Kouření na balkóně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
9.8.12 13:17

Bych hulila dál, pokud to vadí jen jim, tak maj smůlu. Pokud tam dítě nemají tak co :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17014
9.8.12 13:19

Já ji chápu, jsou nekuřáci a kouř prostě smrdí… Jako furt s těma dětma, když už není problém kouřit a zaholovat nekuřákovi byt, proč by měl někdo brát ohled na dítě? Já to beru prostě tak, že kuřák by neměl lidi smradem obtěžovat, ať děti, či dospělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
9.8.12 13:21
@Bohemund píše:
Možna kouři něco jiného, že ma jinou fyziku :D

taky možnost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
9.8.12 13:22

@monika32 kdyby jen smrad, ale spíš by mi vadilo, že je to škodlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628

Mně teda vadí, že sousedi kouří na balkoně, v jednom bytě je jich 5 kuřáků (+ neustálé návštěvy). Všechno nám leze do bytu. Jsem na to alergická a vždycky začnu pokašlávat. Proč si nekouří u sebe v obýváku, proč to musím čichat v tom mém? Nemůžu ani pořádně vyvětrat, pořád tam kdosi čudí. O propáleném prádle nemluvě.
Sprostě bych to ale neřešila.

Příspěvek upraven 09.08.12 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620

Jsme doma nekuřáci a cigaretový kouř nám hrozně vadí. Kdyby mi někdo poblíž vykuřoval a nám to lezlo do bytu, byla bych schopná se i odstěhovat (po vyčerpání všech domlouvacích metod). Kuřáci nepochopí, ale někdy je to tak nepříjmné (o zdrav. rizicích nemnluvě) že se mi chce brečet a vraždit zároveň :nevim:
Ačkoli nejsem vulgární, paní co vás poslala do… chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.8.12 13:23
@Kallistó píše:
@monika32 kdyby jen smrad, ale spíš by mi vadilo, že je to škodlivé
Škodlivý je i smog, škodlivé jsou různé výpary.
  • Citovat
  • Upravit
Hodaka
@Anonymní píše:
Hodaka - no včera do 1 ráno dělal zrovna bordel předseda družstva :mrgreen:No v domovním řádu zákaz kouření na balkonech není. Snažila jsem se vymyslet něco, aby to bylo pro obě strany přijatelný, no ale asi jak tu píšete si budu muset nacvičit nějakou řeč a skočit za paní. (A snad mě jejich věčně štěkající pes nezakousne! :mrgreen: :lol: )

jo a když by to byla baba jedubaba a fakt štěkna tak měj připraveno něco jinýho, to si ošéfuj dopředu :think: například- smrdí ti když věší prádlo a motá se ti hlava, nebo že dupou, smaží hranolky a smrdí to, no něco určitě najdeš ;)

• Citovat
  • Upravit
5009

Taky sousedi kouří na balkonech. Máme malé dítě, druhé na cestě. Občas mě to krká, ale prostě je to jejich balkon, můžou si tam dělat, co chtějí. Stejně tak, pokud se rozhodnu si tam vytáhnout nějaký hypersmradlavý gril - je to můj balkon. Takže spíš se na paní vyprdni. Ten její přístup je :roll: Jako já to chctít nějak řešit, tak slušně za tím kuřákem dojdu a poprosím, že dcerka spí po obědě dvě hodinky, tak jestli by nebyli tak hodní a tu dobu tam nechodili kouřit. kdybych jim začala sprostě nadávat a řvát na ně, co tím jako docílím? že začnou kouřit v koupelně a pouštět mi to stoupačkama do celýho bytu? :mrgreen: Fakt jackpot teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.8.12 13:24

Kdyby to řekla slušně, tak bych přestala, pokud vás poslala tam kde vás poslala, tak bych kouřila dál, když se neumí slušně chovat…
U nás na bytovce, když jsme ještě bydleli, tak soused nad náma kouřil a viděl, že mívám malého na balkoně, tak sám se zeptal, jestl mě to nevadí a já řekla, že mi tam malý spává, tak chodil kouřit na druhou stranu, že si otevřel okno a čučel ven na lidi..

Příspěvek upraven 09.08.12 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.8.12 13:24

Jeslti chtějí lidi žít bez kouře a bez hluku, musí žít na samotě u lesa. Taky jsem nebyla happy, že nad námi sousedi v paneláku pořádali party, zvraceli z okna, jako mladý mi šíleně lezli na nervy děti sousedů, že dělali bordel a byli hluční a já chtěla spát. A co zmůžete? NIC. Stejný jako s kouřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
9.8.12 13:25
@byron píše:
já bych ji vačoudila stupačkama, když s eneumí chovat slušně a dohodnout se

jo, u stoupaček zapni frták a smaž pro okres hranolky plus si zapal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2090
9.8.12 13:27

Já bych to tam kde jsme bydleli ani před panelákem moc řešit nemohla. Bydleli jsme v 10.patře a malého bych samotného ani chvilku nenechala, jenom kdyby spal tak třeba na to cígo a zpět. Ale jinak bych se zbláznila lítat kvůli cígu dolů a zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.8.12 13:28
@TereuliJa píše:
Já bych to tam kde jsme bydleli ani před panelákem moc řešit nemohla. Bydleli jsme v 10.patře a malého bych samotného ani chvilku nenechala, jenom kdyby spal tak třeba na to cígo a zpět. Ale jinak bych se zbláznila lítat kvůli cígu dolů a zpátky :mrgreen:

To by se hublo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3678
9.8.12 13:28

Když někdo na balkoně pod námi kouří, tak nám to všechno jde do oken…bohužel s tím nic nezmůžeme - jednak to jde z vedlejšího baráku a navíc toho člověka nikdy neodchytnu a je mi jasný, že by mě poslal někam. Víc než cigaretový kouř mi vadí, když lidi na dvorcích grilují (topí i lakovaným naštípaným nábytkem, takže občas to bývá lahůdka), anebo když sousedka pod náma vaří, to je všechno nahoru a je to hafo cítit, jako bych kuchtila já a to je teprv nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová