květen 2008

• Fotoalbum (125)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
6.11.07 10:38

Morgi, nejdřív ty fotky musíš mít uložený někde na netu.. můžeš si tu i založit svoji soukr. galerii.. a pak ve vlastnostech toho obrázku zkopíruješ adresu a do odpovědi dáš img - tu adresu - a img..

Bydlím v podkrkonoší.. :D

Jdu k našim na čajík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.11.07 10:47

Já si myslela, že je máš někde uložený! já je sem vkládám přes ten ImageShack, to uložený být nemusí. Ale asi je lepší si založit galerii nebo počkám, až budeme mít květňátkovou :D :D :D Tady začal foukat vítr, tak čekám, co se dovalí! Tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.11.07 11:05

Já jsem Lesině napsala, tak uvidíme, kdy nám ji založí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.11.07 11:19

Ahoj holky,

nejdříve přejeme z Litvínova Laurince vše neeeeeeeeeeeeeeeeeejlepší k narozeninám:-)

Tady ráno taky pršelo, ale teď je docela hezky a i svítí sluníčko. Koukám, že máte kuchařskou náladu. Já teda né:-) Mamka nám včera poslala gulášovku, Vítek jí ve školce, Honza je pracovně na cestách. Tak si dám tu gulášovku s chlebem. No ale zitra klukům udělám květákový placky. Doufám.

U nás chceme taky holčičku. I když mě je to jedno, protože chci děti 3 a když to teď bude kluk, půjde tatínek ještě do třetího potomka dobrovolně. Ale když to bude holka, možná budu muset přemlouvat.

Eviško, to bříško je hezky vidět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.11.07 11:25

Alčo.. já jsem dole u našich slyšela nějaký klepání, tak asi budou řízečky .. mňam.. :D

Já bych taky radši holčičku, ale mám takový tušení.. že tam bude pinďourek..
Manža tvrdí, že to bude holčička určitě! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.11.07 11:30

Já o tom těhotenství pořád nějak nepřemýšlím, kdyby mi nebylo špatně, ani nevím, že jsem těhotná. Vítek je malý postrach ulice, pak škola, něco pracovat, domácnost. Když si vezmu, že za Vítka jsem studovala každý týden těhotenství a nemyslela na nic jiného. Vždycky večer si říkám, že budu myslet na potomka druhého - a usnu. Ale holčičku bysme chtěli. V neděli jsme byli nja návštěvě, kde měli 3měsíční Esterku a Vítek chce doma Esterku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
6.11.07 11:37

Moc děkujeme za přáníčka :D

Aladino, vás už to taky brzy čeká. Utíká to opravdu strašně rychle :cry: Esterka je moc hezký jméno. My zatím nad jménem nepřemýšlíme, jen u kluka je to jasný, po tátovi Honza.

Eviško, krásný zasněžený fotky. U nás hlásím změnu. Před chvílí přestalo pršet a teď dokonce i svítí sluníčko :) Ale je docela zima.
Bříško máš prťavounký, jsme na tom asi stejně. Jako bych byla pořádně najedená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.11.07 11:58

Mě taky něco kouká, ale já fakt hooodně papam, abych přebila mizernou chuť v puse:-) Takže moje fotečka tady dlooouho nehrozí:-)

Ello - no jsem zvědavá. To zas budou zářivá očíčka. Slavit budeme o víkend, ale ještě nevím, kdy. Ale moc se těším.

Jdu do školky. Vyzvedávat. Dnes je to i s obědem. Před chvílí zvonil telefon, tak jsem letěla jak blázen. Naštěstí to byl Honza, ale já myslela, že školka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.11.07 12:16

Já mám večer bříško mnohem větší.. hrozně nafouklý.. :D

My bysme chtěli holčičku Barunku a u chlapečka ještě nevíme.. Já bych chtěla Jeníčka.. ale manža neví..
Jdu nakoupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.11.07 14:38

Ahojky kolky. Dneska jste se nějak rozepsaly. Měla jsem už napsaný celý text a někam se mi to ztratilo, tak zkráceně znovu. :oops:

Přidávám se ke gratulacím Laurince, ať vám dělá samou radost:)

Morgi, mimísci jsou moc hezcí, mají se k světu. Já jdu na kontrolu zítra,ale asi bez utz, myslím že když byl před 14ti dny, tak ho znovu teď dělat nebudou.

Eviško, to bydlení na horách ti závidím, hned bych měnila:) Bydlíme zatím v bytě, ale časem bysme chtli do domečku. U nás sice sněžilo, ale na cestách to hned tálo a zůstal jen trochu poprašek. Vydala jsem se na procházku do města se psem a oba jsme se vrátili pořádně špinaví.

Ještě k tomu vaření, my máme dnes žemlovku a ještě dodělávám polívečku.Přítel se vrací až večer, tak mám teď dlouhou chvíli a asi budu lenošit.Někdy bych radši zase chodila do práce, ale u nás to nešlo :(

Tak všechny moc a moc zdravím, mějte se krásně a bříška (i dítka doma) ať vás nezlobí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.11.07 14:45

Ahoj Amazonko, teda žemlovku jsem neměla dlouho. Tos mi udělala chuť:-) Ani nevím, jak se dělá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.11.07 15:33

Tak to já žemlovku taky dlouho neměla, naposledy snad někdy, když dělala babička! Mňam!
To počasí stojí dneska za prd! A nějak mě nic nebaví! Myslela jsem, že dneska udělá ty francouzské brambory, ale vyhrály to špagety, chi chi. To neni taková práce!
Eviško, tak co snížek? Už to asi roztálo, vid? Ale byla to nádhera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.11.07 16:17

No jo, už když jsem šla odpoledne nakoupit, tak z toho byla taková srajda.. Teď se to ještě drží trochu na střechách a na stromech.. jinak nic.. Ale má prý přijít vichřice, tak jsem zvědavá..

Manža je dnes do večera v práci.. tak jsem taky sama.. asi budu čučet na telku a vyšívat..
K večeři dělám brambůrky s česnekem.. My to milujeme.. Nakrájím brambory na kostičky, nasypu do vymazaný misky, osolím, dám péct a těsně předtím než je to hotový, tak tam dám aspoň 5 stroužků česneku a dopeču.. Mňam.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.11.07 16:57

Hlásím, že máte fotogalerii :)

http://emimino.cz/modules.php?…

Byla by dřív, ale měly jsme s holkama doktorský den, tak jsem nebyla doma.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.11.07 17:49

jeeee, už máme fotogalerii, Lesino, moooooc děkujem! Tak šup, at tam fotečky přibývají. Jen doufám, že je tam budu umět vložit :D :D :D
Eviško, tyhle brambůrky mám taky moc ráda, ale pak mi bývá po česneku zle, ach jo. Takdy jsem četla, že česko zasáhne vichřice, tak snad to nebude tak hrozný!
Já mám teď trochu smutnou náladu, protože jedna kamarádka ve snažilkách přišla o mimi! přestalo se vyvíjet, tak je to takový smutný, ach jo! To je vážně nespravedlivý, ale to tady asi znáte všechny, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí