně. Prosím o dodržování, jinak zbytečně nesnižujte kvalitu diskuze.

Díky,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.8.12 16:34
@Supermanka píše:
@mooch fakt? my máme balkon jako náš máme to započítaný do plochy bytu a vstup tam máme jedině z našeho bytu. samozřejmě dám na tebe vůbec by mě to nepřekvapilo žijeme v Česku tady je možné i nemožné. :mavam: :palec: ;)

No balkón je ze stavebně-konstrukčního hlediska součástí fasády, né bytu. Fakt záleží, jak to máte napsané v prohlášení vlastníka. Jestli je v katastru započítaný do plochy bytu, tak bude váš, ale ve valný většině případů to tak nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.8.12 16:35
@TereuliJa píše:
No takové zaryté nekuřáky miluju :potlesk: :roll:… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit :palec:

No jako ale v tomhle se nusím Ivany zastat… Kde jsou pak ohledy vůči nekuřákům? :think: A to jsem byla silnej kuřák a i dnes si občas zapálím, ale nikdy ne doma ani nikde, kde bych někoho obtěžovala :think: Ale tím, že doma nekouřím, vím, jak příšerně to smrdí :poblion: pro nekuřáka to musí být fakt šílené, potom teda řeči o ohledech a toleranci nejsou na místě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.8.12 16:41

@monika32

díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
9.8.12 16:42
@RyBANA píše:
Nestačí. Stížnosti jsou podávány od celé ulice několikrát do roka. Policii voláme každou druhou noc a nonstop jede vesele dál. Majitel nonstopu má tady na sídlišti ještě jednu podobnou hernu v řadovce rodinných domů!! a nejspíš i větší vliv na místní zastupitelstvo 8)

no, tak to je pekny 8o ze ja blbec si stezuju, ze u nas ve ctvrti neni ani jedna restaurace - tohle by bylo mnohem horsi… a podat si stiznost nekam jinam jeste? treba na hygienu apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.8.12 16:48

@kajinkac vyzkoušeno snad vše co šlo. Nakonec jsem se dočetla v místních novinách, že mají smlouvu do roku 2015, pak jim snad úřad nedovolí prodloužení smlouvy - starostovi se to nelíbí, ale nenadělá nic - prý.

Nejlepší na tom je, že i kdyby to prý zakázal místní stavební úřad, schválí to bez problému finanční 8o Tož tak no. Když jsou peníze, je možné vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
9.8.12 17:03

@RyBANA
hmmm, v tomhle state je mozne vsechno :( holt si nedovoli je pokutovat a myslim, ze hygiena by je klidne mohla zavrit - ta preci meri limity hluku vsude mozne… no, ale holt, kde tecou prachy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.8.12 17:24
@TereuliJa píše:
No takové zaryté nekuřáky miluju :potlesk: :roll:… žádné ohledy vůči kuřákům, a jediný argument přestaň kouřit :palec:

Proč by měl na kuřáky někdo brát ohledy? 8o Hlavně že kuřáci jsou hrozně ohleduplní a VŮBEC nikoho neomezujou a neobtěžujou, vlastně o nich nekuřáci ani neví… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Prostě to je závislost jako každá jiná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.8.12 17:24
@Bohemund píše:
Co to proboha meleš, nech si těch agresivních narážek.

Ale ona má pravdu, předsedo. Fakt nevím, co je horší - jestli puch z cigaret nebo hromada hoven s prominutím :nevim: Asi ty hovna, páč pasivní kouření dokonce zabíjí i nekuřáky :think:

Příspěvek upraven 09.08.12 v 17:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
9.8.12 17:25
@kate02 píše:
Proč by měl na kuřáky někdo brát ohledy? 8o Hlavně že kuřáci jsou hrozně ohleduplní a VŮBEC nikoho neomezujou a neobtěžujou, vlastně o nich nekuřáci ani neví… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Prostě to je závislost jako každá jiná… :nevim:

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 17:44
@kate02 píše:
Proč by měl na kuřáky někdo brát ohledy? 8o Hlavně že kuřáci jsou hrozně ohleduplní a VŮBEC nikoho neomezujou a neobtěžujou, vlastně o nich nekuřáci ani neví… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Prostě to je závislost jako každá jiná… :nevim:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5361
9.8.12 18:01

Nečetla jsem celou diskuzi, ale chci přidat svoji zkušenost. Já jsem nekuřák celý život a pod náma se nastěhovala rodinka, kde kouří na balkoně všichni, matka, otec, dcera a jsou to těžcí kuřáci. Už jednou jsme je upozorňovali, že jestli by to nešlo trochu omezit, protože otevřeme okna nebo balkón a v ten moment máme hnusný kouř v celém bytě. Na chvilku to omezili, ale dlouho jim to nevydrželo. Teď, když cítím kouř, v momentě zavírám okna, nejsme v tom bytě celý den a tak mi to zatím až tak nevadí, ale až bude dítě a budu ho chtít dát na balkón do kočárku, tak budou muset ustoupit i oni. Nejradši bych brala, kdyby tam nekouřili vůbec, ale to se mi u těžkých kuřáků zřejmě nepodaří. Tak ještě vzkaz pro zakladatelku, když si zapálíte pod sousedy na balkóně, uvědomte si, že když mají otevřené okno, mají Váš kouř v celém bytě a ty sprosté slova pak chápu, ikdyž vím, že se to dá říct slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová