Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
toasty byly dobrý, ale jsem zas nacpaná až po uši.
Lucko, kočárek pěknej, ale neni moc těžkej? Známí ho měli taky a malé ještě nebyl ani rok a už kupovali golfky, ani tu káru nepoužívali. Do auta museli sundavat kolečka a to maji nějakou Toyotu, dost velkou, prostě pak byli nešťastný. To jsou ale všechny tyhle velký kočáry, těžký, i Deltim a další.
Jdu uložit zvíře a zítra se zas ozvu.
Mějte se, jsem dneska nějaká hotová, asi mě ten virus zase chce zdolat.
A.
Ahoj Holky,
Lucko, taky bych řekla, že je těžký. A pokud chceš často převážet kočárek, bude i míň skladný. Ale jinak vypadá hezky:-)
Hlavně si ho prohlídni naživo a poptej se a prohlídni diskuse. Napoprvé člověk neví, co má od kočárku chtít. Já měla Tako a už vím, že bych do levného kočárku nešla. I když to zas byl tank, co projel všechno.
Ahoj holky,
to mi trvalo, než jsem se prolouskala až na konec
My byli na chaloupce, je to super občas vypadnout z města! A hlavně bylo krásný počasí, na procházky jak dělaný.
Zítra mám genetický ultrazvuk a už se nemůžu dočkat, až prcky uvidím. Pořád necítím pohyby, ach jo. Občas mi taky ztvrdne břicho a to je vše! A výběr kočárku vám vůbec nezávidím, je jich strašná spousta a vůbec bych nevěděla, jaký si mám vybrat. Na dvojčata přeci jen takový výběr není a je to jednodušší
Já už mám kočár vybraný a dokonce už mám doma i postýlky. Tak ještě ty miminka a bude to všechno
Koupila jsem si taky kojící polštář, myslím, že ten se mi bude hodit. Chtěla bych kojit obě najednou, jestli to tedy pujde
a ten polštář bude určitě velká výhoda. Monitory dechu si určitě pořídím taky, budu klidnější. V týdnu si pojedeme pro vaničku se stojanem, našla jsem na bazaru za dobrou cenu. No a taky jsem už přes internet objednala autosedačky Chicco. Já už jsem připravená
![]()
Tak holky, jdu do hajan, zítra napíšu po ultrazvuku. Dobrou noc
Ahoj holky při pondělku,
Morgi, ať ten UTZ dobře dopadne a snad už se dozvíš, co je to druhý mimi vlastně zač, jestli to bude ta vytoužená holčička. Moc bych ti to přála. A s tou výbavou, no máš to teda složitý, viď? Všechno 2×, taky to stojí 2× tolik, potřebuješ víc místa, víc trpělivosti, já tě obdivuju, asi bych to nezvládla. Ale zas když nic jinýho nezbývá, člověk holt dokáže překonat sám sebe, když je to třeba.
Jinak dneska nás s Agi nic extra nečeká, jedem na oběd k babi (teda prababi) a pak za tátou do práce. Tak se zatim mějte, ozvu se večer.
Pa.
Andrea
Ahoj kecalky,
vy jste se teda přes víkend rozpovídaly!
Myslím, že rady ohledně šátku budeme směrovat na Lentilku.. až se z toho zblázní!
![]()
Já už se taky nemůžu dočkat ultrazvuku.. Jdeme „AŽ“ ve čtvrtek.. Těším se moc i na manželovu reakci! Včera mu prcek pěkně načutal ruku! ![]()
Jinak bavily jste se tu o vaření.. Já vařila jen v sobotu, dělala jsem kuřátkový řízky a pekla jsem jablka v županu a to byla fakt bašta.. Akorát že jsem jich měla jen deset a plácala se s tím hodinu..
A v neděli jsme šupajdili pro kočárek.. Máme ho doma.. už je složený na půdě a je krááááásnej!!!! ![]()
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 24+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 24+0 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 23+6 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 23+5 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 23+3 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 22+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 22+4 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 22+1 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 22+0 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 21+6 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 21+5 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 21+2 tt
Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 21+1 tt + Vítek 3 roky
Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 21+0 tt (dva mimísci) chlapeček+ ? Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 20+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 20+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 18+6 tt
Evi, tak gratulace ke kočárku, je super, dobrý výběr!!
Kuřecí řízečky mám taky moooooc ráda, zase inspirace, asi budou zítra k obědu. Jestli se dohrabu pro masíko, v mrazáku už nějak nic moc neni.
Tak ať ti to do toho čtvrtka rychle uteče a vidíš prcka a manža taky. Vždycky mám slzy v očích, když vidím, jak se tam vrtí a převrací. Hned mě to dojímá, to jsou ty těhu hormony.
Lentilko, chci se zeptat k tomu šátku. Rozhodla jsem se pro bazar, tak se poohlídnu. Jsem ale větší, mám velikost 48, tak by pro mě byl asi lepší delší šátek, viď. Bude stačit ten 5 m, nebo mám koupit radši ještě delší? Asi pro mě čim delší, tim lepší. Koukala jsem na ty techniky úvazu, je to skoro na maturitu. Snad se do toho nezamotám. Škoda, že neznám nikoho, kdo šátek už má, že bych to nejdřív mohla vyzkoušet. No uvidíme.
Tak my se jdem oblíkat a čekat na toho našeho dědu, přijede pro nás. Zatim se mějte.
A.
Ahoj ![]()
Eviško, kočárek je moc hezký. Ve skutečnosti hezčí než na ilustrační fotce. Ta barva je super, určitě hezčí než černočervená ![]()
Morgi, ty ses s tím nákupováním výbavičky nějak rozjela. Ale plně tě chápu, potřebuješ toho dvakrát víc než my
A letí to tak strašně rychle.
Užij si ultrazvuk, určitě je všechno v pořádku.
A jaký máš vybraný kočárek? Nejsem si jistá, jestli jsi se nám s ním pochlubila. Šup sem s odkazem ![]()
Taky už pomalu projíždím internet, kde co mají a za jaký ceny. Včera jsem koukala na vaničky. Jednu jsem si vybrala. Takovou tu s tím zabudovaným lehátkem. Ale v žádným obchodě neuvádějí míry, tak jim tam budu muset napsat. Potřebovala bych menší, aby se vešla do sprcháče
Ale to asi budu mít smolíka.
Dnes vařím rajskou, Laury oblíbenou. Už to tady krásně voní. Jen nakrájet knedlíček a můžeme papat.
Dobrou chuť i vám ![]()
Ahojky! No jo, rajská, mňam!!
Já dopapala zeleninovou polívečku ze včerejška a víc asi nic, protože mi nemá kdo uvařit a já se musím učit
Mám tady tři jabka, tak ty to jistí…
Evíško, taky chválím kočárek, je parádní!!! Já už se taky definitivně rozhodla. Koupíme Implast Bolder. A můžeš za to ty. Nebýt té krásné fotečky, co jsi tu vyvěsila, tak pořád ještě tápu ![]()
Morgi, držím palečky na UTZ a mám takovou tuchu, že ten druhý drobek bude holčička
Jo a ještě pro Andrejku: Celý víkend jsem poctivě odpočívala, včera večer jsme si šli zaplavat a pak jsem se na 20 minut naložila do vířivky a o tvrdnutí bříška od pátku ani nevím
Chce to fakt asi trochu zvolnit tempo a bude to dobrý…no i když ono se to lehko řekne a hůř provádí, co?
Hmm, rajskou mám taky moc ráda..
Elli, hoď odkaz jakou vaničku sis vybrala..
Ivi.. a už máte jasno i v barvě??
Je to vanička od O.K. Baby, typ Onda. Půlka vanička je tvarovaná jako lehátko a když už umí mimi sedět, tak druhá půlka je určená k sezení. Myslím, že do roka by mohla stačit. Pak už budem sprchovat ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ivíku, mě tvrdne bříško pořád. Není to už tak častý, ale myslím, že už se vejdu do toho limitu, přibližně 10× za den. Odpočívat se taky snažím, ale nějak se to nevede
Musím se starat o druhý dítko a to mě bohužel odpočinout nenechá. Ale musím pochválit Honzu, už i začal mýt nádobí
Pohrozila jsem mu nemocnicí a najednou všechno jde ![]()
Večer jdeme po dlouhý době zase plavat. Konečně jsme všichni zdravý, tak doufám, že nám to dlouho vydrží.
Eli, když se staráš o malého šprčka, tak o velkém odpočívání nemůže být řeč, to je jasný. Manža si holt teďka víc mákne a určo to zvládnete! Já zas mám děsné fofry ve škole, pořád se stresuju ze zkoušek a to mi vůbec nepřidává ![]()
Evi, moc se mi líbí ten světlounký s kytičkama, ale uvědomuju si, že ta barva je dost nepraktická, kočár by byl asi za chvíli černý jako bota… No asi to nakonec vyhraje ten celý zelenkavý…
Tak ja jsem o tomto kocarku prave cetla same kladne veci. To, ze je tezky prave prej moc nevadi protoze je houpaci a tolik se to nepociti. Bude mi ho kupovat tatka v Polsku, tak jsem mu rekla at vybira pozorne. Ja do Polska nepojedu, protoze je to preci jen dalka. Tatka si koupi kocarku zamluvil uz pred mesicem, tak mu nechci kazit radost. Radej jsem si ho ale vybrala pres net.
No a mam pruser. Dneska u me byla kontrola ze socialky a samo, ze jsem nebyla doma. Byla jsem v Mimiklubu v Chomutove. Docela me to mrzi, protoze musim do 10 hodin sehnat listek od doktorky, ze jsem byla na kontrole. Nevim co si mam pocit, kdyz jsem uz od konce zari na neschopence a mam jen 4 hodiny vychazky. Doktoroj jsem to pred mesicem rikala ze chci neomezene vychazky a on na me, ze to nejde a dneska se byl shodou okolnosti manzel na socialce se ptat zda to jde mit neomezene a tam rekli ze ano. Nevim co mam delat, protoze me to desne omezuje a nevim koho se ptat. ![]()