květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
22.4.10 20:13

Lucko ty seš nezmar :lol: ! No pokud to klaplo, tak samozřejmě moc gratuluju!!!! Dej zítra vědět, ju? A držím palce!
Hani - já taky neznám halí belí dál, myslím, že to je všechno. Ale jako zpívá se to, u nás vždycky tak 10× dokola :lol: . U nás momentálně vede „My se máme rádi“, to zpívá i sama beze mě a krásně se u toho vždycky tulí. To bych ji pak láskou snědla :lol: .
No a čerstvé ryby na grilu jsou mňam - ale na to, že jich má tata v rybníku stovky, tak je máme výjimečně, protože jsou přežrany, mrchy, a nechcou vůbec brát. Chytají se jen malé mřenky a hloupí malí kapři :cert: . Takže dost pochybuju, že by zrovna zítra nebo v sobotu Luboš chytil dost ryb pro 16 lidí… to radši zalovím v mražáku. Což mi připomíná, že musím jít hrabošit, protože zítra jedu na nákup, tak abych věděla, co tu je a co musím dokoupit. Hezký večer všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
22.4.10 20:18

Jé Draky čáu! Jsem si všimla až teď…
Medvídci pro oba, jo? To mě nenapadlo. Jsem si říkala, že by nějakou panenku, nebo nějaké věci pro panenku…já fakt nevím.
Jo a Eminka má teď oblíbenou číslovku 8, kdykoli se zeptám, kolik čeho je, tak osum! Dřív to byly tři :lol: . Ale kolik jí je roků, to říká správně - dva - a ukáže to i na prstech. Taky už ví, jak se jmenuje a odkud je. Je to prča. Jen je otázka, jestli by jí to rozuměl někdo jinej než ti, co to ví :lol: . Momentálně to zní jako Emi Haploá ze zábžea :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
22.4.10 20:41

Perul, Míša ví, že je Jindák a bydlí v Joudnici ,ale že se ho ptal i s kým doma bydlí, to mně překvapilo.
Osmička se líbí, jo??? :-)
Tady máš fotku toho medvídka ,co jsme kupovali,je hrací, tak jsem ho brala jako uspávací do postýlky, že pustíme melodii, zpočátku jsme to dělalli, ale Míša ho pak prostě zničil a nehraje. Lenče hraje pořád.
 http://www.ecards.cz/…um-dc-105020

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
22.4.10 23:01

Hama: ja pokracuju jeste : Hajej dadej broucku malej, spinkej spinkej muj malinkej …a pak taky dokola …

Peru: ja zadny darek starsi nedavala … ani me to nenapadlo …

Agatha: taky preju Tobikovi opozdene k narozeninam …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
23.4.10 13:25

Ahoj kočky!!!
Se tady zrovna cpu kuskusem - mňam!! Doufám, že toho nebudu mít plnou klávesnici :mrgreen: .
Draky - jj, do MC chodíme rádi a pravidelně každý čtvrtek, aspoň je změna.
Dnes přijedou neteře s Prahy, tak si půjdeme večer posedět do báru a zítra půjdeme letos poprvé na zahrádku a opečeme si buftíky. Abych Perulce nezáviděla :wink: . Jo a Jonášek taky říká jak se jmenuje Jojo Majina :mrgreen: :mrgreen: , je to sladký a je čím dál větší prča, jak rozvazujou jazýčky, že jo? Ještě pozná černou a bílou barvu, ale ročky jsem ho ještě neučila - musím napravit :oops: .
Takže si užijte víkend a Emince ať se vydaří krásná oslava :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
23.4.10 13:25

A díky za ty ukolébavky :hug: . My ještě zpíváme Černé oči a Vyletěla holubička ze skály - ty jsou dlouhý :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.4.10 14:28

Tak jsem tu a carky tam byly znova.Mela jsem to dostat ve stredu. No a jsem objednana u gynekologa na pristi tyden, aby se zjistilo, zda tam neco bude videt ci nikoliv. Nerada bych byla zase mimodelozne tehotna. Mam z toho trochu strach, protoze ta carka byla hodne slaba na to ze uz to bylo den po nedostani mesicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.4.10 15:05

Lucko - jé to jsou příjemné novinky! :palec: Za týden tam toho moc vidět nebude, to jsi měla ještě asi tak 14 dní počkat. To by pak už bylo i srdíčko. Ale třeba jo, uvidíš. Tak hlavně ať jste oba v pořádku a moc gratuluju. :potlesk:

Peru - my budeme tu oslavu mít u mamky v baráku, ona má i takovou malou zahrádku, tak jestli vyjde počasí, tak možná budem venku. A asi i něco očudíme na tom grilu taky :lol: Tolik, jako vás, nás rozhodně nebude, my budem jenom my 4, mamka, tchyně, můj brácha a tím to hasne. Prostě si uděláme pohodičku.

Písničky - tak halí belí koně v zelí zpíváme taky, a taky furt dokola :mrgreen: A milion dalších písniček. Tobík umí houpy houpy, kočka snědla kroupy…, skákal pes, pec nám spadla, .....ale jasně že po Tobíkovsku. Není mu rozumět jediný slovo :mrgreen: Ale melodicky je moc šikovnej. A vůbec nezpívá falešně. Asi budeme mít doma zpěváka :mrgreen:

Tobík se jmenuje : Tobít, jsou mu dua a ukáže to na prstíkách, někdy čiži až osum. Počítání: dua, čiži, osum....., sem tam do toho vloží pet, ses… :lol:
Fakt je to sranda, jak rozvazujou. A bude to čím dál lepší.....Agi tu měla dneska kamarádku Verču a jak jsem vařila, tak poslouchám jejich rozhovor z pokojíčku: Veča: jé to je čert…Agi: né, to je Yoda, a patří k němu ještě ártůdýtů… :lol: :lol: (Má figurky z Happy meal od Meka a je náležitě poučená o Hvězdných válkách od tatínka). :mrgreen:

Tak opičátko menší po obědě neusnulo :cert: Nejdřív po půlhodině, co jsem ho dala spát, přišel totálně po…nej, tak jsem ho přebalila a dala znova ležet, chvíli to vypadalo, že spí, ale za chvíli přišel, vysmátej že spát se prostě dneska nebude. :cert: Lump. Tak se sbalíme a půjdem ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
24.4.10 13:41

ahojky,

je u Vás taky tak nádherně? tady je fakt skoro léto, paráda, celý dopo sme byli venku, teď princezna spinká..
jinak my buřtíky opíkali včera, a bylo to bájo, jen sme měli nějaký špatný dřevo, no než se to rozhořelo, tak sme byli totálně vyuzený:-)) Eli si taky dala a buřtík chutnal, ona je tak trochu po tatínkovi velkej -malej masožravec, co je od masa, tak to je mňamy.. jinak s tím mluvením, u nás žádná sláva, ale už se taky trochu rozkecává, nový slovíčka jsou třeba houpy, hají, hačí, Kája(sestřenka), no a ještě víc, ale do skládání větiček se jí ne a nechce, ale snad se rozkecá:-)) jo a dala sem si úkol, že od pondělka zkusíme bez plín, venku už je docela hezky, tak už nebudeme dávat punčocháče, tak na převlíkání budou tepláčky jednoduší, doufám, že to půjde rychle… Jak ste na tom s Nelinkou Leni?

Agi, tak todle se nám přesně stalo minulý týden, jako že půjde spinkat, no ale když mi řekla ahoj, odešla sem , tak si furt povídala, hodinu, pak sem se tam šla podívat a jen , že má bibi, to je bobík, no tak sme přebalili, a pak už prostě neusnula, tak tam ještě půl hodinky ležela, a pak sem jí vyndala, protože to nemělo cenu, ale celej zbytek dne v pohodě, ani nebyla nijak unavená, asi si odpočinula i tím, jak tam jenom ležela…

Lucko, super zpráva, sem zvědavá, zda i Mudr potvrdí, těšíme se na info…

dál si nepamatuju, je to na předchozí straně… tak já letím, jdu si dát hezky venku kávičku, v klídku, dokud malá spinká..
jo a na svůj profil sem přidala pár foteček,grilování sme nedokumentovali, ale je tam aspoň baráček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.4.10 13:46

AHOJ, prej by tam melo byt videt uz tak 5 dni po nedostani mesicku. No, jsem na to zvedava, jedu tam v pondeli. No a ja mam prave hrozne strach z toho mimodelozniho. 14 dni po nedostani mesicku uz muze byt pozde. Me na to prisli taky tak tyden po nedostani mesicku. No kdyby nahodu to nebylo videt, ta tam jeste zajedu jednou, ale cim driv to budu vedet, tak tim lepe pro me. Jsem z toho trochu nervozni. Navic tento doktor ma dobrej ultrazvuk, ma i 3d. Nastesti jeste zadne priznaky tehotenstvi nemam. Pocítam, že mi bude zase 2 mesíce na zvraceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
24.4.10 18:01

ahoj holky,
tak jsme zase neodleteli, to už teda asi není normální. :think:
Tentokrát jsme odjeli na letiště a při odbavení Adam blbnul a vykloubil si ruku (už po druhý). Stevardka stihla kufr sundat z pásu, jinak odlít. Nás odvezli rychlou do Motola. To byl zážitek, jeli jsme s houkačkou. :palec: V Motole byl super doktor, ruku mu napoprvé nahodil a už je vše v pohodě. Takže snad odletíme. Super se zachovali aerolinky a přebukovali nám letenky bez poplatku, což jsem vůbec nečekala, protože se to stalo 45min před odletem.
Tak doufám, že už máme všechno vybráno - horečka, sopka, vykloubená ruka.
Tolik dnešní zážitky. :mrgreen:

Musím jít koupat, tak večer nahlídnu, jsem zvědavá na ty vaše komentáře. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
24.4.10 19:18

Zaneth,
tak já mám první komentář - no comment :-)
To s Váma fakt není možný snad… Chudák malej no a jasně chudáci vy všichni, ale ruka musela bolet teda! Tý jo a už podruhý to měl, jo? No,potěš… Na kdy máte přebukováno???

Luci,
tak přeju, ať je všechno v pohodě

Marky,
taky jsem si řekla ,že začneme trénovat bez plínek, ale bohužel.....
Dneska je to tak,že noc Michula problinkal, ráno se přidal průjem, tak 9 plínek prokadil, 8× blinkal, takže k antibiotikům dobrá kombinace. Čili bezplínkování se odkládá

Omlouvám se, víc nestihnu dočíst, máme jít zítra na pouť, teda jen s Lení, ale nechce se mi nechávat tu Michulu jen s taťkou, když je mu takhle, tak se dohadujeme s kámoškou a Míša tu na mně už vyloženě visí, celej den leží a teď už je vyřízenej a tahá mně, že chce jít „pinkat postýlky božkovi“ - spinkat do postýlky s Bořkem.

Možná se ještě stihnu dostavit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
24.4.10 21:12

Tak jsem uložila. sbaleno máme od včera :mrgreen: a mám čas na reakce. :-D

Lucko gratulace a držím palce, aby vše bylo v pohodě.

Draky, teda vy z těch nemocí nevyjdete. To je mi Míši líto. Těch střevně- žaludeční chorob já se děsím. Tak ať je Míšovi brzy líp. Kam vyrážíte na pouť, není to nějak brzy, v dubnu pouť?

Perulko, co oslava??

Marky, hezký fotky. Jste s Eliškou kočky :-) Domeček už taky finišuje. Kdy plánujete stěhování?

Jdu koukat na film, ještě nakouknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
25.4.10 19:32

Ahoj holky, tak dneska jsem byla v zoo v Praze a zase u Polrajcha. V zoo ta opicka neni videt. Maji cely pavilon zavreny.
Ve stredu jdu delat dobrovolne a zadarmo prednasku o odpadech a jeho třídění. Tak jsem zvedava jak se to bude detem libit. No a od 6 mam v paneláku celopanelákovou schůzku, kde budeme rozhodovat co s penezi. Pripravovala jsem se na to od ledna, tak snad me tam nikdo neukamenuje. Minule to tam bylo na ostri noze, ze musel manzel zakrocit, ale to jsem jeste nebvyla predseda, tam me teprve zvolili. Máme tam 2 blbce a jednoho budu dabvat k soudu a budu pozadovat financi nahradu. Bohuzel uz zabil a je casto ve vezeni, tak mam strach.No a porad tu neco nici a ja musim porad chodit na policii a nic mu nemuzu dokazat. jednou jsem ho tedy nahlásila, protoze jsem byla svedkem rozbíjení majetku. Zatim se chovam tak, abych ho nemusela potkavat a jednam s nim pres urady, ale uz vi o koho se jedna a kdo je proti nemu. Zatim se ho nebojim a vyuzivat vsech pravnich prostredku a vse nekompromisne resim. Lide v baraku se ho vsak boji.
Zitra dam vedet, jak jsem dopadla na gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
25.4.10 20:20

Ahoj,
tak oproti včerejšku dneska dobrý, ale stejně nic moc.
Včera Míša blinkal 9×, dneska jen 1× a dokonce snědl chleba. Dieta to není, ale nic dietního nechtěl, pořád jsem mu vyjmenovávala, co má jako chtít až mi sám říkal „já neci jolík, já neci pišot, já neci bambůjky, já neci to papat“ a chleba chtěl, no… Tak jsem zvědavá.
Průjem ale má, včera jsem ho přebalila 10×, dneska už jen 5×, ale bříško mu škvortá.. Ale snad zítra bude dobrej už.

ZANETH
takže zabaleno a čekáte? Držím pěsti!!!
Pouť byla tradiční - Řipská, je vždycky na svátek Jiřího. Ale byla jen Lenča s tátou, včera, s Míšou jsme to neriskli. Za 14 dní bude taková pidi pouť v blízký vesnici, tak tam vezmeme i Míšu, pokud budou oba zrovna zdraví teda…

Luci
no tak to je teda radosti, být s takovejma lidma :-( Brr, z toho mrazí!
A na gyndu držím pěsti, ať je vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí