Lakomá je babička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
18.11.16 11:50

Tak tomuhle příběhu fakt nevěřím…normálně podezřívavá nejsem, ale tady si fakt myslím, že si nějaký školák, co má prázdniny, dělá dobrý den, a má z toho legraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 11:51
@Horví píše:
hm jasné ona je takový lakomec ty neznat tu mrchu

Tak se s ni nestykej, žij si svůj život a neřeš ji. Jsou to její peníze, i kdyby je dala mě, tak s tím nic neuděláš. Je to její, může s nimi nakládat jak sama chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 11:53
@Horví píše:
já nejsem cikán jsem proti cikanum

Hele, cigan necigan, to je jedno. Musíš se o sebe starat sám, pokud nejsi nezletilý. Kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.16 11:55
@MilijonDolarBejby píše:
Hele, cigan necigan, to je jedno. Musíš se o sebe starat sám, pokud nejsi nezletilý. Kolik ti je let?

psal 21 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 11:58
@jdukolem píše:
psal 21 8)

Diky, nemam dočteno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
18.11.16 12:03
@jdukolem píše:
@Horví to se nedá číst - meleš páté přes deváté..těžko říct co si o tom kdo myslí když to není k přečtení.. takže to napiš znovu a srozumitelně..

ani jsem to nedočetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
18.11.16 12:04

Nene :mrgreen: Ja se snazila porozumet psanemu textu, ale jsem mimo. Kazdopadne jsem se nasmala. Horvi neni cikan, on se jen narodil s tmavsi pleti, ostatni znaky s timto etnikem jsou ciste nahodne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
18.11.16 12:07

@jdukolem Rom - nadrazeny clovek, neco vic. Opravdu mame potrebu rikat jim romove? Toto oslovovani si vymysleli oni a my jak ovce jim tak rikame a nevedomky ze sebe delame neco mene. Takze za me cikan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
18.11.16 12:28

Navíc IT přece vydělávají dobře ne? tak jaktoze nevycházís s penezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.16 12:33
@LindaPraha píše:
@jdukolem Rom - nadrazeny clovek, neco vic. Opravdu mame potrebu rikat jim romove? Toto oslovovani si vymysleli oni a my jak ovce jim tak rikame a nevedomky ze sebe delame neco mene. Takze za me cikan

Rom = muž /manžel… aspoň dle wiki ;) o nadřazenosti tam ani slovo..
 https://cs.wikipedia.org/…/Romov%C3%A9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.16 12:34
@niki V píše:
Navíc IT přece vydělávají dobře ne? tak jaktoze nevycházís s penezi?

protože je babička lakomá - nechápeš? ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
18.11.16 12:37
@jdukolem píše:
  1. nekaž… jsem zvědavá co z něj vyleze dál :oops: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: však píšu, že jen svrbí, je mi jasné, že jak se to nahlásí, tak to tu zavřou (nebo už to minimálně budou bedlivě hlídat)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.16 12:38
@Mar__tanka1983 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: však píšu, že jen svrbí, je mi jasné, že jak se to nahlásí, tak to tu zavřou (nebo už to minimálně budou bedlivě hlídat)

on už to někdo aktivní beztak naprášil a bude po zadeli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
18.11.16 12:48

@jdukolem tak sem du po hodině se pokochat - a ono už tak docela není čím. Snad jen, že chlapec nazývající se Horví s celkem jasnou fotkou píše, že není cikán :lol:
ale není to tak zlé, myssicka to na něj vytáhla až na sedmé stránce… :jazyk:

Víš co je na tom nejhorší, že já podobný typ znám. „Bába je mrcha, nepustí korunu“, přitom kluk je na pěst a né na dárek, babička moc dobře ví, že peníze propije /případně propil ty, co měl a teď nemá na jídlo a elektriku/. Motá se od kšeftíku ke kšeftíku, pořádnou práci nedělá, protože by po něm šel exekutor a hrooozně se diví, že s ním žádná holka nevydrží :zed: :zed: Ale on je chudák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
18.11.16 12:59

@jdukolem http://pravyprostor.cz/…ejsi-romove/

Dole koment od Jiri Maria Sieber. Mam od nej hezkou knihu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová