květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1752
20.4.10 23:33

ahoj holky,

mám dočteno, ale chybí síly na psaní.
Alčo, to zvládneš. Adam zase kadí málo, ato skoro nejí rýži. Čokoládu a sladkosti ještě v puse neměl.
Zatím to vždycky teda třetí den zvládne, ale noc před tím spí hůř než obvykle. A to je dneska. :-(

Perulko, jak jsi dopadla?

Už se zase hlásí, musím letět.Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.4.10 01:21

Ty jo, blbý předělávky. Já káča jsem si zapomněla hlídat odkazy na tabulky a grafy v textu a jak jsem postupně dodávala další a další, tak to nesedělo. káča, káča, káča sem. :cert:
Zaneth- ahoj. To vaše spaní. No jdu taky do hajan.
Si pěstuju chronickej únavovej syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.4.10 09:35

Tobísku, přejeme Ti s Nelinkou všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám, moc si to užij a už se těšíme na nějaké krásné fotečky.
:kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.4.10 09:51

Jinak všem AHOOOOOJ.

Svape, tak hlavně, že Linda dobře spala a nic jí z toho neděsilo. :-(

Marky, super, že je Eliška taková šikulka, bych asi taky šílela, ale dobře vám to dopadlo. :-)

Agi, tak snad budete zdraví a pořádně ty narozky s babičkou oslavíte. :-) :-D

Holky, musím se ještě pochlubit, že minulý týden jsme byly s Nelinkou u zubařky, nejdřív koukala na mě jak sedím v tom křesle a pak si tam šla taky dobrovolně sednout, ale měla jsem jí na klíně, a na druhý pokus otevřela pusinku a nechala si od zubařky prohlédnout zoubky. :dance: No má 16 zoubků, chybí nám ještě pětky a bude to mít komplet, zatím. :lol:

A od včerejška zkoušíme být přes den bez plíky, už mě to štve, takže nehody se samozřejmě stávají, ale snad jí to bude vadit natolik, že je občas mokrá, že na ten nočník už bude chodit pořád a bude klid od plínek. :pankac:

Tak v sobotu jsme byli někde kousek za Prahou ve velkém zahradnictví, nakoupili jsme ještě nějaké kytičky a ty keříky a v neděli jsme si opět mákli, a odnášejí to ruce a záda, ale říkám si, je to naše, nikdo to za nás neudělá, ale pk to bude krásné. :lol: Počasí nám přálo a tak jsme si k obídku už opékali buřtíky, byli jsme tam už od rána a Nelince se to venku moc, moc líbilo, ani nechtěla domu a to jsme jeli až v 7 večer. No a v pondělí jsme dali pryč plot a dneska budeme dávat nový, tak snad nám bude počasí přát a nebude pršet. Až bude čas, vložím už konečně nějaké fotečky a i ty z dovči. :lol:

Holky, včera jsme byli na véče v indické restauraci, musím říct, že jsme si už dlouho takhle nepochutnali, jídlo naprosto výborné, vaří tam starší ind a ty mladší indové obsluhují, asi nějaká rodinka a i obstojně mluvili, takže paráda, určitě tam ještě někdy zajdem a i Nelince tam moc chtnalo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.4.10 12:04

Leno - jednou jsem byla v pravé indické restauraci v Praze - kousek za Kotvou. Dala jsem si jehněčí se zeleninou - prý to bylo to nejmíň pálivé, co tam je. Po prvním soustě jsem měla v očích slzy a už jsem se toho nedotkla!!!! Celý večer zkažený a přešlo mě to až za hodně dlouho. A to mám pálivé celkem ráda! Takže já už do indické restaurace už nikdy!!!! Co jste si dali? To asi nebylo oravdové indické jídlo - ne? Když to jedla i malá… :roll: Ale hlavně, že jste si pochutnali!!!!
Mě takhle jednou překvapili v indonéské restauraci. Čekala jsem něco podobného pálivého a ono to bylo vynikající!!!! Kuře obalené v kokosu na ananasu a nějakých výhoncích..... no super!!!! Je to na Pohořelci. Zaneth to možná zná. A jestli ne, tak doporučuju!!!!
Leno - kde jste byli na dovče???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.4.10 12:18

No jo, další dvouleťák. :dance: :dance: :dance:

**Tobísku, přejeme vše nejlepší a krásnou oslat atd. ** .{color: blue} :srdce: :huban:

My byli tento víkend v Indické restauraci. Pálivé měli jen něco. Já si dala nepálivé jídlo. Mě to taky moc chutnalo. Ale tady to zas bylo dost mastný a koření vonělo od restaurace pěkně do dálky. Takže ho tsm byla taky pěkná hromada. Jídlo bylo fajn, zato ta obsluha. 8-o Stála za natočení a dát někam do skrytý kamery.

Peru- traktoristko- jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.4.10 12:19

Ahoj holky!
Včera jsem už neměla sílu nakukovat. Byla jsem celý den pryč, ráno na té hematologii, pak úřady, pak do brna na jednání, stihla jsem i Ikeu a koupit květináče, hnojivo a další blbosti v Hornbachu a když jsem přijela o půl 8 večer domů, tak tu byli naši s prospektama, protože vybírají nové auto pro mamku - respektive ségra potřebuje auto, tak jí nechá mamka svoje a koupí si nové. Odjížděli v 10 :cert:
Tobísku - přejeme Ti vše nejlepší k 2.narozeninám, hlavně ať jsi zdravý chlapeček, posloucháš maminku a jsi hodný na sestřičku a děláš všem jen radost!!!!
Svape čáááu! Tak to teda byl zážitek! A kde jste k tomu přišli? Mně by tohle vůbec nelákalo, neměla bych na to nervy. ALe je pravda, že okatá Lili je jak dělaná pro film :lol: . Ale určitě to bylo pro ni náročené. Už je dobrá?
Marky- teď teda doufám, že jsi to psala ty s tím zamčeným autem…je to na předchozí stránce :lol: . Nám se to stalo taky. Naštěstí Eminka je z auta unešená a už ví pomalu víc než já, které tlačítko k čemu slouží :lol: , takže jí stačilo přes okýnko navést a říct ať odemkne dveře a ona to udělala. Ale stejně je z toho člověk nervózní.
Ali - tyhle poslední úpravy nenávidím ze všeho nejvíc. A co mám Vistu, tak tuplem. Tam nic nefunguje jak má. Hlavně pak ty rejstříky a seznamy obrázků, věčně mi to číslování nesedí, nebo nadpisy…brrrr, fuj! Už to máš?
Zaneth - u nás je taky kakání tak jednou za 3 dny. Nevím jestli je to tím věčným bojem s pitím nebo prostě geny - já to tak mám celej život. Ale zatím na ní není vidět, že by jí to dělalo problémy.
Leni - já chtěla taky nakoupit ještě nějakou zeleň, ale Luboš by mě zabil, že se s tím tahám, navíc už se to nevešlo do auta :lol: .
No a já včera na hematologii dopadla dobře, prej s dávkou, jakou si píchám teď, mám tu srážlivost v normě. Že buď byla blbá souhra náhod, že jsem se škrábla na špatném místě, ale že taky mám počítat, že s Fraxiparinem je ta krev řidší, takže to víc krvácí. Že jako je to prostě jiný než normálně, ale bez těch injekcí by mi hrozila trombóza. Mám dojít ještě za 5 týdnů, aby to bylo těsně před porodem - no su zvědavá, jestli budu ještě za 5 týdnů pořád 2v1 :lol: :lol: :lol: .
Su z toho včerejška nějaká zničená, tak se jdu chvilku natáhnout, dokud EMinka spí. zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.4.10 12:20

jejda, já chtěla barevně jen přání Tobískovi! No dyť to říkám, že su na tyhle věci jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.4.10 12:22

Ha, taky jsem bojovala s modrou. :mrgreen: Samostaně mi to šlo, ale chtěla jsem to ještě zvíraznit a zvětšit. :wink:
Peru- jdu rychle dočíst, jak se máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
21.4.10 12:51

I my se připojujeme k blahopřání Tobíkovi! hlavně zdravíčko a ať má do budoucna okolo sebe jen samé hodné lidičky! Eliška posílá hubana! krásnou oslavičku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
21.4.10 12:51

Ahoj všichni…
Barevně to neumím, buď bych to stejně měla černý, nebo celobarevný jako Perulka :lol: , tak jen takhle

TOBÍÍÍÍ, vše nej a nej a nej k Tvým 2. narozeninám, ať máš pořád hodně radosti a spoustu krásných zážitků Ti přejeme!!!!

Jinak hlásíme, že M. má antibiotika, co mu je se neptejte, nevím, byli jsme večera na pohotovosti,zná nás, tak mu udělala rozbor, má vysoký leukocyty, dnes to odběr zas potvrdil, takže má Klacid.
A od včera je v pohodě a to jsme včera byli na Yamaze, venku a přišel z písku a měl 39,5...... No, nechápu, co mu je teda.

Svape,
tý jo, takovou mediální hvězdu, herečku doma máte,jo? To by se mi taky hodilo, lenča hraje od malička celý dny, dramaťák navštrěvuje, tak role by jí motivovala :lol: To fakt škoda, že je to jen pro Němce

Marky
no teda, horor, to bych šílela, to je něco na mně. Lenča se takhle zamkla u tety, jenomže ten jejich klíč tam vůbec nešel otáčet, Elinka je teda šikula, že se zas odemkla

Ali
to znám, ono to vypadá jak dodělávky a přitom to je na dlooouhou dobu, co?
Co Jonda, ještě kašle?

Leni
tak to je príma, že se u zubaře líbilo. Míša chodí rád. I na krvi byl v pohdoě, oba dva dny mu teď brali krev a pozoruje a ani nepípne a říká jim, že to „ebolí“
bez plínky nehrozíme, chtěla jsem trénovat, ale má po ATB kaďavou, takže dneska byl až na zádech, to si nerisknu.
ať se Vám daří! Už taky na to budu muset ale přitvrdit, jako dvouleťák s plínama se mi moc nechce, ale asi budu muset přežít,Michula se na to netváří

PERUL
tak dobrý, že všechno dobrý, na hematologii!

Zaneth
tak jak to vidíš, odletíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.4.10 13:40

Tobíkovi přejeme vše nejlepší, zdravíčko, štěstíčko a samé hodné lidi kolem!!! :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.4.10 13:53

Ahoj holky!!!
Ali - fakt škoda, že jsme se nesešly, těšila jsem se na tebe a popčasí bylo fakt super. Akorát chvílema docela foukalo, měla jsem pro malýho dvě čepičky, bundičku, vestu a pořád jsem ho svlíkala, oblíkala, převlíkala.. :roll: . K sobě na profil jsem hodila nějaké fotky :wink: .
Marky - tak to byla dobrá akce s těma klíčema. Jonáš si je taky občas vydupe, tak vidím, že je to k něčemu dobrý :palec: .
Peru - se nedivím, žes byla vyšokovaná, když to tak teklo. Hlavně, že je to v normě.
Zaneth - závidím ti, že Adámek ještě neměl sladkosti. Já si myslím, že čím dýl se k tomu dostanou, tím líp. Jonáš od tý doby co ochutnal bonbon, lízátko, čokoládku (nedávno), sotva otevře oči už chce ňaminu :cert: .
Svape - já si myslím, že je to pro takhle malé děti ještě asi zbytečnej stres, to filmování.
Leni - to je Nelinka frajerka, že se dala u zubaře prohlídnout :palec: Jak jsem psala nedávno, u nás to nehrozí. Jonáš pusu neotevřel a když chtěl zubař prohlídnout mě, asi si myslel, že mi ubližuje a bulel, tak šel na chodbu za taťkou.
A vůbec, když o tom tak přemýšlím, je Jonáš celkově dost netýkavka. Když na něj promluví někdo cizí nebo se ho někdo chce nedej bože dotknout, hned je oheň na střeše. Včera jsme potkali jednu známou s chlapečkem a on pořád Jonáše chtěl hladit a říkal mu ahoj a Jonáš dělal scény, odstrkoval ho a prostě mu to asi není příjemný :nevim: .
A jinak už nevím, takže jdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
21.4.10 14:34

ahojky baby,
Hani - u nás je to to samý, Eli je taky netykavka, ale většinou potom , když se rozkouká, tak už je to dobrý, ale než to je, taky to občas trvá a úplně nejvíc nesnáší, když jí chce někdo z dětiček hladit, pusinkovat a tahat, to je pak zle.. ale třeba je to jednou přejde..

Perul, fajn, že je to dobrý, už Ti to taky pěkně utíká, za chvilinku tu bude další miminko, hurá!

Zaneth, to teda taky závidím s těma sladkostma, u nás to nehrozí, já osobně jí to moc nedávám, ale když přijde někdo na návštěvu, nebo my k někomu, nebo když tu sou sestřenky, to se tomu nejde ubránit, ale zase mám radost, že si kolikrát radši vezme okurku , rajčátko nebo jahody, todle všechno miluje hrozně moc, tak aspoň tak.. jinak madam si začala taky vybírat, kterej jogurt bude papat, vždycky musíme jít do ledničky a já ukazuju a ona vybírá…

plíny - no u nás zatím nic moc, furt si do nich čůrá, i když poslední dobou se jí daří bobík bud do nočníku nebo na záchod, ale někdy to taky nestihnem, sice si řekne, ale někdy je to fakt pozdě.. čekám, až bude lepší počasí, abysme mohli začít, ale takhle to asi jen tak nebude, zase je hnusně, ach jo…

zubař - u nás dobrý, byli sme jednou, pusinku otevřela, dostala obrázek a šupajdili sme dom, takže příště to snad bude taky Oka.

Svape - teda, to musel bejt zážiek, já bych ale na to asi neměla nervy, to by s Eliškou musel asi někdo jiný:-))

Leni, tý jo, zkoušíte bez plínek, to je paráda, musíš napsat, jak to pokračuje, daří se? prý stačí 2-3dny a oni se to naučí, já právě furt čekám, až bude hezky, ale do tý doby nevím, možná na to taky vlítneme, musím jí to odnaučit, než půjdeme do školky, i když ta paní mi říkala, že na to spaní to nemusím hrotit, že jí kdyžtak tu plínku dá, tak to sem fakt ráda, no nic, běžím, dneska bude oběd asi až ve 3, nějak se mi nechtělo, dala sem zapíct jenom brambory s lovečákem a se smetanou, dám na to čerstvou pažitku a bude.. tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.4.10 14:57

ahoj, tk nejdrive bych ráda poprála Tobíkovi k narozeninám a mnoho dárecku k tomu.
Ali. tak mi snad ty nestovice nedostanem. Ja se z toho picnu, uz jsem se na to tesila, ale uz si myslím, že nás to mine. TO je fakt skoda.
No a vcera jsem byla na odstranovani 2 pih a zaplatila jsem 1800Kč. Bylo to laserem. Jedna je na obliceji, tak tam mam velkej černej strup jak carodejnice u nosu.No cekala jsem ze to bude levnejsí, ale nerada bych mela jizvu.
No a včera mi ucitelka napsala, že jsem pisemku napsala perfektne a ze mam za A. No asi se spletla, protoze jsem si myslela, ze jsem to nenapsala, no ale mozne to je, protoze to byly otazky na které bych tezko hledala odpoved, tak jsem si nikde nemohla overit zda to mam ci nemam napsane.Je zajimave, ze kdyz si myslím, ze to budu mit za A tak dostanu tak C. No kez bych to napsala a uca se nespletla, nechtela bych to delat znova - byly to samé zákony.
No a jelikoz jsem si Vas nestihla precist tak ani nevím co se zde resi, tak se moc omlouvam.
Jo a uz taky zaciname zkouset miminko. BOhuzel mi zatím test nevysel, ale masicky jeste taky nemam. Mam je dostat dneska nebo zitra, tak uvidim. Ale nemam rada to cekani, uz mi asi hormony blazni po dalsim mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí