LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
7.6.07 15:15

tak jsem ted mluvila se sestrickou rikala ze pokud nebudu vysedavat v nejake prilis horke vody(jako 36C a vice) a nebo se grilovat na slunicku tak klidne muzu.Ze mi muj rozum rekne kdy uz mam dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
7.6.07 15:21

Tak super, to bude urcite prima relax. Hezky si to tam uzijte a starosti hodte za hlavu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
7.6.07 17:39

Taminko: určitě jeď. Dbej pokynů sestřičky. Uvolníš se a bude trošku líp

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.6.07 10:45

Taminko, tak to je super. Vyrazte si pěkně někam na pohodu a krásně si to užijte… Klídeček Vám všem udělá moc dobře :wink:

Jinak jsem teda vy:,–(ila sedy-lehy, abych si nějak zbytečně nekomplikovala situaci. Je sice pravda, že jsem je dělala po celou dobu od počátku těhotenství a všechno šlapalo dobře, ale proč to riskovat… Ulítnu na něčem jiném…
Včera jsme měli s kapelou zkoušku - a jsem docela zvědavá, jak dlouho zvládnem s Drobečkem tyhle hudební nakládačky. Sice to zatím jde celkem slušně, ale tak nějak není financ na zjištění hlasitosti hygienou, abych byla úplně v klidu. A neumím se nikde dočíst, jak to řeší ostatní pěvkyně :cry:
A začíná mi být po ránu čím dál hůř… Když se mi podaří do sebe s přestávkama vpravit snídani, tak už to pak celkem je, ale je to dost krutý boj. Každé ráno skoro na umření.. Tak doufám, že o co hůř mi je, o to zdravější bude Drobeček :)

Holky, mějte krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.6.07 11:59

Mars
tak já mám každý den také žaludek více a více na vodě.. Tak doufám, že už nebude hůř.. U PC to ještě jde, ale horší, když se musím pařit v autě a pak klábosit se zákazníky.. Navíc ta únava. Včera jsem šla spát v 21:30 a ráno se ještě v 08:30 nemohla vyhrabat z postele. Normálně chodím spát v půlnoci a vstávám v pět.

S tím zpíváním… Myslíš, že je mimčo tak citlivé na zvuky?? Zkuse se zeptat doktora… Kdy jdeš vlastně na kontrolu? :-) Možná jsi to někde psala, ale nějak mi to uniklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.6.07 13:19

ahoj holky
zdravim vas.
Tak zitra rano jedeme do rakouska na tri dny si odpocinout a prijit na jine myslenky.(ja to rozhodne potrebuji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.6.07 13:43

Taminko, moc Ti to přeju - a určitě nejen já! Hlavně ať jste vpořádku a ať rostete jako z vody! Vezdravěm těle… znáš to :D

Petrajdo, právě že zvuk docela ovlivňuje nejenom tvorbu CNS, ale i reflexy Kuřátek jako takových. Když se plašívají prudkými údery a všelijakými zvuky, které je můžou vylekat, tak jsou z nich dětičky těkavé a ustrašené a mohou mít tiky. Ale já nevím, jak moc a jak hlasité zvuky jsou špatné. Do 90dB je to OK, páč to je hluk, který nepřevýší rachot v ušičkách uvnitř mamky (tlukot srdce, proudění krve, dech, pohyby v žaludku a střevech). Jenže já jako muzikant se tomu moc nevyhnu, tak čekám vždycky na impuls z těla. Jedna kamarádka vydržela břinkat do 5. měsíce a pak musela do klidu, páč se její miminko rozhodlo krutě protestovat - kopalo, cukalo se, bylo jí blbě. Tak věřím, že náš Drobeček taky řekne mamce, kdy to bude nad jeho síly…
Na kontrolu jdu až 27.6. - to už bude 10.týden. Volala jsem sestřičce a ta mě uklidnila, že to mi udělá všechna ta vyšetření a odběry a dostanu průkazku oficiální mamky :D
Jak to máš vůbec Ty? Už jsi byla a viděla svoje Kuřátko jak roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.6.07 17:30

Taminko, také Ti přeji, ať si skvěle odpočineš a načerpáš nové síly!

Mars,
tak to jsem nevěděla s tím hlukem.. Naštěstí nemám hlučné povolání…jedině snad občas hlučný jekot… :oops: To ale obecně souvisí s nějakou mou psychickou „labilitou“ poslední dobou:-) Musím se hodit do klidu. Věřím, že si Tvůj drobek řekne! Myslím, že když je spokojená máma, tak bude i drobek..
Co se týče Dr., tak poprvé jsem byla v 5tt+2 a příští týden jdu na kontrolu v 7tt+0. Myslím, že pokud bude vše ok, tak si mne take pozve až někdy v tom 10tt na odběry apod.. Uvidíme.

Takže přeji všem hezký víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
10.6.07 17:57

Ahoj holky,

my jsme zpatky z kratke dovolene. Bylo to nadherne, ale vycerpavajici, protoze jsme tam byli bez manzela, takze celodenni starost o nasi 2 letou princeznu byla jenom na me.

Taminko - rakousko mooooc schvaluju. Odpocines si a prijdes na jine myslenky.

Jinak se musim pochlubit, ze me pomalu prechazeji ranni nevolnosti. Musim rict, ze si to zaslouzim, protoze me bylo neuveritelne spatne nekdy od 3tt. takze si tehotenstvi konecne zacinam poradne uzivat :-)

Minuly tyden tesne pred odjezdem na dovolenou jsem zjistila, ze jsem zapomela jit na krevni testy. Doktorka mi dala papiry a ja jsem je doma zalozila a zapomela na ne. Tak doufam, ze to stihnu ve stredu nez pujdu do prace. Jen si nedovedu predstavit, jak tam dorazim na lacno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.07 18:45

ahoj holky
jsem tady anonymne :D ..Ale tady taminka

jen vas chci pozdravit-lazne v rakousku jsem super a jen tady relaxujeme,dobre jime a plaveme.

Tak se mejte

pa pa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.6.07 18:45

ahoj holky
jsem tady anonymne :D ..Ale tady taminka

jen vas chci pozdravit-lazne v rakousku jsem super a jen tady relaxujeme,dobre jime a plaveme.

Tak se mejte

pa pa

• Citovat
  • Upravit
16291
11.6.07 00:12

Ahoj ledňátka, jdu vás jen pozdravit a říct že držím palce ;) Horkou vodou mne taky strašli, ale celý těhu jsem chodila do vany, byla tam přez hodinu, jezdili jsme přez půl republiky za tchánovcema a pohoda.. i to dělání cukroví jsme zvládli a jsme jen o dva týdny dřív :) Ale jinak neschopenka od někdy 10 tt, zákaz chození přes den ven, jestli bude takový vedro jako vloni tak vám holky moc nezávidím… Další mimčo bych brala v dubnu :lol:

Mějte se krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
11.6.07 08:15

Dobré ráno děvčata,
hlásím se po prospaném víkendu :wink: teda nespala jsem pořád, ale rozhodně víc než před těhu.
v sobotu jsem se práskla své sestře a jejímu příteli (chtěli abychom s partou zůstali přes noc na chatě a samozřejmě se důkladně opili) - oba měli strašnou radost. no není to tak dávno, co se mě sestra ptala, jestli náhodou neplánujeme nějaké to mimi, když už máme skoro hotové bydlení. a já zapírala a tvrdila, že ne a že ještě beru prášky…no a ono už tam mimi zřejmě někde putovalo :wink:

Taminko , lázně tiše závidím! určitě ti to prospěje!

S nevolnostma je to u mě zatím celkem v pohodě (ťuk, ťuk, ťuk), nebývá mi zle po ránu, ale spíš během dne a večer. Trochu jako kdybych měla kocovinu :lol: pomáhá mi citronovej čaj se zázvorem - koupila jsem úplně obyčejnej od Jemčy, asi za 12 korun a fakt zabírá. i teplej i studenej.

to jsem se zase pěkně rozepsala, musím se krotit a hlavně jít pracovat, jeden den jsem tu nebyla a mám tu 36 nových mailů k vyřízení :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
11.6.07 08:44

ahoj holky :)
ja vyjimecne tento vikend neprospala :) ale z toho horka mi nebylo nic moc. Blbe mi stale zatim jeste neni, tak doufam, ze uz ani nezacne :)) ale citim, ze uz me pomalu prestavaji tak moc bolet prsa (coz tesi nejen mne O-) )
jen ted jsme trochu smutni, kamaradovi se v patek predcasne o 3 tydny driv narodil synek a pry to s nimi nevypada dobre :( tak ted tady vsichni trneme, co bude dal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.6.07 10:47

Ahojky holky :D

Taky všechny moc zdravím po víkendu! Taky jsem jej - až na několik nutností - skoro proležela, páč je mi naopak čím dál hůř. A nedej Bože se lehce rozčílit - tep 240/180 a mám pocit, že už to přišlo - truhla, bílé krajky, karafiáty a dechovka… Takže se ze mě stává lenochod.

Úplně Vám tiše závidím ty výlety a dovolené - i když Vám to teda moc přeju! Hned bych někam vyrazila, ale máme naplánováno s mužem až někdy na srpenec, což teda nevím jak vydržím :(

Jo a zase mám další půlkilo dole… Opustily mě chutě na cokoliv, tak jen doufám, že to nebude mít na Drobečka nějaký špatný vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí