květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
15.1.08 18:33

Ahoj holčiny,
tak jsem dneska poprvé viděla svého mimíska a bylo to opravdu super. Stále sebou mrskal tak, že ho ani doktorka nemohla pořádně změřit :D Otevíral pořád pusu a pak si držel hlavičku! No a nakonec mi doktorka řekla, že to vypadá na holčičku :P :P :P Dala jsem do galerie fotku.
Jinak všem přeju zdravé a rostoucí mimísky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.1.08 18:51

Perulko - to se neděs, tělo si samo řekne. Někdo v poloze na zádech i rychle omdlívá, jak miminko utlačuje přívod krve :D . U mě to možná bude i tím, že mám tu bederní páteř vůbec takovou nějakou vachrlatou :?
Jo a vidíš, na tu Victorii jsem taky zapomněla. Odkaz nefachá a je mi shnilo hledat - je to takové to s kovovými elipsami na podvozku a záclonkami v boudičce :D ?
Protože Inglesina dělá takové super elegantní kočárky, pouze hluboké, jednou jsem ho viděla i naživo, ale je to pro mě takové to „na nožky lodičky, na hlavu klobouček, na ruce krajkové rukavičky, a můžu vyrazit“ :lol: . Prostě takový kočárek, který by byl zá:,–(ně načinčanější než majitelka - jestli je to teda ono.

Jinak někdo tu dával odkaz na 18kg kočárek, to mi taky přijde strašně moc, náš má 13.5 a i to je pro mě dost. Jinak s kočárky zkušenost nemám, akorát švagrovci mají Deltim Focus, byli s ním spokojení, ale mě ten vehikl děsil. Vůbec to nehoupe a už vůbec to nejde ovládat jednou rukou (mi přijde, že snad ani oběma).

S vycházkami neporadím, rodím zá:,–(ně coby studentka :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
15.1.08 19:33

Lentilko - ten kočár, co o něm mluvíš, je sice od Inglesiny, ale má označení Retro nebo nějak tak. No tak ten nechci :lol: . Ten se sice strašně líbil mé mamince, ale té je 63 a otázky, jak se s takovou věcí jezdí a jak se skládá do kufru ji absolutně nezajímají :lol: . Sice to vypadá zajímavě, ale jak z minulého století, resp. předminulého. Ta Victorie je na první pohled Magnumu moc podobná, akorát se mi u ní víc líbí ty barvy. V reálu jsem ji neviděla. Ale je ještě o 2tisíce dražší a já nepřišla na to, jaký je mezi nimi rozdíl.
Zítra musím k soudu do Ostravy, tak si bere manža volno a jede se mnou a chcem se po cestě podívat v Darababy ve Valmezu nebo v Berušce v Prostějově na kočárky. Mají tam prý velký výběr. Mimochodem nechystáte se někdo v březnu do Brna na veletrh dětského zboží? Prý se tam dá koupit spousta věcí se slevou, kočárky i o 10% oproti normálu. Akorát je to až úplně na konci března, tak si říkám, že tou dobou už asi budu mít stejně vše nakoupené. no uvidíme…
Tak jdu ještě něco povečeřet a hurá do postele. Ráno se brzo vstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
15.1.08 19:35

Jéééé a Svape! Gratuluju nejen k holčičce, ale i ke zdravému miminku. I když bych ti přála i ke zdravému klučinovi :lol: … Co sis přála víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.1.08 21:22

Nejdřív jsem chtěla strašně moc holčičku Lindu, pak mi všichni říkali, že vypadám na kluka a bude to určitě kluk. Takže jsem se už připravovala a začala těšit na kluka Sebastiana nebo Vašíka. No a dneska mi na UTZ řekli, že ASI holčička, takže se nechám překvapit. Budu mít radost i tak. Hlavně aby nebyla moc veliká a byla chytrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.1.08 22:30

Ahoj holky, vypadá, že i nám můžete gratulovat - k chlapečkovi:-) Byla jsem u dr šokovaná, že jsem se ani nezeptala na míry. Teď se budu muset bránit, neboť Honza bude všemožně prosazovat Pepu a to já nechci:-)
Ultrazvuk srdíčka je v pořádku, tak ještě za 14 dní na vyšetření cukru. A pak už máme skoro květen, co? No mě se nákup oblečeníčka zjednodušil. Žádné růžové věcičky nebudou.
Svape gratuluju k holčičce a hned se kouknu do galerie.

A mě záda pořád bolí a pro změnu moje dr mi zakázala brufen. Tak jen nahřívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
16.1.08 12:32

Ahoj holky,
Svape, Aladino VELKÁ GRATULACE! To je super zprávička.
Včera mi přišly autosedačky, super! vždycky si na něco vzpomenu a objednám přes internet. Mám to ale takový zmatený, nevím přesně, kde začít, co všechno, no v hlavě guláš! :D Snad se mi to tam srovná :roll:
Jinak mi dr. řekla, že si mám dávat pod zadek polštář, ten jeden tajtrdlik je hodně dole, tak asi aby se zase posunul trochu výš, jestli to k něčemu bude. Ale problém je, že když si dám ten polštář pod zadek a lehnu si, tak nemůžu pak skoro vstát, jak mě bolí záda. :roll: Už začínám být pěknej hroch! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.1.08 13:05

Ahoj Morgi, koukám, že každý máme něco. Snad mimčo zas kousek vyleze. A co asi dělá Amazonka?
Neboj, v hlavě se ti to určitě srovná. Ale je pravda, že pokud člověk nějaké oblečky a věci nepodědí, tak je toho hromada. Fakt to chce odškrtávat ze seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.1.08 13:38

Ahojky všichni,

taky se přidávám ke gratulacím holkám co vědí co čekají, no naše mimčo se při posledním ultrazvuku nějak nechtělo ukázat, tak to máme zatím jako překvapení, ale na konci ledna jdu na 3D, tak snad budeme mít štěstí, chceme si ještě nechat mimčo nahrát na DVD, no aspoň budeme mít památku. :lol:

Evi.......opravdu hezký kočárek a ta barva super. My právě dostali od známých (..... přes známý )kočárek po prvním dítku, ale ještě jsem ho neviděla neb je schovaný, ani nevím značku, ale je taky šedivý s červeným, tak až se k němu dostanu, pokud mě manžel na něj nechá podívat, tak ho vyfotím, no snad nám do začátku bude stačit. Ještě se chystáme na nákup postýlky. :wink:
Jinak už mám doma ten monitor dechu od Nanny a myslím, že ho určitě využijeme, dostala jsem ho od švagrové a ta si to nemohla vynachválit.
Morgi…ty už máš snad celou výbavičku, co? Tak snad už aby byl květen. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.1.08 16:19

Ahojky, byla jsem od rána v práci, pak na cvičení a pak něco nakoupit, a jsem k.o. .. Takže jsem Vás přišla jen pozdravit.
Gratuluju Svape k holčičce..
A Aladině k chlapečkovi! :D
My jdeme na utz zítra.. už se nemůžu dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.1.08 16:19

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 24+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 24+2 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 24+1 tt
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 24+0 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 23+5 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 23+0 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 22+6 tt
Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 22+3 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 22+2 tt + Laurinka 3 roky
Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 22+1 tt
Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 22+0 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 21+4 tt holčička Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 21+3 tt + Vítek 3 roky chlapeček Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 21+2 tt (dva mimísci) chlapeček+ holčička Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 20+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 20+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 19+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
16.1.08 17:16

Ahoj holky!

Svape gratuluju k holčičce a Alče k chlapečkovi. já bych brala obojí zaráz, takže nejlíp je na tom podle mě Morgana pupek nepupek :lol: . Akorát Ali nepřála sis spíš holčičku? Nebo si to s někým pletu?

Evi - zítra držím pěsti, ať to všechno dopadne dobře a ať si taky něco připíšeš do seznámku :D .

Morgi, tys to nakupování vzala z gruntu, co? Já zatím pořád vybírám, ale doma nemám skoro nic a ani nic nepodědím. Všichni mají mimča teď plus minus pár měsíců a moje sestra má už zase holky 16 a 19 let, takže po nich už taky nic není. Dneska jsme se po cestě os soudu stavili v tom Valmezu v Darababy a tam mají věcí!!! Jsem se ani nemohla vynadívat. Tak jsme si konečně ochytali v reálu kočárky, které se nám líbily a nakonec to vyhrála stejně Inglesina Magnum, manžel se zamiloval do té tmavě červené barvy Rubino. No budiž. Takže Lentilko - bude teďka Magnum a pak bude i ten sporťák. Ten už jsme taky okukovali. Ty máš který typ? To Espresso nebo klasické golfky?
V sobotu jedem do Polska, kamarádka mi vypsala druhy zboží, které se tam na děti vyplatí nakoupit, tak si Luboš dělá srandu, že budeme muset jet i s vlekem, trdlo jedno :lol: Ale každopádně už se moooc těším, stejně to nakupování na mláďátka je úúúúúplně bomba! :lol:
Dneska jdeme do kina po strašně dlouhé době. Na Václavovi, ten nový český film s Trojanem. Viděli jste to někdo? Jdeme ještě s kamarádama, tak su zvědavá…no mně by k tomu filmu ještě vyhovovovala nějaká dobrá večeře, i když už mám jednu za sebou :lol: :lol: :lol: . Já su teď pořád hladná, už mi to začíná vadit…
Tak se mějte krásně a zatím čááááu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.1.08 17:25

Perulko, Václava bych taky moc chtěla vidět, dej vědět, jaké to bylo. Ale určitě super. Jo a myslím, že Eviška nechce vědět, co budou mít , nebo se pletu?
No a já chtěla radši holčičku. Ale takhle zas Honza bude chtít ještě jedno dítko a mě se teď nechce být těhotná naposledy. Takže je to vlastně buřt. Hlavně ne Pepu:-)

Eviško, držím na zítra palce.

Ello- a co byste si přáli?

Já mám zítra zápočet z botaniky. To myslím půjde, ale pátku se moc bojím, bojím. Bude matematika. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
16.1.08 19:43

Tak nakonec to dopadlo tak, ze si hledam noveho doktora. Alusko nevis o nejakem dobrem v Litvinove?Dik
Manzel rano byl v chomutove pro razitko z toho predporodniho kurzu a pak jsem po obede s tim razitkem sla k na gyndu sama. Manzel mel zpozdeni, tak prijel az kdyz jsem odchazela. Nejprve jsem se ho zeptala, zda by mi dal neomezene vychazky a on mi je bez problemu napsal. Pak jsem mu dala papir na krerem mel dle socialky vyplnit stanovisko a orazitkovat to. No a on rekl, ze si to mam zajistit jak chci, ze mi ho neda, ze mi to mohla napsat i moje kamaradka. Ze to, kde jsem byla ho nezajima a at si to jdu vyridit se socialkou. Tak jsem vylezla ven a sla to rozdejchat a manzel sel se mnou. Tak jsem mu rekla co se stalo a rozbrecela jsem se a tak manzel letel za doktorem co si to predstavuje, ze je peknej alibista a ze net kurz je dotovanej statem a oficialne vedenej c chomutovske nemocnici. Doktor to stejne nepodepsal. Jeli jsme teda na socialku a tam jim manazel rekl, ze to doktor nepodepsal a oni bez mrknuti oka mi rekli, ze je vse v poradku, ze jim to tedy staci od toho klubu. Pak mi rekli, ze uz to maji nahlasene ty neomezene vychazky. Dost me tim vystresoval, protoze najednou mi vychazky mohl dat a pred 14 dny ne a ja cely 4 mesice drepim doma a hlidam hodiny, abych se nespozdila. Taky se divim, ze si nesel overit ten klub a rovnou to napadl, jako to je neco pochybneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.1.08 19:56

Ty jo Lucko, ty si užíváš. Ach jo. S vycházkama je to přesně tak, že záleží na ochotě lékaře a kdo říká, že je dát nemůže, tak kecá. Moje gynekložka v Praze mi to říkala.
Doktory tu dobré neznám. Jen dětská je báječná Škramlíková na O:,–(ě. Je teda taková povahově zvláštní a někomu nevyhovuje, ale je to první praktickej doktor, o kterým si myslím, že má něco v hlavě a že nezakrněl a neříká všem jen chřipka a angýna.
Praktickou dr mám na polyklinice, ale asi nic moc. Byla jsem tam jen jednou kvůli potvrzení do těhotenské průkazky. A gynekoložku mám v Mostě nad nádražím. Tam je Salvus zdravotnické středisko. A je taková asi normální.

A že ti tví dr nechtějí dát razítko, tak to jsou pěkný blbečci s prominutím. Nic by se jim nestalo, zvlášť , když ti mohli dát vycházky. Hlavně se nestresuj a prď na ně, nebo je fakt vyměň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí