květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
16.1.08 21:05

Ahoj holky,

Ali - gratulace ke klučíkovi :-)) Snad manža přijde k rozumu a Pepa nebude, když to nechceš ty.

Svape - gratulace k holčičce :-))

A hlavní a nejdůležitější je to, že jsou mimísci zdraví a v pořádku!!!!

Teda Lucko, to je fakt síla, ten tvůj doktor. Já jsem teda dost naštvávací, takže bych si nejdřív všechno zjistila, na co mám nárok a na co ne a pak bych na něj vyrazila. Někteří jsou holt pěkný zmetci, když to tak musím napsat. Dneska jsem v ordinaci nechtěně vyslechla telefon mojí dr. a její pacientky, která má zřejmě nějakej velkej problém, kterej je na uznání invalidního důchodu, ale nějakej revizní doktor jí to nehodlá uznat. Prej chudák ženská. Nevím, o co se přesně jednalo, ale vypadá to jako zneužítí pravomoci. Hlavně abys našla nového doktora, oni prej moc těhotný registrovat nechtěji. Nic z nich nemaj, akorát starosti. Držim palce.

Já dneska byla v poradně. Tak je vše ok, zatím se neotvírám, ale mám se šetřit, polehávat, žádný procházky, úklidy, zvedání těžkých věcí, jinak špitál. Ha, ha, to bych teda nesměla mít místo dítěte malého dráčka a druhého v břiše. Jo a taky mám na víkend malou odevzdat a relaxovat, bejt v klidu a nestresovat se. To bych ráda. Snad to klapne, manže slíbil, že mi dá prostor, tak jsem zvědavá. Jsem poslední dobou hrozně vyčerpaná, spát bych mohla 2 dny v kuse, nemám na nic náladu, nic mě nebaví, nějaká deprese nebo co, potřebuju se z toho nějak dostat.
Do toho se ještě naše roční kočka už po třetí během 2 měsíců mrouská, měla krev v moči, je nějaká úplně zblblá, místo záchůdku chodí do vany nebo do kytek, už jsem z ní fakt na nervy. Nejdřív dostala antibiotika, tak to snad pomohlo na to krvácení, ale zblblá je furt. Dneska jsem jí zavřela dveře do koupelny, tak se vyčurala Agátce na přebalovák. To už dostala na zadek. Musela jsem to celý desinfikovat, zmeťour jeden. Fakt je úplně mimo. Může se i kočka zbláznit. Musím s ní jet na veterinu, asi jí budou muset vykastrovat. Je to mainská mývalí kočka, byla nechutně drahá, proto jsme chtěli koťata. Ale ne hned, tak po 2 letech, ale takhle…fakt uvažuju o tom, že kočka půjde z baráku. Nemáte někdo s tim mrouskáním zkušenosti? Já vim, že je to úplně z jinýho soudku, ale třeba mi někdo může poradit, už jsem fakt zoufalá.

Tak jdu do sprchy a mastim do peřin, Agi bude zas vstávat brzy, jak jí znám, tak ať se trochu prospim.

Papapapa, mějte se a dobrou noc.

Andrea

---------------------------------------------------------------------
KO 13.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
16.1.08 22:21

Jaj, vy zas jedete.

Perulko - tak to je fajn, že jste vybrali. Kočárek by měla být láska na první pohled (jojo, tak s tou hlubokou korbou jsem to zmastila :lol: , ale jen hluboký bych asi nebrala, ono je fajn, když můžeš polohovat záda, aspoň tedy za ty prachy, a taky kdyby napadl sníh, zase s ním vyjedu ještě i v tomto potomkově věku… akorát to je asi dost fikce, že?… já nevím, na co jsme ty sáně kupovali). Sporťák máme Inglesinu Zippy: Váží 8.5kg (myslím), takže žádné lehké golfky, ale taky ne třináctikilový sporťák. Mně absolutně vyhovuje.

Všem, co vědí, jakého pohlaví je miminko, gratuluju, hlavně mám radost, že vás to všechny vlastně potěšilo, ať jste zjistily cokoli, to je fajn.
Jenom nevím, jak jste to měly s intuicí, já u Štěpána věděla přesně, co čekám, a taky se to potvrdilo. Tentokrát jsem to taky věděla, a je to naopak 8O :lol: , takže jsem panu doktorovi na kardiu v tom počátečním překvapení řekla „no to si děláte srandu“ a on se na mě podíval otráveně jako „ach jo, zase hysterka, co ji víc než zdravotní stav zajímá pohlaví“, což mě docela mrzelo, protože pohlaví je až na posledním místě, jenom jsem byla zaražená, že jsem vedle jak ta jedle, no :nevim: .

Dneska jsem vybulila hematologii, čím míň doktorů, tím lépe (honí mě tam zbytečně), takže ty doktorské historky vůbec nezávidím :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
17.1.08 09:04

Ahoj holky!

No to je furt trápení, co? Nějaké pitomé období…
Lucko - doktora bych vyměnila a to z fleku. Já mám s nima už tolik zkušeností za to těhotenství, že vím, že když je někdo idiot, tak rozčilování a domlouvání nepomůže. A i když doktoři neradi berou těhulky (což teda nevím), tak těhotné přece nejsme na pořád, už jsme za půlkou a pokud vím, tak snad skoro všechny velký vyšetření už máme za sebou, ne?
Jo! To mi připomíná ty testy na cukrovku. To je povinné vyšetření? Už jsem o něm slyšela, ale pokud vím, tak všichni na něj nechodí. Já jdu na kontrolu dneska odpoledne, tak se na to musím zeptat.

Agi - my máme doma vykastrovanou fenku - právě abych byla ušetřená těchhle starostí. Já kočky moc nemusím, vadí mi, že si vleze kdy chce kam chce a v podstatě ji nejde moc vychovat. Sestra měla kocoura, taky nějaká speciální rasa a taky šel pak z bytu. V tom ti vážně nepomůžu.

Lentilko - já su zas asi nějak mimo, ale co teda čekáte jako druhé mimi:-)? A proč chodíš na hematologii? Já tam musím pravidelně jednou za měsíc na kontrolu. Píchám se totiž denně fraxiparine na ředění krve. A musím říct, že je to čím dál horší. Nejdřív mi to dělalo jen modřiny, ale teďka už to tak bolí, že to snad do porodu nevydržím. Zvýšili mi dávku kvůli tomu, že už přibírám na váze a tahle injekce je tlustá, strašně štípe a pak mě vždycky půl dne ten píchan strašně svědí a dělá mi boule. Ale prý to každopádně musím píchat minimálně do porodu a možná i v šestinedělí, ach jo :cry: .

Tak se držte! Ali, Tobě ještě hodně štěstí u zkoušek!!!!! Já jdu až v pondělí, ale zase jsem to ještě ani neviděla :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.1.08 09:42

Ahoj holky, kytky už mám za sebou. Ještě jsem se vrátila domu a pro zápočet půjdu v 11h. Říkala jsem si, že zatím budu počítat a přitom jsem si udělala pořádnej oběd. Chytila mě nějaká ta chuť. :-) Akorát, že o deváté ranní.

Perulko, to bych asi nezvládla, píchat do sebe injekce. Seš dobrá. No ale co by člověk neudělal, že?
Na cukr chodí lidi,co mají v rodině cukrovku a nebo asi když je podezření na těhotenskou cukrovku. Takže tam nemusíš.

Lentilku tipuju na kluka. Myslím, že to nechce říct, ale dokážu si představit ten šok, protože já taky měla vnitřní přesvědčení:-) Ovšem moje reakce, že teda budu mít 3 děti, dr pobavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.1.08 10:03

Ahoj holky,
všem co byly na kontrole gratuluju!
Já jdu dnes.. moc se těším ale i bojím.. však to znáte!
A opravdu si to nenecháme říct.. bude to překvápko.. i když trochu cukání mám, zeptat se… ale vydržím! :D

Lentilko.. a co teda čekáte? Chlapečka nebo holčičku?

Perulko.. test na cukrovku, mně říkala minule sestřička, že na ten test chodí všechny těhulky nad 26 let.. takže tak.. Mně už napsala žádanku, moožná mě bude dnes objednávat!

Alčo, co záda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.1.08 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.1.08 11:12

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 24+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 24+3 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 24+2 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 24+1 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 23+6 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 23+1 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 23+0 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 22+4 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 22+3 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 22+2 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 22+1 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 21+5 tt holčička Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 21+4 tt + Vítek 3 roky chlapeček Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 21+3 tt (dva mimísci) chlapeček+ holčička Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 21+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 20+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 19+2 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
17.1.08 11:27

Evi - dřív jsem si myslela, že bych to nevydržela nenechat si to říct. Ale teďka trošku měním názor…i když v době, kdy už to vím, se to říká hezky,co? :lol: :lol: :lol: Ale stejně ve mně pořád hlodá trošku pochybnost - hlavně když jsem se rozplývala nad růžovošedým kočárkem. Už jsem to tu myslím psala, ale vážně už se v mém blízkém okolí stalo 2×, že byla holčička potvrzená i z genetického ultrazvuku a pak se narodili kluci.. Copak těch pár růžových hadříků člověk oželí, ale kočár by byl horší :lol: . Jistota je stejně až u porodu. Akorát nevím, jestli by se na Emince nepodepsaly ty naše „holčičí“ rozhovory, když by pak byla třeba ten Tonda, brrr :lol: !
Jo a ten test je od 26 včetně :lol: ? Já jsem totiž zase hraniční :D
A máš moc hezké bříško! Mně se rozjíždí tak nějak blbě na všechny strany. Jenže to bych se nesměla tak cpát pořád, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.1.08 11:32

Perulko.. no jo, vždycky je to trochu risk, jestli pan doktor koukal správně! :D

S tím testem nevím, já už jsem starší, takže mám jasno..

Jinak já teď začala taky pěkně baštit, děsím se chvíle, až polezu u sestřičky na váhu.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.1.08 11:43

Eviško, ty jsi nemohla ani nic přibrat. Jen to bříško je víc vidět:-) Já jsem přibrala celkem 4 kg.

S tím pohlaví je pravda, že opravdu jisté je to z amniocentézy a pak u porodu. Znám dost lidí, co čekali jistojistě jedno a měli druhé. A kočárek? Proč by kluuk nemohl být v červeném? Dneska ž je to jedno. I když růžová by mi pak asi nesedla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
17.1.08 11:50

Ahoj holky,

včera jsme byli na ultrazvuku srdíčka. Mimi je zdravé, srdíčko krásně funguje jak má. A můžu vám už s jistotu říct, že to bude kluk :D Honza měl velkou radost. Přál si ho, nebo spíš to bral už jako samozřejmost. Jednu holku už máme, tak teď to prostě musí být kluk a hotovo :D Takže Eviško, klidně už můžeš napsat do seznámku Honzíka.

Ode dneška jsme doma s Laurou a se psem sami. Honza je na cestě na letiště, letí na servis nějakýho stroje do Španělska. Vrátí se nejspíš až příští víkend. Jak já mu závidím. Ne tu práci, ale to Španělsko.

Aladině gratuluji k chlapečkovi a Svape k holčičce.

Držím palce holkám ke zkouškám. Jste chytré, tak to určitě zvládnete levou zadní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.1.08 11:51

No, Alčo, já ti to povím, až se vrátím, kolik jsem přibrala! :D Zvlášť když teď baštím sladký, který jsem dřív skoro nejedla..

Jj, červenej kočárek mi u kluka taky nepřijde divnej.. ale s tou růžovou.. mám doma jedny dupajdy a deku růžovou.. a jestli budeme mít kluka.. těžko to použiju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.1.08 11:59

Eviško, myslím, že až ti všechno poblinká nebo prokadí, ráda dáš do postýlky na spaní růžové dupačky, neboj. V:,–(ím se:-) Ať ti kontrola dobře dopadne.

Ello, taky závidím Španělsko. Ale tobě ať to uteče a nejste dlouho samy doma. a gratuluju k dobré kontrole a Honzíkovi.

Pádím do školky. Jo a jak začal Vítek chodit do školky k jiné učitelce, vypadá úplně v pohodě a i učitelka je v pohodě, tak jsem ráda. Začátek opravdu nebyl slavný. A jsem ráda, že ho dali do jiné třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.1.08 12:57

Holky, kterej nůž by se vám líbil pro chlapa nejvíc? Vybírám dárek pro Honzu k narozeninám. Moc tomu nerozumím, ale zas chci, aby to bylo překvapení a aby to nevěděl.

http://www.victorinox.cz/index.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.1.08 13:03

A tohleto mi doporučoval kamarád, ale já bych chtěla spíš kapesní nůž, kterej by si mohl vzít na vodu, pod stan a aby ho mohl míít v kapse a nebál se až tak o něj. Tak mi to přijde až moc. O cenu až tak nejde, mám 40% slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí