Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
taky je u vás tak krásně? Pomalu si připadám jak na horách. Hromada sněhu a pořád sněží a sněží. Doufám, že to takhle bude vypadat i na Vánoce. Jen stromečkům se to trošku nelíbí. Včera se nám dva pod tou tíhou zlomily
Ráno jsem musela jít ometat náš výstavní jalovec, větvě měl chudák až u země. Ale až přijde přítel z práce, tak se z toho pokusíme uplácat nějakého toho sněhuláka. Laura má novou kombinézu, tak ji musí vyzkoušet. Aby nám ve skříni neležela, jak ta loni ![]()
Co budete vařit? U nás to vidím na těstovinový den. Kečup a sýr to jistí ![]()
Ahojky kočičky,
u nás je úplně bílo.. Martin fakt přijel na bílém koni, celou neděli sněžilo a to dost hustě.. napadlo 15 nebo 20 cm.. a je na nule.. takže se to udrží.. Bojím bojím, abych sebou někde nešvihla.. navíc bydlíme na kopci..
Dneska jdu na kontrolu.. na utz.. tak mi držte pěstičky.. Mám takový dobrý pocit.. poprvé jsem malinko klidnější.. i když nějaký nervíky tam jsou..
Musím si říct o fotečku! Odjíždím o půl jedenácté.. ale budu až oodpoledne.. musím se ještě stavit v práci! Pak se ozvu! ![]()
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 15+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 15+0 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/---/V) // 7. 9. 14+5 tt + Agátka 21 měsíců
Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 14+3 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 14+1 tt
Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 13+0 tt + Laurinka 2 roky
Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 12+0 tt
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 12+0 tt (dva mimísci)
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 12+0 tt + Vítek 2 roky
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 11+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 9+6 tt
Ahoj holky,
tak u nás vůbec po sněhu ani památky, mokro a hnus!
Tak Eviško, budeme držet všechny palečky a bud na sebe opatrná!
Já to dneska vidím na celodenní lenošení
Tak jako každý den ![]()
Eviško, my taky budeme držet palečky. A nezapomeň na fotečku ![]()
Morgano, to je škoda, že si taky nemůžete užívat snížku. Ale na druhou stranu, aspoň nemáte žádný kalamity ![]()
Takhle to vypadá u nás, když se podívám z okýnka ![]()
Ahoj holky, teda sníh Vám moc závídíme. Hlavně Vítek. My teda už dneska byli bobovat. Šli jsme brzo, než to všechno roztaje. Sněží. To jo. Ale hned je to pryč, takže jsme byli promočený až na kost. Máme tu kousek louku, kde nejnějaký sníh drží, tak se Vítek párkrát povozil a spíš vyválel. Tam jsem ho táhla na bobech a zpátky už musel po svých - nebylo po čem ho táhnout.
Eviško, držím pěsti. A už to ostatní ví? Řekli jste to kamarádům? Nebo čekáš ještě dnes na kontrolu? Já se příští pondělí už taky nemíním odbít a řeknu si o fotku. Ještě nemám ani jednu.
Oběd nevím, nevím. Těstoviny už kluci neskousnou:-( Vařím fazole. A asi udělám něco skuřecím masem.
Dobré dopoledne holčiny. U nás včera Martin nezahálel a na bílém koni přijel,chumelilo celý den a je krásně bílo. Včera jsme byli na procházce a pak jsme pracovali doma, dělala jsem adventní věnce a nějak mě to všechno zmohlo, byla jsem utahaná a bolí mě celý člověk. Takže dnes jen pouklízím a vyperu a budu odpočívat u čaje a knížky ![]()
Eviško, ať ti kontrola dobře dopadne, tu nejistou část těhotenství máš už dneškem za sebou, takže hurááá ![]()
Já teda dneska nevařím, máme ještě těstoviny s masem co jsem dělala včera a kuchtit se mi dnes nechce:)
Ahojky. Po delší době vás zase zdravím. I já si o víkendu užívla krásného sněžení v Brdech a teď v Praze po sněhu ani památka. Je počasí na to,zůstat zachumlaná v peřinách ![]()
To jo, vařím oběd. Pak Vítek pěkně pošupajdí odpočívat = devastovat pokojíček a já si půjdu číst nebo jen tak zavřít oči. Pak naši přivezou psa a budeme tu mít týden zvěřinec:-) Asi budu vzpomínat na současný nepořádek, jak to tu bylo hezký a uklizený:-)
Také si musím jít něco ukuchtit. Od té doby, co už mi není tak špatně, mám pořád hladík
S pejskem to znám, mohla bych vytírat 10krát denně a není to nic platné..
Já to rovnou nevytřu, když to není k ničemu:-)
Mě ještě úplně dobře není, ale zas je to mnohem, mnohem lepší. Ale hlad mám pořád:-) Vlastně pořád zajídám tu nepříjemnou chuť v puse. Tak už aby byla pryč a já se zas začnu drobet držet.
Ahoj holky!
Evi, držím moc pěsti! já taky čekala na konec 12.týdne jak na smilování! I když ty nervy asi nepřejdou až do konce, že…
Jééé, tady zase šumelí! Mám ještě od včerejška králičí řízečky s kašičkou, takže odpoledne může být lenošení u krbu
. Teďka jsem od rána dodělávala pracovní resty, ale už hotovo.
Vy jste vlastně všechny už zasloužilé maminky, takže jste na mateřské, že? Je tady vůbec nějaká prvorodička kromě mě? A prý že se rodí stále později… ![]()
Perulko, myslím, že tu je víc prvorodiček. Potomká má jen Agáta, já, Ella. a Gigi - ale ta už nepíše. Je vás tu víc prvorodiček:-)
Alča: Mě také ještě není úplně dobře,ale vb porovnání, jak mi bylo, je to pohádka
A kolkik už jsi přibrala?
Perulka: Já čekám mimísko také poprvé, jen nechodím do práce.
Chtěla jsem se vás zeptat, jak jste měly velké drobečky na tom screeningovém UZ, co se dělá kolem 12tt?
Vítek byl malý vždycky, i při porodu a i teď mu to zůstalo. Je to náš švec prťavec.