květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
28.4.10 15:54

Ahoj holky,

nestíhám nestíhám, lítáme po venku nebo děláme web pro mě, nebo jsme na angličtině či u babís.....je to náročné.

Oslava se vydařila, byli jsme tedy vevnitř, protože mamka má nájemníka doma ( v baráku, má tam vlastní garsonku, ale s oknama na zahrádku) a ten byl doma a nemocnej, tak jsme ho moc nechtěli rušit. Ale později odpoledne jsme šli aspoň na prochajdu.
V neděli jsme byli tady u nás ve Stromovce (takovej lesopark, ale bez zvířat :wink: ), byla tam akce pro prcky s názvem S králíky do pohádky. Bylo to pro děti 2-5 let. Byla to trasa asi 2 km, na který bylo asi 11 zastavení s pohádkovými bytostmi. Tam musely děti splnit vždycky nějaký úkol. No byla to paráda, mám z toho spoustu fotek, tak nějaký vyberu a udělám album. Byli jsme tam s lidma, co s nima pojedem na tu dovolenou (teda jedni chyběli), tak se děti vyřádily a pořádně poznaly. Hlavně holky (3), Tobík za nima furt lítal a chtěl se vloudit do přízně, ale moc ho nebraly, potvůrky.

Leni - můj děda byl ze zahrádky vždycky taky jak kdyby strávil měsíc na kanárech, takže určitě se pěkně opálíte. Gratuluju k odplenkování, my jsme zatím na půli cesty. Tobík chodí na WC, vždycky se vyčůrá, ale bobek hodil jenom jednou :mrgreen: Takže zatím plína vede. A taky se mi do toho moc nechce, jsem na to hrozně laxní, ale věřím, že když mu seberu plínu a udělám zásobu tepláčků, tak by to taky asi klaplo. Evidentně už pochopil, o co se jedná, jen nevím, jestli by se mu dařilo to držet, než doběhne na WC. Nočník totálně bojkotuje, takže si myslím, že ho ani pořádně nepozná.

Marky - taky gratulace k bezplínkové princezně! A baráček už se pěkně rýsuje, tak snad to do konce srpna všechno stihnete. Moc bych vám to přála. A pak všechny přijedeme na kolaudaci :mrgreen: :mrgreen:
Jinak fotky krásný, Eli je už taky velká, to nám to letí…

Zaneth - tak jste asi odletěli, co? Ale ten poslední zážitek s vykloubenou ručkou, to je teda síla. Já už bych to taky brala asi jako nějaký znamení, že letět nemáme. A Adámka to muselo asi bolet, malej…vy máte fakt story, to je pomalu na knížku :lol:

Perulko - dort krásnej, Eminka je princeznička nádherná a vůbec není poznat, že se narodila dřív. Naopak, bych řekla, že je starší. Jak to krásně dohnala, co?
Jinak já už dětem punčocháčky taky nedávám, jenom když vím, že se budou válet po zemi někde na hřišti a třeba je chladněji. Jinak už tak měsíc jsme bez.

Lucko - a není ta cysta miminko? A jak to nepozná, jestli je ve vejcovodu nebo v děloze, když má doktor dobrej utz, tak by to měl poznat…no jsem zvědavá, co dneska. Dej vědět, určitě. Já doufám, že to bude ten mimísek :palec:
Jinak kriminálníka v baráku bych se teda bála, to jsi dobrá, že ještě bojuješ proti němu. Kor když je to vrah. Brr, radši ani nemyslet…Tak se opatruj.

Hani - fotky se taky povedly, Jonášek je kusanec, ten bude holkám lámat srdce :huban: A užijte si dneska babču :palec:

Alčo - hodně štěstí na zkoušky, ale ty to dáš :palec: Budu na tebe myslet.

Tak si jdu udělat kávičku a odpočívat, Tobík šel spát asi před hodinkou, tak to si ještě hoďku dáchne.....(byli jsme na návštěvě hned po obědě…)
Tak zatííííím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
28.4.10 21:27

ahoj holky,

Perul, krásný fotečky, moc Vám to všem sluší, Eminka je princezna! Jinak profil sem Ti snad zpřístupnila, ale asi musíš ještě potvrdit..nevím, jaktože Tě nemám v přátelích, všechny ostatní tam snad mám..

punčocháče- zbavili sme se jich přesně ten den, kdy začala chodit čůrat na travičku- teda od soboty sme jen v tepláčkách.. pokračujeme zatím celkem v poho, většinou dopoledne tak 2 nehody máme, ale odpoledne - úplně v pohodě, ani jednou se nepočůrala, hrozně jí to baví, je fakt, že sme furt venku, dopoledne je ještě zima, tak to jdeme jenom na procházku, a doma jí to asi tak nebaví, i když taky chodí, no snad to bude už jen lepší..

Leni-tak to je paráda, to si myslím, že už i na noc by to zvládla, 4noci za sebou, to je super, to u nás zatím ráno plína mokrá. A pije Nelinka v noci mlíčko nebo čaj? právě , že Eli je zvyklá ještě tak kolem 5-6hvyžahnout flašku 240ml, takže to bych asi pak musela nějak odnaučit..

Hani - zapomněla sem pochválit fotečky- Jonášek je kulíšek okatej!

Agi-tak to budete taky za chvilku bez plínek, uvidíš, u nás to taky takhle začínalo, nejvíc jí bavil záchod, občas se povedlo, někdy ne, no a pak sem to zkusila venku a kupodivu to šlo, travička je prostě travička, předtím na nočník chodila jenom, když se ráno a odpo vyspinkala..

Alčo - budeme na Tebe myslet! ale ty seš holka šikovná a určitě to dáš levou zadní! ale je to vopruz, viď? ať už to máš za sebou!

musím Vám ještě napsat, co se nám stalo včera, večer Eliška zbystřila mandarinky, tak si 2 dala, ale já netušila, že je ani nekouše, ale rovnou polyká, protože, pak šla spinkat, dostala flašku sunaru jako vždycky a to byla ta chyba, já si to nějak neuvědomila, dala sem jí spinkat, odešla a najednou asi po půl hodině, co už asi spala, hroznej řev v chůvě, tak sem tam šla a ona chudinka celá poblinkaná, a všude jenom ty měsíčky mandarinek:-)) až sem se tomu musela smát, tak sme vše převlíkly, a pak už to bylo v poho, a dneska celej den, ukazovala, jak blinkala a když chtěla mandarinku, tak hrozně rozumě žvejkala, a hrozně chápala, že by pak zase blinkala, no sou už pěkně rozumní a šikovný, ty naše dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
28.4.10 22:02

ahoj, tak vse jsem zvládla
Gynda- tak teda nevim, ale Hcg 1OO a prej tam mam nekolik váčků v deloze. Taky stin na vajecniku no a tak mi zase vzal krev a uvidi se. Tak bojim bojim, aby to nebyla treba patercata. Zase jsem objednana na zitrek, tak drzte palce
No a pak jsem mela prednasku o odpadech a vecer jsem mela tu schuzi a ta dopadla dobre. Ti co delaji problemy tam nebyli i kdyz jsem je dnes potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.4.10 08:47

Ahoj,
pořád se u nás marodí, M. zas včera zvracel, průjem taky má, tak nemám na nic moc náladu..

ALI, LUCI
držím pěsti

a víc napíšu jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.4.10 13:58

Ahoj, tak hormony mam dvojnasobne, ale v deloze jsou videt male vacky. Děloha oproti vcerejsku zase pry narostla, ale vacky jsou asi stejne, tak tam toho doktor zase moc nevydel a tak jsem objednana na pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
29.4.10 16:19

Ahoj holky! Nějak nestíhám psát.
Lucko - tak to je dobře, že hcg roste, to by mohlo klapnout! A těch váčků vidí kolik??? Tys brala nějaké hormony, že by bylo možné vícečetné těhu? A může to být teda ještě něco jiného? Držím pěsti, ať je to ok.
Ali - Tobě taky držím pěsti! Ale ty to zvládneš! Nezapomeň, že i dvojky jsou hezké známky :mrgreen: . Jo a hlavně si v neděli po zkouškách hleď zase odblokovat emimino. Jasný :lol: ?!?!
Leni, Marky - já vám to odplínkování tak závidím!!! Mě nejvíc děsí to, že není žádné zlepšení a že Eminka vůbec ten svěrač neovládá. Když se vyčurá do nočníku, je z toho sama překvapená, že to jde… dopředu nepozná nic. Ani to neudrží. Prostě už nevím a fakt se mi nechce přebalovat dvě děcka!!!!!
Draky - a co vám je? Kdopak marodí? Já si jdu teďka konečně chvilu hodit ven na terasu nohy na stůl ke kafičku, zmrzlince a Betynce! Byla jsem včera na předporodní přípravě a dostaly jsme tam všechny ten dárkový balíček se vzorečky, mimo jiné tam byla lednová Betynka. No co, je to furt lepší, než si kazit slunečné odpoledne studiem trestního práva III a kriminologie, no ne?!?! Eminku si vzala na vycházku neteř, šly na kolotoče, protože v sobotu je tu Jarmark. Ale jezdí se už teď! Já už bych se s ní do labutě nevešla :lol: . No snad ji někde nepřizabije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
29.4.10 16:27

Nelinko, k tvým dnešním druhým narozeninám ti z Č. Budějovic přejeme všechno nejlepší, hodně všeho dobrého, mamka s taťkou ať tě nezlobí. Tobiášek ti posílá pusinku :huban: !!!

Holky nestíhám, jdeme ven, večer dočtu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.4.10 19:40

NELINCE
i my přejeme k 2 narozeninám vše nej a nej a nej!!!!!!!

Luci,
já taky s Michalem původně čekala dvě, teda, hormony byly víc než u jednoho, ale jedno se mi odloučilo a vlastně jsem se to dozvěděla až v době, kdy jsem krvácela-odlučovalo se to jedno…
Držím pěsti

Perul
Michula od páteční půlnoci měl blinkavou a kakavou, ještě včera blinkal i průjmoval, dneska, ťuky, naštěstí nic, tak snad už je to za ním. Ale v Po jdeme na kontrolní krev (od min. úterka bral zas ATB) a pak bysme mohli být zas chvíli zdraví
A hezky odpočívej a Betynkou se laď do miminkova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.4.10 19:46

NELINCE PŘEJEME TAKÉ VŠECHNO NEJLEPŠÍ, AŤ DĚLÁ MAMCE A TAŤKOVI JEN SAMÉ RADOSTI, HLAVNĚ TO ZDRAVÍČKO, SPRÁVNÉ KAMARÁDY OKOLO SEBE A TAKY NĚJAKOU TU SESTŘIČKU NEBO BRATŘÍČKA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.4.10 19:55

JÉ, Tak ta černá se mi moc nepovedla, chtěla sem to přáníčko barevně, ale asi soudruzy s NDR udělali někde chybu:-))

jinak taky nestíhám, sme furt někde v terénu, dnes sme byli s taťkou na vejletě na Vranově, tam je fakt už úplný jaro, všude rozkvetlé stromy, pampelišky, začíná kvíst řepka, no krása, u nás zatím ani ty stromy nezačaly kvíst, tak nevím, nevím, kde se budeme v sobotu líbat:-)) a dneska Eliška šikula největší, i když seděla v sedačce, tak si říkala ee, tak sme vždycky zastavili a pokaždé se vyčůrala, pro jistotu měla plínku, ale ta vydržela i po vyspinkání suchá..

Perul, uvidíš , že až bude hezky, a až to bude jenom na kraťásky nebo sukýnku, tak budete stejně pořád venku a tam se to naučí na stopro, třeba , když jí ukážeš, jak čůrat na travičku, začne jí to bavit stejně jako Elišku..

Lucko, tak to musíš dát hnedka po kontrole v po dát vědět, sem zvědavá, to by byla bomba, kdyby to byli třeba trojčata:-)) ale asi jak pro koho, viď…

Draky, tak hlavně, ať už je Míša v poho, taky sme to měli, zatím jen jednou, ale příjemný to teda vůbec nebylo…

no nic, už sem osprchlá, jdu na Ordinaci, to zase bude komedie, poslední dobou je to tak nějak o ničem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
29.4.10 21:50

Nelince přejeme krásné druhé narozeniny, hodně zdravíčka a štěstíčka :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
30.4.10 07:06

Dnes přejeme vše nej a nej KLÁRCE, hodně zdravíčka a štěstíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
30.4.10 08:29

Klarka dekuje a dodatečně přeje Nelince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
30.4.10 13:35

Také se připojujeme k přáníčku Klárce, zdravíčko, milující rodiče, babičky, dědečky, kamarády, a v životě jenom pohodičku! a samozřejmě i nějakou tu sestřičku nebo bratříčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.4.10 13:55

Klárince hodně štěstíčka a zdravíčka do dalších ročků, hodně dárečků a krásnou oslavičku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí