květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
5.5.10 13:05

Ahojky!!!
Dopoledne jsme byli nakoupit a teď jsem dopekla bábovku, vezmu jí zítra do centra holkám ke kafíčku :wink: .
Perulko - tak to je fajn, že vápník na žáhu zabral :palec: . Dnes se už určitě krásně vyspinkáš!!!
Agi - já ti teda pro změnu držím palce při hubnutí :wink: . Dvě kila za týden mi teda přijde dost, ale ono to ze začátku jde rychleji. Hlavně to, prosím tě vydrž a moc často se nevaž, abys neztratila chuť a motivaci. Důležitý je nemít hlad, papej často malé porce, omez pečivo a vynechej sladký a tučný a hlavně hooodně pij…vodu!!! Jsem zářný příklad, že to jde, tak ti posílám podporu na dálku :hug: .
A všechny ostatní zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.5.10 16:23

Ahoj.
Jen zkouším nový metřík, tak uvidíme jak se zadaří. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.5.10 17:01

Tak super, jde to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.5.10 17:08

Agi, tak jsem mrkla na ty tvoje stránky a musím tě pochválit, jen tak dál. :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.5.10 20:04

Ahooj :-) ,

Hani- a ty si bábovku zítra dáš? :wink:
Peru- super, že je ti líp. A už držíš dýl než s Eminkou, což?
Agi- no jo, ještě že mi Lena připomněla stránky. Fakt pěkný. Chtělo by to nějakou reklamu. Ozývají se ti lidi?
Leni- další kloboučková fotečka do sbírky. Já chci taky holčičku. :wink:

Jonáš kašle víc a víc - asi že máme za 10 dní nástup. :roll: Asi to děláme schválně. :nevim:
Vítek dnes vyhrál 1 místo na kole. :-)Je to naše terénní motorová krůta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.5.10 20:06

Agi- no samo, že Ti taky držím pěsti. Přidám se k tobě - ale až po státnicích. Teď budu ještě prasátko. Něčím musím nervy zaobalit, aby to neodnášely děti. :wink: Takže mi musíš jít příkladem a od 2týdne v červnu se mnou počítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
5.5.10 22:06

čau holky!
Leni-hezký metřík, hezká princezna :-D .
Ali - od půlky června budu hubnout taky!!! :lol: No a tuším, že mi touhle dobou s Eminkou akorát začínaly kontrakce. narodila se 34+5tt.
Jo a dneska do rána sice nepálila žáha, ale pro změnu ve 4 přilezla Eminka a už neusla :cert: :cert: !
Takže teď už jdu jen spát, ani závislost na emiminu mě neodradí :lol: . kdyžtak zítra, joooo? dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.5.10 13:01

Ahoj holky,

díky za pochvalu webu, je v plenkách a moje dulení zatim taky. Nikdo o mně moc neví, tak se musím nejdřív zviditelnit. Ale už se na tom pracuje na všech frontách. To by mě ze začátku ani nenapadlo, že to bude skoro jako podnikání, taky tak náročný. Přitom uživit se tim nedá, protože to bych se musela minimálně rozdvojit :mrgreen:

A musím vám sem něco vložit, protože to mě fakt pobavilo. Vyšlo to u nás v Sedmičce (nevím, jestli to znáte, je to takový regionální týdeník zdarma myslím od MF) Tak koukněte:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.5.10 14:31

ahoj holky,
tak jen v rychlosti, za chvilinku jedeme nakupovat se ségrou nějaký hadříčky:-), tak musím Eli jít vzbudit, půjde k druhý tetě a k sestřenkám na hlídání, ale od rána neříká nic jinýho než ája, to je jako Kája, jmenuje se tak sestřenka , ale Viki neřekne..

jinak v práci v pohodě, zatím sem byla v pondělí a včera a zítra už jdu jenom na 4 hodiny, ale utíká mi to tam neskutečně rychle a i mě to tam baví, teda zatím, nevím, co budu říkat třeba za měsíc:-) ale zatím pohoda.. Eliška to zvládá taky na jedničku,takže paráda…

LUCCE velikáánská gratulace!

LEni, krásnej metřík, taky musím nějakej udělat, už tam je stoletá fotka:-)

Agi - super stránky, moc hezky udělané! článek si přečtu až příště… ale vypadá to zajímavě…

Ali, gratulace ke zkouškám, teda a teréní motorová krůta, to sem se pobavila, to fakt nemá chybu!a story ze záchodem taky dobrý:-))

víc si nepamatuju,tak pappap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
6.5.10 15:10

Ahoj.
Tak dneska je u nás tedy fakt hnusně a ráno, když jsme šly s Nelinkou a kámarádkama domů z cvičení, tak jsme zmokly, ale fest, lilo šíleně. :cert:

Marky, tak super, že tě práce zatím baví a Eliška je v pohodě. :palec:

Ali, no jo, kloboučky a šátečky u nás frčí a Nelinka je dobrovolně nosí, takže paráda. A až budeš mít tu holčičku tak budeš taky nakupovat a utrácet za kloboučky, neboj, nebo ti nějakej schovám, pokud druhé dítko bude kluk, tak už je potřebovat nebudu, zatím u nás nemá kdo dědit. :mrgreen:

Perulko, tak myslím na tebe a doufám, že nejdřív bude mimčo až na konci května. :-D

Agi, no škoda, že bydlíš tak daleko, já bych tě k porodu brala, tedy doufám, že tentokrát pokud doktor dovolí a mimčo bude spolupracovat tak porodím normálně a ne císařem. :-D

Hani, nedělej chutě s babovkou, jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.5.10 21:01

Ahoj holky!
já zas nějak nestíhám…
Agi - stránky i článek dobrý! Fakt jsem se pobavila :lol: .
Leni - tak vy máte v plánu kluka, jo 8-) ? MNě teda druhá holčička vůbec nevadí :lol: .
No a porod musí být až v červnu, fakt to hodlám vydržet. Do konce května mám ještě zkoušky :mrgreen: ! Jo a Agi bych k porodu taky brala, ale obávám se, že než by se dopravila k nám, tak už budem i doma z porodnice. přece jen to je krásně úhlopříčkou přesně na druhém konci republiky :lol: .
Marky - ona je to i celkem příjemná změna chodit do práce, co říkáš? Hlavně když máš psychický klid z toho, že je o prcka je dobře postaráno. Pak je to super!
Jdu se učit, chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.5.10 21:02

Ahoj holky,

Peru- ale ty budeš v hubnutí podvádět. Tím počátečním skokem předeženeš i Agi. :-)A co spaní dnes?
Vítek takhle brzy vstával taky. Jonáš má aspoň trochu rozum. :wink:

Jdu se učit. Spala jsem hodinu po O, tak jsem asi dospala ten deficit a můžu do rána. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.5.10 21:03

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Peru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jonáš mě taky tehdá pěkně vypekl s chemií a narodil se před zkouškovym. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo, jo. jen si hodlej vydržet. Jsem se nasmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.5.10 22:15

Tak jsem byla dneska u kadeřnice a jsem konečně jednou zas trochu spokojená. Barva se povedla, střih taky…teda mně se to líbí :mrgreen: Tak koukněte:

Jinak jsem si tam i krásně odpočala.......jéééé, takových okamžiků kdyby bylo víc…

Peru, Leni - ráda bych přijela, ale je to fakt z ruky :mrgreen: (na obě strany)

Alčo - drtíš na další ZK? Kdypa jsou? Abych věděla, kdy držet palce (pro změnu :mrgreen: ) Jo a naši opičáčci by nejradši spali do oběda, každý ráno je musím z postele tahat. A do postele je nedostanu dřív než v 9 večer. Už to bylo lepší, zařezávali v 8, ale teď se zas nějak pohoršili. Asi tím světlem venku…

No nic, letim do hajan, jsem grogy, paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
6.5.10 22:22

Ještě k tej fotce. Luky mě chce dát na ten web, tak mě fotil. Je to focený při západu slunce a ty barvy jsou skoro autentický. To byla normálně záplava zlatýho světla, úplná nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí