Poradna duly
Jana Čurdová
anonyme ..tak já potichounku gratuluju, určite ta čárka bude jen sílit, a bude vše dobrý ,čekáš první ,nebo už máš náky dítko
marti..já rodila také císařem ..mela sem ale kp..konec pánevní..mela 3300 a 49cm..jen se mi pak špatne hojilo břicho zanesly mi infekci tak sem jej mela 4 mes otevřený a lžící to čistily takže jizva je hnusná…a břicho mám taky jak stažené nití…mám ho taky lehce nafouklý ale spíš k večeru…a zvracela sem jen jednou asi nervy..jinak zatím nic…u míši to bylo až do 5 mes..to byla hruza..tajk že sem docela zvedavá jak to bude ted… jediný co tak stále špiním, sem stoho už nervozní, že aniten askorutin nezabírá ..tak že malá je vodnář já také..7.2
..
ještesem chtela napsat že u me je jen pocit hladu, furt neco žeru
..ale jinak ani nic..břicho me bolí jako u ms
Péťo ano malá je vodnář a tatínek taky ten je 15.2. a já beran docela boje
To mě mrzí, že jsi měla problémy po CS, já teda naštěstí v pohodě, steh mi vyndávaly před odchodem v porodce a doma jsem jen mazaly jodem. Jizvu mám trošku nakřivo a překrývá jí špek
Já teda naštěstí ještě nezvracela, pořád se snažím jíst. Aby se mi neudělalo zle ty jo nevím kdo to bude schazovat. U Aňuli jsem zvracela jen třikrát v začátku a pak až na porodním sále.
Od kdy špiníš? Já špinila od 20.7. do 26.7. a pak už dobrý nikde jsem s tím nebyla a čárka zesílila. Tudíž od 3tt+5 do 4tt+2 jestli počítám dobře ![]()
marti já sem na jod alergická,vlastne se to zjistilo až u toho císaře…
já mám taky pocit hladu,pořád jím, ,já u míši přibrala jen 8 kg..ddo 5 mes sem mela -5 kg..jak sem furt zvracela..ale nevím zda to nebylo i tím ultrogestanem..tak mám ho i ted tak uvidíme…jinak já sem celkem hubenour mám 53/167..a břicho mám jak 5ti mes…takže si me představ..a pořádne se zasmej..protože jde špek nic a já ![]()
aberan a vodnář k sobe jde… ![]()
já sem vodnář,míša panna, azákonej lev..a to je divná kombinace
..alezatím doma pohoda
a ted to možná bude býk
Péťo Tak to jsi fakt hubeňourek já mám 164cm a 72kg
a zadek ja štírskej valach. Doufám že kojením něco zhubnu ![]()
marti..já mela ms 2.8..test sem slabe zjistila už 26 nebo 27.8..to sem i holkám fotila jestlyje to videt..a mela sem jí dostat.29..ale už od 29 sem špinila..v po sem šla k dr..v uterý nic..a ve středu sem lehce už krvácela..až do dnes..dnes jen špiním…apočítám že jsem 4+6…udelám si metřík ale až v pátek po ko..jak to dopadne ![]()
martí já se tešila jak v tehu naberu a prd..s porodky sem šla ješte o dve kila mín než s porodky..žeru jak tank a nevím kam to jde..taky bych tak 3-4 kilča nabrala..ale u me mám velký břicho..takže opticky i klamu pokud nekdo nevidí moje tenký nohy
jinak test sem si dnes udelalaa je krásnej silnej jako ta čárka ..sou teda stejný vybarvený
Péťo tak to budu držet pěstičky ať se mimísek ukáže.
Tak to máš dobrý spalování. Já spíš tíhnu k té tloušťce. No jo přestala jsem sportovat a tím to je.
se mi to odkleplo..sem chtela napsat že si myslím že když ten test se dnes tak hezky ukázal že by tam mohl mimísek být,ne..no výsledky krve budou v uterý..ale v pátek to bude stopro..jestly ano nebo ne
Ahojte devcata,
uz jsem myslela, ze tady ani zadne kvetnatkove tehule pristiho roku nebudou. Ja jsem z kvetna 09 a uteklo to strasne rychle. Je to neco malo pres rok, co jsem // nasla ja.
Preju vam brzke potvrzeni tehu bez komplikaci, hezke tehulkovani a pozorovani rostouciho briska, zadne starosti a hlavne rychly bezproblemovy porod a hodne miminka.
Kathula a Samik - kveten 09
holky psala jsem dnes jako anonym..tak jsem se přihlásila… hoky bolí vás taky strašně břicho jako na menstruaci?????co s tím???
oblásku tak u násvítej..me bolí břicho jako u ms..nic stím nenedeláš hlavne si to nenahřívej,ty čekáš první mimi?
ano první mimi…včera jsem si dala horkou vanu a dnes taky,…ještě před testem…už mi holky na jiné diskuzi psali abych to už vynechala… máš těhu potvrzeno od doktora?? já tomu pořád nevěřím… na gyndu půjdu za týden v pondělí
obláček oddrje potvrzené,jinak si přečti co sme napsaly o našem tehu víš..at to nemusím znovu rozepisovat ![]()
tu vanu si radeji opravdu nedávej,říká se že muže býtkvuly tomu i potrat,tak já to radeji taky nedelám, a nebojto bříško te tak ve 4mes přestane trochu bolet, ..ted se ti roztahuje deloha…pak to na chvíly ustane a bude bolet zase neco jiného..a na konci budeš bolavá už celá..ale neboj to už budeš skoro rodit a budeš mít veliký bříško
držím ti palečky at máš vše v pořádku…z ničeho nemej stach…azačnisi užívat tehu mamino ![]()
oblásku a víš kdy ti asi vychází termín porodu??..kdysi mela poslední ms