květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
12.4.10 09:54

EMINKO, zlatíčko, tak dneska už sfoukneš druhou svíčku na dortu, no letí to, tak Ti s Nelinkou přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka a lásky a ať deláš rodičům jen samou radost a jdeš příkladem malé sestřiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.4.10 09:55

.{color: fuchsia}EMINCE K DNEŠNÍM 2. NAROZENINÁM PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ, SPLNĚNÁ PŘÁNÍ A HODNĚ VŠEHO DOBRÉHO DO DALŠÍHO ŽIVOTA. TOBÍK POSÍLÁ HUBANA A MY OSTATNÍ Z ČB POHLAZENÍ .{color: fuchsia} :kytka: :srdce: :huban:

Perulko - tak si dneska užijte oslavičku!

Alčo - držím palce s bakalářkou, pak dej vědět, jak jsi dopadla. Věřím, že dobře, minimálně kvůli tvýmu ponocování a nevyspání :palec:

Zaneth - tak Tobík ještě chrustí a to je 9:45 hod. (nevím, kdy to zas pošlu, tak abyste nemyslely, že spí a je půl 12) Ale v noci asi 2 hodiny nespal. Teda nad ránem. Přišel asi v půl 5 a minimálně hodinu a půl se tam u mě povaloval, já nemohla spát, on taky ne. Pak se sebral, odešel, za 5 minut přišel a přinesl si pití z postýlky. Napil se a usnul a spí doteď 8-o Asi to dohání. To mám holt dneska po odpolední siestě :-? , protože to určitě po obědě neusne. No zkusím ho třeba ve 3 tak na hodinku, to by mohl na chvíli usnout.
Jinak u nás je taky hnusno, tak budem asi doma, možná odpoledne na chvíli vyběhnem před barák na hřiště, aby se děti utahaly. A se sněhem fakt nestraš, my už máme zamluvenou dovolenou a vidíme se za 2 měsíce u moře, takže sníh si vůbec nedovedu představit. 8-o

Tak já jdu využít toho, že malej spí a něco tu pouklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.4.10 09:56

Holky, jak to děláte, že to je barevný, ty písmenka, já jsem fakt analfabet. Už jsem to zkusila několika způsobama a furt mi to nejde :cert: Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.4.10 09:57

Agi, ahoj, koukám, že jsme poslaly přáničko skoro stejně. :mavam:
A jsem ráda, že to Tobík ustál a je mu fajn a nemusíte hlavně ležet nikde v nemocnici. Posíláme mu pusinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.4.10 09:59

Agi, jen si vyber barvu a pak piš před ní, né za ní. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.4.10 10:02

Perulko, Alčo, no jo dovču už máme za sebou, ale já jsem se asi u moře měla narodit, miluju ho a taky to sluníčko a vůbec tu atmosféru, no tak právě přemýšlím, že ještě ukecám Filipa a ještě letos jednou někam vyrazíme, třeba se nám tam zase povede mimčo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.4.10 10:15

Leni - díky za radu. Takže jsem vybrala barvu a píšu před ní. To jsem zvědavá. Takhle jsem to totiž už taky zkoušela
Jinak na dovolenou určitě jeďte! To by bylo, aby se nepovedlo krásné mimi! :palec:

Tobík stále spí a je 10:15 hod. Ale dýchá, prostě jen spí, sem tam se zavrtí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.4.10 10:16

Hele, funguje, super :palec: Díky díky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.4.10 10:32

Agi, jsi šikulka. :potlesk: A Tobíka nech spinkat, venku je ošklivě a to je nejlepší počasí na spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.4.10 11:14

Už je vzhůru, milostpán, vstával v 10:30 hod. Tak to se ještě nestalo 8-o Ale přišel vysmátej jak měsíček na hnoji, takže to bylo asi vydatný spaní :mrgreen:
Jo a máme novinku! Tobík začíná pomalu, ale jistě chodit na záchod. Nočník jsme teda úplně vynechali. Sice toho moc zatím neudělal, ale pořád mě tam tahá, a ee ee, občas ukrůpne a asi 2× se povedla šíša. Tak mám radost. Něco na tom, že děti jsou na to připravený až kolem 2. roku, asi bude. S Agi to bylo taky tak, začala sama po 2. roce chodit na záchod. Nočník pro ní taky moc nebyl.

No a já za chvíli vyrazím pro Agi, to nám do dopoledne nějak uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.4.10 13:18

Emince vše nejlepší a nejkrásnější k 2. narozeninám!!!!! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.4.10 13:27

Čus holky!!!
To počasí je hnus!!! Vůbec nevím, co dnes budeme dělat, je to takový zabíjení času, když je takhle a já akorát pořád koukám na hodiny, kdy už bude večer :-( . Tady fakt od rána prší, asi budu muset risknout jízdu v kočárku s pláštěnkou…to jsem zvědavá, kam dojedeme.
Agi - jsem ráda, že je Tobík v pořádku a ten dlouhý spánek závidím, i Alče samozřejmě. To mě Jonáš asi takhle příjemně nepřekvapí. Já se tak strašně těším, až se zase jednou vzbudím sama od sebe!!! A teda tu svatbu jste si taky pěkně užili :palec: .
Zaneth - co výsledky, jak jste dopadli?? U nás večer taky sněžilo 8-o :poblion: .
Leni - já myslím, že letos nevyrazíte na jednu dovču, ale minimálně na dvě :wink: . A u moře jsem se taky měla narodit - miluju :srdce: . A ještě jsem minule zapomněla reagovat na vaší novou zahrádku. Budete tam taky tedy něco pěstovat? Baví tě to? Umíš to? Já jsem na tyhle věci kopyto. U našich semotamo něco vypleju, ale táta vždycky kontroluje, abych mu nevyplela i to, co tam má zůstat :oops: .
Ali - jak dopadla schůzka s vedoucím? Vše máš v cajku, perfektní, úžasný????
Maki - buben dobrej :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
12.4.10 15:17

Ahoj holky, tak u Mudry dobrý, v krku nic, výtěr negativní, ale má rýmu. Z nosu mu to neteče, odsát to nejde ani vysavačem, ale kolem nosu je ulepenej. Let ale máme dovolen, tak doufám, že do soboty ho rýma pustí. Budeme kapat a uvidí.
U nás začíná prosvicovat sluníčko, ale je kosa. Odpoledne ale půjdem aspoň na hodinu ven, nebo mě už doma klepne.

Agi teda bledá závist s tím spaním. Taky si furt říkám, kdy začne spát celou noc, nebo s jedním buzením. :roll:

Hanko sníh , brrr :-? U našich už slezl, lilo tam celý dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
12.4.10 16:22

Ahoj,
práce ještě hotová není. Zásadní část - naštěstí ne nějak dlouhou dodělám, až mi pošlou mapu bpej. Žádost mají doručeou, data specifikovaný a prd. :evil:
Vedoucí byl, zdálo se spokojený. Měl jen malé výhrady. Jako že se nepíše m/s, ale m.s-1 a podobně. Sem to psala jednou tak a jednou tak. Počítám, že tomu dám ještě jeden večer.
Maki- práce se jmenuje: „Hydrologická studie povodí toku Kamenička“. Buben je náhodou vtipnej.
Zaneth- kde bydlíš člověče. My dnes lítali po Pze a bylo sluníčko. :-)
Agi- spaní super. Jonáš nejspíš dospával neštovice. ..... Zítra jdem k mudře, že už je po nemoci. i když na ruce a na chdidlech mu ne a ne zaschnout. :nevim: Nohy se mu potí a na rukou si je pokaždý o něco škrábne. Jonáš taky rád na záchod. Ale on je takový podivínek. Jednou ho nemůžu dostat ze záchoda a podruhý na záchod. :mrgreen:
Mooooooře taky miluju.Kdopak tu nemiluje móře? :mavam: Nicméně patříme k nenáročným. Jedeme co nejblíž, aby děti vydržely a čím víc Čechů, tím líp. Ať si mají s kým hrát. Jediný nový u nás, že bychom to chtěli na zpáteční cestě vzít do nějakýho domečku v Alpách na 3 dny třeba. Prodloužit dovču, rozdělit cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
12.4.10 20:41

Ahoj holky!
Původně jsem měla megaplán, že Vás překvapím a rovnou sem dám i fotky :lol: …no, realita je taková, že Vám všem tak akorát moc poděkuju za přáníčka a jdu do sprchy a chrnět, protože su totálně hotová a zítra brzo ráno jedu navíc do Ostravy k soudu zase. Oslava byla v poklidu, všichni byli nějací unavení…za to Emča řádila jak černá ruka a div se nehoupala na lustru, jak divočila. No jo, byla centrem pozornosti, dárečky se líbily a hlavně dort - byl fakt povedenej! Krtek je zkrátka jednička :lol: !
Odpovídat budu zítra, joooo? Fakt už nemůžu…tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí