květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
21.4.10 15:09

No Luci, prosim Tě. Zatím ani sestřenice děti nic nedostaly, a že jsme u nich byli přes půlden. Že by ten Jonáš nakonec neměl neštovice? :mrgreen:

No už jsem úplně zapomněla, jaký bylo čekání na dvě//. Držím pěsti - všem.

Hani- já se na Vás taky těšila. :cry: A že jew Jonášek netýkavka - to se mi snad ani nechce věřit. Přijde mi jako takový šídýlko. :wink: Jako v dobrém, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
21.4.10 15:26

Vše nejlepší Tobíkovi k druhým narozeninám!!!

Ahoj všem,
my jsme byli dneska u orotpeda s Adamovým palce - je to prý palec lupavý a buď se to správí nebo se to dá operovat, ale nejdřív ve 3 letech. Tak budem masírovat a uvidí se. Jemu to problémy nedělá.
A protože jsme byli u doktora, tak máme auto a hned jsme stihli i IKEu. Adam mi pak cestou domu usnul v autě a po přenesení spal ještě 2 hodiny. Teď svačí a pak razíme ven.

Hanko, pěkný fotky, my budeme muset ten CHomutov vyzkoušet taky. :-) Adam taky nemusí cizí lidi a když na něj chce někdo sahat, tak říká " to ne, to ne. a bere roha". Mě teda dost vadí, když jdeme třeba v parku a lidi mu chtějí sahat na hlavu. Jak je vlasatej a kudrnatej, tak ty lidi jsou jak vosy. :cert: :cert:

Luci držím palce.

Perulko to vydržíš, tentokrát to bude 41+5, aby se to kompenzovalo :lol: :lol:

Omlouvás se všem, na něž nereaguji, ale víc si nepamatuju a příspěvek vidím jen ten Alči :-)

Dojezeno, jdeme ven. Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
21.4.10 20:29

Ahoj holky!

Tak všem moooc děkujeme za přáníčka, Tobíkovi jsem vyřídila, že tety z netu mu přejou krásné narozeniny, tak na mě koukal jak puk :mrgreen: :mrgreen:

Jinak dnešek proběhl docela v poklusu. Ráno po snídani jsem se rozhodla, že udělám jenom takovej lehkej tvarohovej dort, ale neměla jsem na to doma nic, tak jsem vyrazila na nákup. Agi na kolobrndě, Tobík na motordě, no jeli jsme asi půl hodiny 200 metrů :roll: Pak jsem zjistila, že v tý sámošce nemají to, co potřebuju, tak jsme jeli zase domu a dojela jsem autem do Sparu. Sice taky kousek, ale přijela tetka protivka z Červený Lhoty, takže jsem měla strach, abych domu nepřišla protečená. Kýbl vylejvám každou hodinu a fakt zas ty kusy sražený, no to jen tak bokem, asi to bude na návštěvu gyndy.
Takže jsme nakoupili, pak jsem vařila oběd, uklízela, protože jsem měla pozvanou kamarádku s dětma asi na 3 hodinu. No lítala jsem tu jak hadr na holi. Po o, cca ve 13 hod. jsem dala Tobíka konečně spát a sedla jsem si. Ve třečtvrtě na 3 mi kámoška volá, že malej je nemocnej, že nepřijdou. No tak jsem volala mamce, ať nám jde pomoct s dortem :lol: , že to jako fakt nesníme. Tak přišla a poseděla a pohrála si s dětma a já si mohla chvíli odpočinout.
Opičátko naše dvouletý jsem dneska naučila říkat že jsou mu 2 roky a ukázat to pomocí prstíků. Tak to byla velká šou, když to ukazoval. Pak jsme mu zazpívali a chtěl pořád přídavek a přídavek… :lol: :lol: Docela jsme si to užili, ač to byla neplánovaná oslava. Možná, že ta sobotní se ani tak nepovede.
Den se nám chýlí ke konci a už tu máme dvouletýho lumpa. :-D

Svape - tak to máte doma teda hérečku, co? Chudinka, takhle jí ale potrápili, fakt nejsou soudní. Vždyť jsou to malé děti. Tak snad si z toho moc nebude dělat.

Marky - taky dobrá story se zamknutejma klíčema. Ještě, že to tak dopadlo a nebylo třeba vedro. Taky bych měla strach. A na fotky z grilování a domečku se těším, tak šup sem s nima :palec:

Alčo - jéééé, tak musíš upravovat…snad to půjde rychle. Člověk už si oddechne a najednou se k tomu zas musí vracet…
A proč jste se s Hankou nepotkaly? Jsem zvědavá :oops:

Lucko - tak hodně zdaru při výrobě míma 8-) Ať máš brzy // na testu!

Hani - jdu na fotky, ještě jsem je nestihla. Ale asi jste se měli fajn, co? A musím říct, že Jonášek na netykavku teda vůbec nevypadá. Ale znám ho jenom z fotek a z tvého vyprávění, takže to nemůžu vlastně ani posoudit. Vypadá spíš na mazlíka a myslela jsem, že je spíš takovej dominantní. I když možná mu prostě není příjemná příliš velká pozornost a cizí doteky. Tobík se taky začíná stydět, ale je ukrutně rozkošnej, že by ho člověk láskou sněd :-D

Zaneth - to jsem nikdy neslyšela s tím palcem, lupavý palec, musím vygooglit, co to je…snad to bude dobrý. Držím palce! A taky už koukejte odletět, než bouchne ta druhá sopka, to už se pak nikam nedostanete. :mrgreen:

Peru - jsem ráda, že to je dobrý s tou krví. Je fakt, že občas mám na těle taky nějakou jakoby bradavičku, co z ní hrozně leje krev, když se jenom škrábnu nebo odřu. Ale oni si tě ohlídaji, to se nebojim, v tomhle bych doktorům věřila (i když já jsem jinak celkem, co se doktorů týče, skeptik).

Tak a už nevím, zas je to román, máte to se mnou těžký :mrgreen: :mrgreen: Já než se vykecám, tak je půl stránky pryč. Jdu odpočívat, mám v sobě ibáč, tak musím využít toho, že mi je teď celkem fajn, než to zas začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
21.4.10 20:55

Hodila jsem pár foteček dortu a Tobíka :-D
Ale pár jich je na stranu, tak sorry, už nemám sílu dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.4.10 21:32

Taky se připojujeme a přejeme Tobíkovi vše NEJ :kytka: :kytka: :kytka:

Linda je v pohodě - řekla bych, že na to už zapoměla!!! Ale příště - až budou Lindě tak 3 roky!!!
Hlavně oni nám nic konkrétního dopředu neřekli! Kdybych tušila, co se bude dít, tak bych do toho nešla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.4.10 22:11

Krásný večer!!!
Agi - víš jak? Neplánovaný akce jsou nejlepší :wink: . Jsem ráda, že jste si to užili!!! Tobík je moc hezoučkej a dort vypadal luxusně a určitě tak i chutnal, že jo?? Jo a ještě jsem zapomněla k tý Pergnerce. Mně se to moderování taky nelíbilo, vadilo mi se na ní koukat. Ale v novinách jí chválili pro její osobitý styl moderování. A právě byla v Topstaru a tam byla „normální“ a už sedm let abstinuje.
Zaneth - vy taky pořád musíte mít něco extra. Taky to budu muset nastudovat, vůbec nevím vo co go. Držím palce, aby Adámek nemusel na operaci a paleček se rozmasíroval. Chomutov naplánujte a můžeme se sejít i s Alčou :wink: .
Ali - šídlo, to on je, ale jenom před svejma. Prostě, jak psala Agátka, nemusí ty cizí lidi. Na druhou stranu mi to ale nijak neva, protože představa, že mi na něj každej šmatlá se mi moc nezamlouvá… jak psala Zaneth o Adýskovo kudrlinkách. Btw na písku byl předevčírem chlapeček o něco mladší než naše děti, samá kudrlína a přiznám se, taky jsem si ho pohladila :mrgreen: .
Před chvilkou jsem byla u malýho - brečel. Celkově teď pár dní hůř spí. Buď mu rostou ty stoličky nebo se mu všechno mele v hlavince, strašně se rozmluvil.
Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.4.10 09:09

Ahoj holky.

Agi, fakt krásný dortík a dětičky taky krásný, moc jim to u toho dortíku sluší. Paráda, že jste si tu oslavičku užili a o víkendu bude hezky tak to bude taky super. :wink:

Hani, taky jsem mrkla na fotečky a Jonášek je tedy kus chlapa a je moc hezkej. :-D
My tam byli minulý léto a taky se nám tam moc líbilo, možná, že se tam letos taky vypravíme, Nelince se zvířátka líbí.

Svape, Alčo, já si tu indickou restauraci prostě pochvaluju, je fakt, že tam měli spoustu palivýho jídla, to si dal Filip, ale až zase tak moc to nepálilo a mě to chutnalo a já měla kuřecí kousky s rozdrcenými kešu oříšky, kvůli Nelince a placičky k tomu a moc jsme si pochutnaly. Byli jsme tam ve 4 lidech a všechno jsme od sebe ochutnávali a super. :palec:

Svape, co se týká dovči, tak jsme byli přes Silvestra na 15 dní v Egyptě, počasí super a moře taky, sice nebylo úplně nejteplejší, ale koupali jsme se každý den a Nelinku jsme z vody nemohli dostat. :mrgreen:
A kam vyrazíš ty?????
Já bych zase hned někam letěla, moře miluju. :lol:

Perulko, já bych teď taky pořád něco kupovala na zahrádku, ale dokud nebudeme mít jasno, kde bude stát chaloupka, tak už tam nechci nic sázet, aby jsme to pak nemuseli přesazovat.
Jo a včera jsme si teda mákli, s kamarádem jsme dělali plot - 50m pletiva, no žádná sranda, ale zmákli jsme to a Nelinku mezi tím rozmazlovala babička a děda, přijeli jsme si pro ní až v 9 večer.

Draky, Míša je tedy statečnej, že u doktorky ani nepípne, Nelinka se tedy taky drží, jednou jí braly krev a ani o tom nevěděla, doktorka na ní mluvila a sestra jí to nebrala a bylo to. :-D

Marky, tak s plínkama pořád bojujeme, jednou si na nočník řekne, pak se zase počůrá, no ale musím to vydržet a pořád doufám, že to co nejdřív pochopí. :lol:
Budu vás průběžně informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
22.4.10 11:32

Ahoj holky,

tak mě je dneska jak když mě někdo praštil palicí. Hrůza. Rozjela se mi rýma, kašlu, tetka protivka, opar, fakt se mám báječně :evil:

Děti tu řádí jak černý pazoury, zlily kocoura, co ležel v umyvadle a já musela pak vytírat celej byt, jak to z něj všude teklo :cert: No když se daří, tak se daří.

Indická - my tu máme 2, obě má jeden majitel, jsou to kluci z Nepálu a vaří naprosto báječně. Trochu se s nima známe. Dostali i nějaké ceny na gastronomických výstavách a pod. akcích, fakt třída. U nich mám oblíbená jídla, která pořád střídám. Já taky nejsem moc na pálivý, takže si dávám třeba Chicken Thali, nebo Chicken Korma.....a pod. Je to fakt moc dobrý a prej to nijak nešidí, základ na omáčky vaří 8 hodin a tak. Takže my jsme tu s indickou kuchyní moc spokojení. Jste mě navnadily, budu muset nadhodit manžovi, že už jsme tam dlouho nebyli :wink:

Holky chtěla jsem se zeptat, (už jsem to možná psala jednou?)stává se mi, že když si vezmu Ibáč, tak se mi MS jakoby zmírní a když to přestane působit, tak je to jak když pustím kohoutek. Nemáte s tím některá zkušenost? Jako mám celkem velký bolesti, takže někdy sáhnu i po 600, běžně si beru 400. Je to divný, nikdy jsem to nepozorovala, až teď poslední dobou. A zdá se mi, že se tím ta ms pak i prodlužuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.4.10 13:17

Ahoj, mala je porad nema, ty nestovice. Jinak s tema dvema carkama je to naprd, bohuzel nevim kdy jsem to predtim presne dostala a tak uz carky zkouset nebudu a budu radej cekat, kdy to dostanu. Myslela jsem si, ze to dostanu ve stredu, tak tem mesickum davam cas jeste do zitrka a pak si udelam tes. Nejak me to vypado, kdy jsem je mela presne dostat na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
22.4.10 14:13

Ahoj holky!
Tady je dneska praštěný počasí. Svítí sluníčko, že to táhne ven, ale tam by člověk zmrzl! Furt jen 7 stupňů, ten duben je fakt nějakej divnej. V sobotu plánujem tu Emčinu druhou oslavu, ale jestli se neoteplí, tak všichni umrznem. Naši mají rybník a u něj chatku i s grilem a udírnou. Ale pokud by se nedalo venku sedět, tak dovnitře se teda všeci nevlezem ani náhodou :-( . Začínám stresovat. příští víkend už máme plnej a pro mě čím později, tím hůř. Prostě to musí vyjít! Agi, vy to budete dělat doma? Já pozvala nejnižší možný počet lidí a je to i tak 16 dospělých včetně nás a 10 dětí :roll: !
Lucko - tak se nestresuj a testuj až když fakt to bude dlouho od poslední menzes. Třeba týden po…ať máš jistotu.
Zaneth - jste furt v našich zeměpisných šířkách a délkách?
Agi - já před těhu taky mívala takhle silné menzes a bolesti, že bych bez Ibalginu ani nevstala z postele. Ale že bych pozorovala, že to po něm je slabší, to fakt ne. Spíš možná jakoby trošku naředěné, že to nebyly tolik ty kusy. No ale pokud to tam nemáš odjakživa, tak Tě, děvče, gynda asi nemine.
Indická restaurace - nikdy jsem nebyla, my jsme maloměsto a ani netuším, kde je nejbližší, možná v Olomouci. Pro nás vesničany je luxus místní řecká. Ale ta zase stojí za to. Má to Čech, co žil řadu let v Řecku. Akorát má 2 kuchaře - buď bráchu, který tam žil taky a ten vaří suprově, anebo normálního najatého kuchaře a ten teda poprčí na co chytne. Chodíme tam na ten náš babinec, co máme čas od času a minule super, předminule jsme zvažovaly, že to vrátíme. Já dostala něco jiného, než jsem chtěla a kamarádka připáleného lososa. Ale te´d jsme tam byli před tím kinem a dala jsem si kuře v citronové omáčce a bylo naprosto úžasné!
Hani - my to máme taky. Eminka taky není ten typ, že by se usmívala, když se po ní sápou cizí lidi. I v MC není nadšená, když jí jiné děti projevují náklonost. Vždycky ztuhne, stojí jak solnej sloup a evidentně čeká, až to přejde a ten dotěra jí dá pokoj :lol: …pokud ale začne být náruživý, zkoušet pusinky nebo tahat za vlasy, tak to už teda ne. to se zkouší bránit, ale je taková jemná, takže neuspěje a obvykle to končí kraválem. začne brečet a poslední dobou je už i „Mamiiiii, ponooooooc!“ :lol:
Nějak se teď rozkecala, opakuje už úplně všechno, pořád si něco vykládá, už mě z toho kolikrát i bolí hlava. Furt chce něco zpívat…jako super, ale když s ní šlapu někde do kopce a ona furt prosí, že chce prší prší nebo halí belí nebo my se máme rádi…a já su ráda, že lezu a funím..
Mimochodem taky se chci už dlouho zeptat mamin, co mají 2 děti…taky jsme braly do porodnice dárek pro starší dítko s tím, že to je jako dáreček od toho nového? Prej je to dobré. Pokud jo, tak co? Já už su nějak bez nápadu..
Jdu ještě okouknout fotky od Agi a Hanky…jsem začla psát dřív, než jsem se na ně podívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
22.4.10 14:21

No teda fotky úžasný!
Hani - Jonášek je fakt krásnej kluk, to bude jednou lamač srdcí! A jak tam spinká, to je úplně k sežrání :srdce: !
Agi - dětičky úžasný, začínají si být podobní, co? Teda aspoň jsem si toho já dřív nevšimla :-D . A dort taky prvotřídní. Jakej byl? A z čeho máš ty kytičky na boku? Já chci teďka na tu sobotu taky něco upéct. Přivezla jsem si formu motýla z domu a asi udělám taky něco takového lehkého letního - piškot s tvarohem, ovocem a želé…no uvidíme, jak to klapne. Bude dost i jiného vychystávání. Luboš chce chytit nějaké čerstvé ryby na gril, ale to už tu bylo x-krát, takže musím mít záložní plán, aby pak nebyla návštěva o hladu :mrgreen:
Auau, bolí záda, ještě jsem se dneska nezastavila. Kéž by už přijel taťka a šel s malou ven! Chce přidělávat truhlíky na kytky do trámů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
22.4.10 14:49

Ahojky!!!
Peru - u nás je dnes taky krásně slunečno, ale frišno…ale zase ne moc :wink: . Ráno jsme šli do MC a to byla fakt ještě strašná kláda, brrrrrr!!!
Na víkend se má oteplit a bude krásně svítit sluníčko, takže vám to určitě klapne :palec: 8-) .
A ryby na grilu - mňaaaam, to bych si teda dala!!!
S tím zpíváním do kopce se teda nadřeš! A jak zpíváš hají belí? Já znám jenom - hají belí, koně v zelí a hříbátka v petrželi a to jedu pořád dokola. Pokračuje to nějak?, pomoooc!!! Jo a podobu Agátky a Tobíka já vidím už dávno, ale je to vidět čím dál víc :-) .
Agi - já beru brufen při menzes, když už mě hodně bolí břicho nebo hlava, lae nic takového jako ty nepozoruju :nevim: .
Luci - nestresuj se. Taky bych s testíkem spíš počkala.
Ad indická restaurace - já pálivý vůbec nejím, ani pepř a vůbec nejsem na exotiku, takže u mě vede italská a řecká - ty mám hodně ráda. Když jsem u toho, neviděli jste teď Ano, šéfe z toho Krumlova? To, co tam vydávali za italskou kuchyni 8-o , to je fakt hrůza, když to dělají diletanti :cert: .
Tak zase čuuuus a hezký sluníčkový den všem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
22.4.10 14:50

Jo a Peru, díky za pochvalu fotek a ostatním taky samozřejmě :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.4.10 19:47

holky, tak ja jsem asi v tom. Slaboulinka druha carka byla hodne malo videt, tak zkusim ranni moc, kde by to melo byt pak videt lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
22.4.10 20:07

Ahoj,
tak napřed…

Tý jooo, LUCKO, že by gratulace??? to by bylo super! Jsem zvědavá, co napíšeš ráno, ale když už teď bylo něco vidět… Držím pěsti!

Zaneth
palec lupavý? To jsem ještě neslyšela :-) Ale doufám, že se to spraví a nečeká Vás operace

AGI
no taky bych koukala jak puk, že mi cizí ženský přejou :-), ale za pár let bude mít Tobík třeba radost :-)
Michula zásadně tvrdí,že mu je jedna, když řeknu „ale“, tak řekne „dva“, umí to už docela dlouho, protože když jsme byli před cca měsícem u Dr., tak se ho ptal jak se jmenuje, kolik mu je a s kým doma bydlí - tak jsem ho to pak učila
Tobík je pořád správnej vlasáček, co? A dortík krásnej, nádherně úhlednej, dala bych si ho, mělas zavolat nám, když návštěva nemohla, ale vlastně my taky marodíme. A skoro, jako bysme u Tebe byli a něco Ti předali,co?
S Ibáčem neporadím, neberu nic, když mám MS

Leni,
Ty to zahradničení fakt bereš zgruntu, místo posilovny, co??
Já ti nevím, ono se Míšovi snad i to braní líbilo, před měsícem mu brali v jeden den ze žíly a z prstu, nic, teď 2× za sebou a bez problému. Ale ono to přijde, až si to bude víc uvědomovat, tak určitě bude ječet

Perul
tak přeju, ať počasí vyjde a můžete slavit venku!
Jo, dáreček jsme do porodky brali. Míša měl takovýho hracího medvídka, z Kiky tehdy, modrého, měl ho v postýlce. Lenča mu přinesla, jéžíš, už nevím, něco do kočárku a samo hned koukala do tý jeho postýlky, jé, to je hezkýýý a ona dostala toho samýho medvídka, že Míša jako chtěl, aby to měli stejný, jen měla růžovýho.
No, nevím, jestli to k něčemu přispělo. Míša si toho svýho zničil, ale mají je oba, mně se tehdy tááák líbily!

Hami
rádi chodíte do MC, že jo?
My na melodii halí belí zpíváme cokoliv, co aktuálně Míša dělá nebo co zažil, takový improvizovaný vyprávění.....
Fotky super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital