květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
25.4.10 20:23

Ahoj holky, tak dneska jsem byla v zoo v Praze a zase u Polrajcha. V zoo ta opicka neni videt. Maji cely pavilon zavreny.
Ve stredu jdu delat dobrovolne a zadarmo prednasku o odpadech a jeho třídění. Tak jsem zvedava jak se to bude detem libit. No a od 6 mam v paneláku celopanelákovou schůzku, kde budeme rozhodovat co s penezi. Pripravovala jsem se na to od ledna, tak snad me tam nikdo neukamenuje. Minule to tam bylo na ostri noze, ze musel manzel zakrocit, ale to jsem jeste nebvyla predseda, tam me teprve zvolili. Máme tam 2 blbce a jednoho budu dabvat k soudu a budu pozadovat financi nahradu. Bohuzel uz zabil a je casto ve vezeni, tak mam strach.No a porad tu neco nici a ja musim porad chodit na policii a nic mu nemuzu dokazat. jednou jsem ho tedy nahlásila, protoze jsem byla svedkem rozbíjení majetku. Zatim se chovam tak, abych ho nemusela potkavat a jednam s nim pres urady, ale uz vi o koho se jedna a kdo je proti nemu. Zatim se ho nebojim a vyuzivat vsech pravnich prostredku a vse nekompromisne resim. Lide v baraku se ho vsak boji.
Zitra dam vedet, jak jsem dopadla na gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.4.10 13:02

Ahoj holky!!!
V sobotu jsem napsala dlouhý příspěvek a pak mi to spadlo :cert: , tak jsem se na to vyprdla.
Zaneth už snad odletěla, snad dorazili šťastně a bez nehod.
Draky - snad už je Michulka dobrej.
Lucko - ty tady na nás vždycky něco vybafneš a jdeš :wink: . A tos byla v Café Imperial nebo v Divinis?? A co sis dala a bylas spokojená? O miminku gorilce jsem četla. To je super, když se to takhle v zoo povede, je vidět, že mají dobré podmínky.Ať ti dobře dopadne ta přednáška a souseda zabijáka já bych se taky bála. Jsi odvážná!!!
My jsme byli dopoledne na písku s kámoškama a pak se zatáhlo a začalo poprchávat, ale stejně už jsme byli na odchodu.
Jo a naučila jsem malýho ty ročky. Takže říká, že mu budou dva a ukazuje přitom oba ukazováčky. Ta číslovka se mu asi zalíbila, protože teď chce všechno dva…okurku, bonbon, sůšu… :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.4.10 14:16

no byla jsem v cafe imperial. Od ledna uz podruhe a je to tam dobre. Maj tam i detsky koutek, tak tam muzete bez obav zajet. Neni to zase takova nobl restaurace, aby se tam muselo v robach. Byli jsme tam obleceni sportovne a mozna i trochu smrdeli po zvířatech. Objednava se tam po internetu nebo telefonem.

Jo a dneska jsem byla u toho doktora tak mi vzali krev a uvidi se. Rikal, že tam vidi malou cisticku, ale ze neni videt zda je cista ve vejcovodu nebo v deloze. Tak ve stredu tam jdu znovu. No uz se pripravuji, že ve stredu asi nic nebude. Musí clovek pocítat se vsim.

No a to ze sem vzdycky napisu neco, tak to je tim, ze sem chodim malo a tak akorad pisu co a jak se s nama deje. No nic jdu si pripravit přednášku o odpadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
26.4.10 18:45

Ahoj holky.

Tak kde všichni jste????

Zanet, k tomu není co dodat, tak snad už jste odletěli, nebo odletíte?? :-D

Jaké byly víkendové oslavy, Agi, Perulko, pochlubte se???

My jsme chtěli slavit teď v sobotu 1.5., ale jak tak sleduju počasí, tak to budeme muset asi odložit, ale nevím na kdy, příští sobotu zase razíme na muzikál do Prahy.
Jinak tento víkend naprosto parádní, strávili jsme ho na zahrádce a taky jsme grilovali, Nelinka je tam fakt spokojená a až bude chatička, bude to pak už super. A opálili jsme se. :mrgreen:
Jo a taky už minulej týden chytla Nelča klíště, takže jsme byly dnes u doktorky a domlouváme si očkování. :-(

Marky, jdu mrknout na fotky, jsem na ně zapomněla.

A naše pokračování s odplenkováním.....Myslím, že už to asi lepší být nemůže, celý týden se tak nějak střídavě počůravala, pak zase chodila na nočník…celou sobotu potom čůrala venku na zahrádce na travičku a moc se jí to líbilo, ale plínku taky počůrala. V sobotu večer jsme se pak vykoupaly a šly v 9 večer spát. V neděli ráno budíček v 7…letíme rychle na záchod a já čučím, plínka suchá, pak zase celý den čůrání na travičku, plínka suchá, večer plínka stále suchá a opět dnes ráno, plínka suchá, lítá tady bez plínky celý den, už jí ani nechce a chodí si sama na nočník a už mi ani nic neřekne a pak mi nese nočník a hlásí, že už čůrala, jako teď. :lol:
No vypadá to, že to chápe a já jsem ráda a doufám, že už jí to vydrží a plínku nebudeme vůbec dávat, snad jen na noc. :lol: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
26.4.10 18:59

Marky, tak jsem mrkla na fotky a moc pěkný, Nelinka to tady semnou komentovala, říkám jí-to je Eliška, tak se tady smála a pořád to opakovala a chtěla se na ní dívat. :lol:
Baráček parádní-závidím :-D , ale až postavíme tu chatičku tak budu taky spokojená.
Teď jsem si vzpomněla, že ty jsi byla na muzikálu Děti Ráje, že????
My jedeme příští sobotu, tak to snad bude stát za to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
26.4.10 19:21

ahoj holky,

Zaneth a Leni, děkujeme za pochvalu foteček, baráček se mi taky furt ještě líbí úplně nejvíc ze všech:-)i když už teď se tam taky ty chybičky najdou, ale to je tak skoro všude a vždycky..no stěhovat doufám do konce srpna..

Leni - Děti Ráje - parádní, moc se nám to všem líbilo, hlavně takový bezva odreagování, i sme si zazpívali, je to taky jiný, když ty písničky znáš.. jen takový dva mínusy- hrozný vedro tam bylo, protože sme byli až v 7, a jedno představení před tím už bylo, takže bylo vydejcháno, tak doporučuju si vzít něco lehkého, no a pak ta tlačenice před tím, než sme vlezli do divadla, no jak kdyby někde dávali něco zadarmo, mají to blbě vyřešený, otevřený jenom jedny dveře… ale jinak fakt super! šla bych klidně znova..a gratulujeme Nelince, že to takhle krásně zvládá!

i my se musíme pochlubit, začli sme to zkoušet v sobotu venku,měla pročůranou plínu, tak sem jí vyhodila do popelnice a už se mi nechtělo domu pro novou, tak sem jí nechala jen v tepláčkách, a stačilo jí to jednou ukázat, jak si stáhnout gatě, jak si má sednout na bobíka a hrozně jí to bavilo, za to odpoledne se ani jednou nepočárala.. i bobíka udělala , má tam svoje oblíbený místečko, tak vždycky na to samý, včera sme pokračovali, teda spíš babička, my měli volné odpoledne pro sebe, tak to byli taky celej den venku, ale prý dvakrát se počůrala no a dneska opět, a třikrát sme měnili tepláčky, ale víckrát si došla sama, doma i na nočník nebo na záchod, takže fakt z toho mám radost a ani sem nečekala, že to půjde tak rychle, tak snad do týdne to zvládneme úplně..

tak zatím papap, jdeme pomalu koupat, dneska se fakt těším na kutě, sem celá rozlámaná, jak sme byli včera na projíždce na moto, fakt mě všechno bolí a v noci měla Eli ještě nějakou asi noční můru, nebo jestli jí rostou stoličky,tak sem jak bouchlá palicí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.4.10 20:02

Ahoj holky! Dřív jsem to fakt nestihla…takže předně:
zaneth?!?!?! To si děláš pr..l?!?! já už bych se na vašem místě toho letadla bála, jestli to není nějaká boží vůle, abyste do něj nelezli :lol: :lol: ! To prostě není možný! A co Áďa?!?! To musel být řev! A má to nějak zabandážovaný? A jste teda ještě v Praze?
Lucko - jako jak cysta? myslíš váček s embryem nebo fakt jen cysta? Cysta by ti vykouzlila dvě čárky na testu? Já tomu teda nerozumím… no každopádně držím pěsti, ať to ve středu dopadne dobře!
Leni, Marky - velká gratulace k odplenkovávání! To je slovo…že bych to teda taky zkusila? no doma to prostě nehrozí. A vy už máte děti venku bez punčošek? to jsem si ještě nelajzla. furt má body, punčocháče, tepláky, triko s dlouhým rukávem a mikinu. I když je krásně, tak vítr, co občas foukne, je studenej. Ale pokud by to bylo kolem té dvacítky, tak to taky zkusím. A jak vám chodily holky na nočník před tím? Eminka tak maximálně jednou denně právě. takže se obávám, že na to fakt ještě nemá. Ale už bych fakt ráda!
Hani - u nás dřív bylo všeho „tši“ a teďka pro změnu „osum“ :lol: . A když je něčeho fakt mooooc, tak je toho „mijion“ :mrgreen: .
No a jinak u nás se sobotní party vydařila náramně! čekala jsem to horší, že nebudu zvládat nic nachystat, ani si to užít, ani uklízet a všechno bylo úplně v pohodě. Počasí nádhera, dokonce jsme chytli velkého kapra - ale na přání dětí se pustil do vody, upekla jsem i dort, stihla jsem i chlebíčky, maso se povedlo, zábava super - nebylo to davové šílenství. nakonec bylo 12 dospělých a 8 dětí, z toho jedna čtyřčlenná rodinka (ta nejproblémovější) odjela brzo, šli do divadla.A zbytek fakt super! Rozcházeli jsme se až o půl 9! A úklid byl druhej den - dali jsme u toho zase kafíčko u rybníka a všechno fakt v poklidu. AKorát měla EMinka taky pidiklíšťáka! Ale sotva zapitýho, tak snad nic… ale očkovat nejdem. Stejně nejčastější je nákaza boreliózou a na tu očkování není. Takže mám objednaný bio repelent od kámošky. loni jsme na něm přežili celou sezónu bez klíšťat, nezatěžuje organismus a je fakt dobrej.
Fotky pak dodám :-D . A ještě jdu okouknout fotky Marky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.4.10 20:25

Ahoooj!!!
No jo, ty fotky Marky jsem komentovala právě v tom příspěvku, co mi spadl :oops: . Takže samo velká pochvala, jste s Eli kočandy a baráček super :palec: .
Leni a Marky - odplínkování teda holčičky zvládají skvěle :potlesk: , jsou to šikulky!!! To u nás nehrozí, mně se do toho taaak nechce a malýmu ještě míň, pořád chce pínu, i když ho chci nechat chvilku provětrat.
Leni - je fakt, že nejlíp se opálíš na zahrádce, při práci. Můj taťka je pořád jako černoch :mrgreen: .
Lucko - no jo, vždyť já to chápu s těma příspěvkama :wink: . Mě to tentokrát hodně zajímalo s tím Pohlreichem, protože ho žeru :-D .
Peru - takže oslava dopadla na jedničku, to je dobře!!! Punčocháčky já už nedávám dýl, teda pokud nejdeme někam ráno, to je ještě kláda.
Tak čuuus!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.4.10 08:49

Marky, máš zamčený profil. Musíš si mě nejdřív přidat do přátel, abych mohla zvědavě okukovat tvoje fotky :lol: . Můžeš teda? Prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.4.10 18:38

Eminky 2.oslava - s mámou a tátou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.4.10 18:49

Eminka s kamarády nad melounem :lol: . A žijem na 100%!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.4.10 18:56

Aha - tak předchozí komentáře jsou přesně obráceně :lol: … Tak ještě na závěr naše špinavá frajerka od rybníka :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.4.10 20:08

Ahoj holky, zdravím, nestíhám. Nechala jsem si od Honzy zablokovat na PC Emimino. :-) Jinak bych sem pořád čučela. Byste viděly, jak rychle skočil a zablokoval - ani jsem to tu nestihla oznámit. :mrgreen: A jindy ho musím uhánět, aby třeba odnesl odpadky. :mrgreen:

No co, šel plavat, tak píšu od něj. :-)

Pořádně dočtu a napíšu nejdřív v pondělí. V pátek mám dvě a v sobotu dvě Zk. Držte palce.
Bakalářka vytištěná, ale ten sprominutímVÜLztiskárny mi do jedný zašil nějaký papíry navíc, tak zítra jedu opět do Üstí, aby to vyndal. :cert:
 Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.4.10 12:54

Ahoj holky!!!
Dopoledne jsme byli na písku a odpoledne valíme na zahradu. Počasí super, tak jste asi taky pořád v luftě, co? Jonášek chrní, tak mám relax a koukám, že nikdo nepíše :cert: .
Peru - fotky krásný, dort jste teda měli mega :mrgreen: , no taky pro tolik lidí :wink: .
Ali - to jsi udělala chytře, že sis nás nechala zablokovat :palec: . V pátek a v sobotu na tebe budu myslet a palce budu taky držet…tfuj, tfuj, tfuj!!! :hug:
Tak zase čus!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
28.4.10 14:55

Ahoj.

No jo Hani, všichni někde lítají, my byly taky venku a teď Nelča spinká a až se vzbudí, tak zase letíme ven, jedeme na nákup a k babče. :lol:
A opalování na zahrádce je fakt nejlepší, to jde samo a ani u toho nemusím ležet a jsem jak černoch, nebo teda budu, doufám. Můj brácha když dělal na stavbě, tak mu nikdo nechtěl věřit, že nikde na dovče fakt nebyl. :lol:

Marky, tak super, že vám to s Eliškou taky jde, je to šikulka.
My jsme už 4 noci se suchou plínkou a přes den už ani neví co to plínka je a je to boj, když jdeme třeba na ten nákup a já jí chci tu plínku pro jistotu dát tak řve, že jí nechce. :mrgreen:
No mám z toho radost, že to takhle rychle pochopila. :pankac:
Jo a díky za rady ohledně muzikálu, no jsem na to zvědavá, ale těším se, jedu s mamčou, Filip už na muzikál nechtěl jít a prý bude radši hlídat Nelinku. :lol:

Ali, tak držím na pátek i na sobotu palce.

Perulko, chválím fotečky, moc hezký a Eminka je už velká baba. :pankac:
Jinak my punčošky ještě nosíme, zase tak velké vedro není.
A co se týká toho nočníku, tak Nelča na něj chodila i předtím, ale musela jsem jí to říkat, někdy šla tedy i sama, ale prostě na něj chodila. No a ten poslední týden to začala bojkotovat a řvala, jen když jsem jí ten nočník ukázala, proto jsem jí sebrala tu plínku a je klid a chodí na něj sama a má z toho vždycky velkou radost když se tam vyčůrá a pořád mi to ukazuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí