Jak léčit laryngitidu u dítěte? Za jak dlouho se uzdraví?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4041
6.7.14 22:59

Laryngitida je noční nemoc, vždy propuká v noci, jak píšou ostatní, k mrazáku, dát ledový obklad na krk, obklad, pytlík a ručník nebo šátek min 1h a pak můžeš vyměnit, fenistil kapky, dávala jsem i stoptusin ten je na oba druhy kašle, děti na to trpěli oba dva od malinka, dcera poprvé v roce v noci a já netušila co jí je když se dusila, a syn na to trpí od 6.m, dost často se to vrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.7.14 22:59

@slavuska1 no jen Železný hory, na chatu. Myslíš že jet? Je to v přírodě, u lesa…ale bojim se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.7.14 23:00
@lyrica píše:
Sinecod je asi k ničemu, co?

sinecod ne, na to jsou tyhle léky proti kašli naprd, on se hlavně musí dostat do fáze, aby odkašlával. teda mě aspoň nikdy dr na ten štěkavý kašel žádný podobný lék nedoporučila..myslím že fakt ne, snad nekecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
6.7.14 23:00

@lyrica hele muze to odejít tak jak to přišlo a zitra bude v pořádku
Hlavne ho sledujte a dejte hodně pod hlavu kdyz půjde spát at spis sedí a otevřete všechny okna i kdyz je teplo treba to trochu pomůže
@slavuska1 prodlení šílený záchvat mel před Vánoci---byli jsme na pohotovosti kde odjížděl po inhalaci domu v pohodě
A za 2 hodiny uz jsme byli na jip kde jsme strávili 4 dny---strasn to bylo
No a od te doby ma treba náběh ale okamžitě dam prednison, k lednici a zatím jsme to vždy zvládli doma
Jo a na te jip prave dr rikala ze zatahuje výš než vždy před tim–ten dolik prave ze uz by to melo byt jen lepsi
Ale stejně se každy vecer ptá jestli mu půjde v noci mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.7.14 23:01
@lyrica píše:
@slavuska1 no jen Železný hory, na chatu. Myslíš že jet? Je to v přírodě, u lesa…ale bojim se :oops:

určitě jeďte, to mu na to pomůže nejlíp. příroda, a čerstvý vzduch, a teda nadmořská výška čím výš, tím líp, pokud pojedete autem, neviděla bych žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
6.7.14 23:01

@slavuska1
to píšou, dceři bude na podzim 6 a zatím naposledy to měla na jaře takže jí bylo 5,5r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.7.14 23:03

@slavuska1 jojo, autem. Tak já to ještě promyslim. Mám skočit alespoň k dětský?

@Petra Z dobře, snad bude spolupracovat a nebude mu vadit spát na těch polštářích. Šoupnu mu do pokoje chůvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
6.7.14 23:05

@lyrica
sinecod dát můžeš utlumí ten štěkavý kašel

Příspěvek upraven 06.07.14 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
6.7.14 23:05

@lyrica skoč at ti sebou dá aspoň rectodelt nebo prednison
Av autě bez klimatizace hlavné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
6.7.14 23:06

@lyrica jo. A raději bych ho mela v noci u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.7.14 23:06

@Petra Z tak snad už to bude jen lepší :kytka:. a je velký, nebo spíš drobnější? já právě přemýšlím, jestli je to fakt o věku, nebo spíš o velikosti dítěte, kdy mu to v tom krčku dozraje natolik, že už to zdolá :think: v tom prosinci to měl v hodně slabý verzi i starší, tehdy 3r a 8m, a bylo vidět, že si s tím prostě poradil, párkrát zaštěkal, ani jsem s ním nemusela k oknu, a ráno se vzbudil v pohodě, a výšku má jak leckteré 6 leté dítě, a mladší je taky obřík, má skoro metr výšky,..tak jestli můžu doufat, že to přestane o hodně dřív než v 5 letech :think: teď je zatím od dubna klid, tak doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.7.14 23:07
@lyrica píše:
@slavuska1 jojo, autem. Tak já to ještě promyslim. Mám skočit alespoň k dětský?@Petra Z dobře, snad bude spolupracovat a nebude mu vadit spát na těch polštářích. Šoupnu mu do pokoje chůvičku.

jo, u dětský bych se stavila, pro jistotu, naše nás chce po záchvatu vždycky vidět. a spát fakt radši s tebou v pokoji, bylo by to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
6.7.14 23:08

@slavuska1 hele prave ze větší
Mel to poprvé jako 3 měsíční miminko
A ted se každy ptá jak se těší do skoly :mrgreen: a to je mu 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.7.14 23:11

No tak společný spaní, na to nevím, jestli ho ukecám :D On je děsně zvyklej na pokojík a navíc Miky ho bude budit, když se probudí na kojení. To je teda prekérka 8o :roll:

@slavuska1 já myslim, že je takovej akorát právě ( jsem ti moc nepomohla, co? 8) )

@Petra Z tak k dr. skáknu. Já se jen bojim, aby se to tam pak nějak nezvrtlo, je to skoro samota.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.7.14 23:12
@Petra Z píše:
@slavuska1 hele prave ze větší
Mel to poprvé jako 3 měsíční miminko
A ted se každy ptá jak se těší do skoly :mrgreen: a to je mu píše: Více

tyjo fakt, tak to jsi mě nepotěšila, chudinka malej. ať už to máte jen a jen lepší :hug: syn to měl naštěstí až v těch 22m, a od té doby ještě 2krát, ale naštěstí pokaždé jen mírnější forma.dala jsem čípek, a a pár hodin se mi probudilo dítě bez štěkání, bez chrčení, a odkašlávající. ale stejně mě to děsí je to hnusná nemoc. a prý se u dětí, co na to trpí, často rozvíjí později astma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí