květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
30.4.10 15:28

Holky, Nelinka moc, moc děkuje za přáníčka. :lol:

Včerejší oslavu si užila, měla jen malinkatej dorík a chtěla pořád sfoukávat svíčky, takže jsme jí to zapalovali asi 10×. :-D
Jinak velká oslava a grilování se odkládá, mělo to být zítra, ale předpověď nic moc, takže to snad za 14 dní vyjde, už se totiž těší na velikej dort a pořád o tom mluví. :mrgreen:

Tak dneska jsme byly na pískovišti a domů se jí nikdy nechce, takže opět protestovala, ale pak po obídku hned usnula a spinká ještě teď. A pokud to počasí vydrží, tak pak hned pojedeme na zahrádku až vstane a budeme sekat trávu, udělali jsme si radost a včera jsme si koupili benzínovou sekačku. :-D

Agi, tak vidíš, Tobeš už taky brzy bude bez plínky, já Nelinku na velkej záchod občas dávám, ale nelíbí se jí to.

Perulko, uvidíš, že až jí sebereš tu plínku třeba venku a budeš jí učit taky na travičku, tak se jí to bude líbit a zvykne si na to. A doma si pak o ten nočník taky začne říkat, zatím je pohodlná, jako všechny děti, kdybych Nelince tu plínu nesebrala, tak jí má doteď. A přebalovat dva prcky bych taky nechtěla, bude to náročné.

Marky, no tu noc zatím riskovat nechci, ikdyž dnes taky sucho, ale určitě když jí nedostane tak se počůrá. :lol:
Jinak ona žádné mlíčko a čajíky z flašky nepije, má jenom vodičku a když jde spát, veme si jí do postele a tam pěkně lemtá, ale stalo se mi teď, že ještě než usnula, tak chtěla na nočník a ještě jsme rychle letěly čůrat a pak teprve usnula.

Včera večer jsme se tady s Filipem pěkně nasmáli. Nelinka semnou byla celý den v ZOO v Děčíně, pak byl obídek a večer už byla pěkně unavená a usnula mi na klíně, tak jsem jí položila, došla si pro plíku a věci, že jí převléknu, ale ona se najednou zvedla, byla jak náměsíčná a říká „mamíí čííí“ a letí na nočník a tam si sedne a čůrá a u toho pomalu spí a pak se zvedla a letí zpátky na postel a zase zavřela oči, tak jsem jí dala plínku, oblíkla a odnesla do postela a ona spinkala.
Takže i ve spánku si už pamatuje, že se čůrá do nočníku. :lol:

A Klárince přejeme všechno nejlepšííííí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
30.4.10 15:30

Ahoj holky!
jejda jejda, koukám, že dodržuju trend - vše, jaksi přeju vždycky o den později :cry: .
Takže opět opožděně Nelince přejeme vše nejlepší k druhým narozeninám a současně totéž Klárce k dnešním druhým narozeninám, oběma slečnám přejeme krásné dětství, milující rodiče, pohodu, zdraví a v brzké době i nějakého toho sourozence!!!!! :srdce: :srdce: :srdce:
Marky - dneska ráno jsem byla poprvé po dlouhé době vzhůru dřív než Emi, šla jsem na záchod a už slyším, jak se vrtí. Tak letím, teprv otevřela oči a i když jsem ji hned posadila na nočník, bylo už pozdě. Tak jsem se už fakt naštvala, že tu plínu bere jako takovou automatiku, že jsem jí další nedala. Dostala kalhotky, které jí vychvaluju až do nebes, jak jsou krásné a nemůže je počurat a většinu dne jsme byly venku. Čurání na travičku sice nezabírá, to se jí nelíbí, ale byla zatím jen jedna nehoda!!!!! Což je teda megaúspěch. Plus samozřejmě mokrá plína po odpoledním spaní. Říkat si sama neumí, ale když se jí zeptám, jestli nechce čurat, tak řekne buď že nejde, a když mlčí a neprotestuje, tak ji posadím a pokaždé se hned vyčurala. Ale musela jsem se zeptat já… Takže zatím nic moc - ale oproti tomu, že dosud se vyčurala maximálně jednou denně víceméně omylem, tak já su šťastná jak blecha :lol: ! No uvidíme jak dál.
Dneska jdem odpoledne na pálení čarodějnic v dědině, co máme chajdu, tak tam asi zůstanem do rána. Luboš jde navíc zítra zase do lesa na dřevo na brigádu, takže nebude nic ani z plánovaného jarmarku :cry: . Tak aspoň odpoledne na kolotoče půjdem. Ony možná ty davy na jarmarku by nebyly dobré ani pro mě - někdo mě omylem praští do břicha a je průšvih. Tady bývá vždycky lidí, jak kdyby v těch stáncích dávali něco zadarmo :-D . Já chodím vždycky na cukrovou vatu akorát :srdce: .
Jdu teda sbalit aspoň něco s sebou na jídlo. zatím pa! A krásný 1.máj zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.5.10 22:48

Ahoj holky, tak jsme včerejší pálení přežily s Lindou v pohodě :-) Ale lampion nechtěla nést, tak jsem ho musela držet já :-) Buřta jsme si opekly, ale jíst ho taky nechtěla a domů jsme šly ve 21.30 h a hned vytuhla :-)
Jinak stále bojujeme s rýmou - tak snad odletíme???? Chtěla bych letět 11.5. do Monastiru :-) Čekám až na poslední chvíli - až podle toho jak Lindě bude :-) Tak nám držte palce !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.5.10 09:08

ahoj holky,
Svape, určitě odletíte, rýma není na dlouho a i kdyby měla jenom rýmu, tak tam se určitě hnedka vyléčí. Trošku závidím, jela bych taky někam hnedka, asi na mě něco leze, všechno mě bolí a bolí i v krku, a nějak kašlám, chjo, a to mám jít zejtra už do práce, se mi ale vůbec nechce, i když to bude v pohodě, protože to budou spíš školení a seznámení s novinkama, atd…

Leni, Nelinka je šikulka, že i takhle ve spánku na to myslí, no jo, už je to slečna:-¨)) u nás se čůrá v pohodě přes den, ale když jde spinkat, tak ráno má plínu mokrou, ale to je určitě tím lohněním, budu to muset potom nějak odbourat.. zatím jí ještě nechám..

Jinak čarodky u nás v pohodě, uspořádali tady pro děti takovej ten klasickej komunistickej lampionovej průvod, tak sme šli, Eli si dokonce i lampionek nesla, pak už vezla v kočáře, přece jenom to bylo v 8 a už byla trochu unavená, no pak sme opekli taky buřta, Eli ho spořádala a šlo se na kutě, asi tak v 10 a my sme pak ještě šli na ohýnek, spát asi ve 2.. naštěstí mě neupálili, ale měla sem namále:-)) a líbačka taky včera proběhla, takže snad neuschneme:-)))tak pappapa, dneska už se sem asi nedostanu, a kdyby sem to nestíhala ani zítra, tak radši předem

přejeme Jonáškovi všechno nejlepší, hlavně zdravíčko, hodného brášku, spoustu dětských zážitků a správných kamarádů! Eli posílá hubana!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
2.5.10 20:07

Ahoj holky!
Tak co? Doufám, že jste žádná neuschla a nějakého toho lóbana jste pod třešní dostaly! :srdce:
Já na to sama zapomněla, ale Luboš si vzpomněl a dostala jsem pusu po cestě na kolotoče :lol: . Celkově jsme měli aktivní víkend - v pátek čarodějnice, včera kolotoče a dneska křtiny. Takže celej víkend řádila EMinka s kamarádama. Akorát na mě něco leze, škrábe mě v krku a celkově mi není moc dobře. Tak snad to nic nebude, to by mi ještě chybělo :cry: . A taky mě tak brutálně pálí furt žáha, že už to ani není možný. Dneska do rána mě to dokonce budilo co hodinu! Jsem se úplně dávila! Spím v polosedě, večer už nic nejím, nepomáhá ani mlíko ani Rennie, už fakt nevím, co mám dělat. Normálně mě už pálí trubky, jak jsou asi naleptaný. S Emi jsem to taky mívala, ale ne tak brutálně.
Ale aspoň potomek starší mi dělá radost! Dneska i včera byla jen jedna nehoda v kalhotách a dokonce obě noci byla do rána suchá plína!!!! Ale bobek, ten si teda neřekne. To se zašije a když to objevím, tak strašně pláče a dokonce si to zarazí. Což nechci, i tak chodí jednou za 3 dny! Tohle asi bude problém:-(.
Svape - a máte už vybraný hotel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
2.5.10 20:11

Jo a taky mám ještě jeden problém. Lubošova sestřenka, ta, co jsme jí všechno popůjčovali, tak mi pro změnu slíbila půjčit jejich sourozenecký kočárek. Má 2 kluky: jeden přes 3 roky, druhý 1,5. Že ho nikdy moc nevyužila. A dneska jsme tam byli na křtinách a tak jsem se ptala, jestli si ho teda můžem odvézt a nejdřív , že je špinavej, pak že ho ještě tak na týden potřebuje, tak jsem se na rovinui zeptala, jestli jako je volnej nebo ho používá a ona začla, že mi ho slíbila, ale že teďka ho docela využívá… jako jasny, chápu, já ji proboha nepřemlouvala! ona sama nabízela, že nám ho půjčí. ALe tak jako mohla to říct sama a třeba dřív, že… Ěminka je prostě pohybově taková pohodlnější a odsud já s ní do města pěšky nedojdu, je to fakt všechno daleko. takže ten kočár budu potřobovat. no a moc času na hledání už jaksi nemám, že… na mimibazaru momentálně nic vhodného není. Tak kdybyste nějaká o nějakém slyšela, dejte echo, ju :-D ? Zrovna před 14 dni prodávala jedna známá takový kočár. Kdybych to věděla tehdy, hned bych ho brala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
3.5.10 09:09

Jonáškovi přejeme vše nej a nej a nej k narozeninám, hlavně zdravíčko!!!!

Perul
to by mně teda švagrová pěkně naprdla, takhle na poslední chvíli.. Bohužel, nevím o nikom :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
3.5.10 13:10

Perul - ahoj! Hotel jsem vybrala v Monastiru : Prima lIfe Skanes. Je jen 9 km od letiště a je prý bezva pro malé děti :-) Tak uvidíme. Tento týden to chci zaplatit.
Dneska jsem Lindu musela přeobjednat na očkování, protože to vyšlo akorát, když budeme pryč. A taky jsem si musela dát napsat prášky na oddálení MS abych se tam s tím neotravovala!!!!
S tím bobikem to je teda blbý!!!! Linda si už dlouho říká právě na velkou, ale zase má problém, že jí to moc nejde. Má tuhý bobky, takže pořád jí musím hlídat stravu a vaříme vločky atd..... Přes den plíny už asi měsíc nemá - jen do auta nebo do města jí plínu dám, ale většinou vydrží, nebo si řekne, že chce na „cháchod“! Dokonce i poslední dobou i ráno má suchou plínku, takže jí máme na více dní. Pak jí ale stejně vyhazuju suchou, protože je tak cuckovatá, že je nepoužitelná!!! Proto jsem přestala kupovat ty z DM a Huggiesky! Máme z Tesca nebo Pampersky. Ale počítám, že ještě pár měsíců a budem i na noc bez plen. Občas si řekne i v noci na nočník (dneska si dokonce řekla ve 4 ráno) takže overálky jsme musely uložit a nakoupit pyžamka! :mrgreen:
Ovšem někdy je doma tak zabraná do hraní, že mi říká - mami, čůrám! A je to na koberci - jako před pár dny! Nebo venku honí psa a tak se smála, že se počůrala :potlesk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
3.5.10 13:42

Všechno nejlepší Jonáškovi k 2. narozeninám :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
3.5.10 13:46

Ahoj holky!!!
Ali - tak co? Už jsme odblokovaný?? Jak jsi dopadla? Myslela jsem na tebe, tak snad v pohodě :wink: .
Peru - na sestřenici asi bude spoleh, viď? By mě taky pěkně naštvala.
Marky - jak jsi zvládla první pracovní den? Ať ti jde práce pěkně od ruky :hug: .
Svape - užijte si s Linduškou krásnou dovolenou 8-) !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.5.10 16:07

Jonáškovi přejeme vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, co nejmíň komplikací a návštěv doktorů a nemocnic! A k tomu nahoru a´t je na něj brácha hodnej, maminka není nervózní a je šťastnej chlapeček :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.5.10 16:57

Nelince i Klárce vše nejlepší k 2. narozeninám

Opožděně, ale přece :oops:

Jonáškovi vše nej nej nej k dnešním 2. narozeninám

http://i248.photobucket.com/…day_pooh.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.5.10 17:07

Ahoj holky,

zatím nemám vše dočteno, tak se omlouvám, že nereaguju.
Doufám, že u všech vše v normálu. Miminko u Perulky v bříšku, Alča úspěšně odevzdala práci a že by už postátnicovala oslavenkyně i oslavenec oslavily 2. narozeniny - takže čekáme na fotky. Ty Perulky jsem zkoukla a jsou moc povedené. :-)

My jsme doletěli včera. Měli jsme pěkný počasí, tak se výlet povedl. Později snad dodám i nějakou fotku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.5.10 18:25

Jonáškovi přejeme všechno nejlepší k dnešním krásným 2.narozeninám a posíláme mu s Nelinkou pusinku.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.5.10 18:34

Ahoj holky.

Tak koukám, že rýmu nemám jen já s Nelčou, ale je nás víc, no vůbec nevím, kde jsme k tomu přišly. :-(

Jinak u nás dnes ve školce začal zápis a tak jsme se tam s kámoškou byly zeptat, no prý máme jít raději příští rok k zápisu, že jsou ještě holky moc maličký a oni dávají přednost starším, takže snad je příští rok vezmou. :cry:
Nelča je stejně takovej mazel, že by tam asi nevydržela, ale myslely jsme si, že by jsme pak měli větší šanci, ale to ne.

Marky, tak jsi už v práci, no pak písní jak to zvládáš. :-D

Svape, tak ať se vám na dovče líbí. :palec:

A opozdilcům taky děkujeme za přáníčka k narozeninám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest