LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
13.7.07 15:43

Zdeenjo, peknou dovcu :)
a vsem ostatnim fajn vikend, bude hnusny horkop ry :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.7.07 18:49

Ahoj holky, tak to je super že už máte bříško. Já jsem myslela, že to jenom já mám ve 3 měsíci břícho jak těhotná! Fakt mi to přišlo divný, že už v 12 týdnu to jde vidět?? Ale já byla vždycky hubená takže na mě to jde vidět hodně…Vůbec mi to ale nevadí!! Zítra jedeme na dovču.Na Slovensko už se vážně moc těším. Počasí nám snad bude přát. Tak se holky mějte moc hezky, opatrujte se a já se zase ozvu až se vrátíme. Jo jinak já jsem z Uničova - to je takový malý město asi 30 km od Olomouce. A vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
16.7.07 11:11

Cauky, tak jak to zvladate v tech vedrech ? Jeste, ze mam v kanclu klimu, jinak bych padla. Ale vubec me netesi predstava cesty domu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
16.7.07 22:47

Ahoj, moc se omlouvám za dlouhé mlčení, ale byli jsme na chatě a po příjezdu jsem zjistila, že nam nejde PC tedy resp. net. takže jenom v rychlosti: jsme ok, bříško teda docela roste, mimi je hodne, jenom mam porad chut na ty nezdrave veci jako napr hamburgery :oops: Nicmene me 3.8 čeká poradna, tak uvidíme…
jakmile se mi nastartuje net, ozvu se, teď jsem kamarádce znárodnila notebook, tak se omlouvám na překlepy..
Mějte se krásně a prima večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
17.7.07 10:39

Ahoj holky, koukam vetsina z nas je na dovolene - v tom pocasi ¨bych jela taky nekam, no mozna se aspon dnes dostanu nekam na koupaliste, ackoliv tady v brne jich je malo a vsechny budou precpany :( tak nevim. taky vam je v tom horku spatne? ja horko snasim blbe i netehotna, ale ted mi staci 20 min v aute a zvracela bych :( tak nevim, jestli koupaliste, kde neni stin, je dobry napad :(
jinak stale nepribiram, vaha stejna, ale tento tyden uz se mi brisko zacalo pekne kulatit - v obleceni to zatim videt neni, ale u zrcadla si vecer s bublinou povidame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.7.07 12:41

Ahoj holky,
zdravím všechny po 4denním maratonu pracovním a 2denním odpočinku navrch. Strávila jsem šílené 4 dny na festu masters of rock a jsem teď docela vyplivnutá. Ale všechno klaplo a já jenom doufám, že za 2 týdny pro mě bude mít paní doktorka jen pozitivní zprávy (vzhledem k faktu, že zřejmě po tatovi mám negativní krev :cry: )

Horko zvládám celkem fajn - jen musím být v naprostém klidu jak v práci tak doma a musím mít možnost si na chvilku vždycky dáchnout - jinak na mě jdou návaly.
Na kontrole u obvodní mi naměřili super nižší tlak, taky skvělé EKG a vůbec se prý mám výborně k světu.
Jo! A zkoušela jsem lízátka na nevolnost Gravipop a docela mi pomáhají. Je sice pravda, že už je to mnohem lepší samo o sobě (evidentně se vybouřily někdy kolem 9. týdně), ale pokud Vás to trápí, zkuste je taky - třeba pomůžou.

A jeden dotaz - páč moje Dr. to moc neřešila - jak sluníčko a slunění a solárko a tak? Nevíte některá? Dočetla jsem se, že krom přílišného horka (které se dá likvidovat sprchováním a ovlažováním nejen bříška) a zvyšujícího se tlaku tam nic moc nehrozí, ale nevím.. poraďte !

Díky a skvělý den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.07 12:54

Ahoj holky!
Tak jsem vás „šmírovala“ už dost dlouho, takže myslím, že také nastal čas se k vám připojit (abyste si pořád nestěžovaly, že je vás tu málo) :) Dnes jsem čerstvě ve 14. tt, termín mám někdy kolem 18. ledna. Je mi 28, přítelovi 30, vdaná nejsem (musím počkat do září) a myslím, že nepatrné bříško už mám (minimálně tedy nedopnu polovinu šatníku) 8)

Momentálně ležím doma (a ještě týden budu), protože jsem začala krvácet a doktorka mi našla hematom. Prý je ale mimčo v pořádku, hematom je až dole a mimčo neohrožuje. Nicméně klidový režim, Ascorutin, Utrogestan je nezbytný. Máte s tím někdo také nějaké zkušenosti? Není to nic příjemného a hlavně je to doma nuda. Zase je to ale lepší než být v nemocnici (tam jsem pro změnu strávila minulý týden kvůli stejnému problému). Aspoň jsme s doktorkou přišly na to, čím to je a zatrhla nám s přítelem jakékoliv šmajchlování :idea:

Tak se mějte a ať vám to ubíhá víc pohodově než mně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.07 13:12

ještě posílám svůj zbrusu nový metřík :D

""http://bd.lilypie.com/AfERp2/.png:http://bd.lilypie.com/AfERp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
18.7.07 14:09

b]Mars ja se slunim celkem normalne, byla jsem i v druhem mesici na Krete a ted o vikendu na koupalisti, akorat si vzdycky na chvili zakryju bricho rucnikem nebo sedim chvili ve stinu. Solarko urcite ne, ja jsem to zjistovala, protoze jako milovnik opaleneho tela jsem si nedovedla predstavit tyden bez solarka, ale bylo mi to zatrhnuto :roll: Takze spoleham ted na slunicko a pak si budu muset holt zvyknout, nerada bych, aby ze me byla mikrovlnka 8O ( no jo hrozny vtip )

Rapidko vitam te :-) A taky gratuluji a hlavne preji, at se vse brzy spravi. Myslim, ze by sis ten klid mohla uzit, protoze pak uz nebude kdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.7.07 15:07

Ahojky holky, já mám termín 30. ledna, tak to vypadá, že mezi Vás taky patřím, takže bych se k Vám ráda přidala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
18.7.07 15:28

Ahoj všem, koukám, že se to tady příjemně rozrůstá :wink: takže také vítám všechny příchozí :D
Napadlo mě, že bychom si měli nechat založit fotogalerii, abychom se mohli chlubit, jak moc nám ty bříška rostou :oops: no, mě teda docela hodně, ještě ten špíček navrh, no, normální kalhoty už nedopnu..

Jinak co se týče slunění, docela dobré povídání je v poslední Mamince tuším, ale od pátého je opalování nedoporučováno..A solárko asi určo ne.. Jinak já jsem si na žářijovou dovolenou koupila na MMB těhu plavky, jsou pohodlné a super sedí, mají zvětšovací bříško, tak to pak ještě využiju na plavání, jestli se tam teda dokopu..
Jinak miminko kulička nezlobí, jenom ty vedra nic moc, nikdy jsem to moc nemusela, včera jsme byli celý den v bazénu a až na občasné bolení hlavy to rádoby přežívám..
Tak se mějte prímově a já se zase objevím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.07 21:32

Ahojky, já bych to tedy ani s tím opalováním moc nepřeháněla, protože v těhu je na to tělo obecně více citlivý a můžou se vám udělat fleky :oops: Takže bych doporučila spíš stín. Navíc v těchle vedrech… (i když se to prý už má uklidnit, konečně! :P )

Marsko , prosím Tě, máš podobný metr jako já, jak jsi ho tam vložila? Já si připadám už jako negramot, ale nejsem schopná přijít na to, jak ho tam mám vložit, aby se mi dole nepsal ten příšerný odkaz. Poradíš? Kdyžtak prosím napiš SZ. Moc děkuju!

Jinak všem hezký večer!

""http://bd.lilypie.com/GMisp2/.png:http://bd.lilypie.com/GMisp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.07 22:37

tak už nic, metřík už konečně funguje a koukám, že se zpětně doplnil i do mých starších příspěvků, tak je tam dokonce dvakrát :D
No aspoň, že jsem na to konečně přišla! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
19.7.07 11:24

Ahoj nove prichozi :) to je dobre, ze je nas vic a zacina to tu ozivat.
Ja taky resila slunicko vs solarko - solarko ne, jak jsem cetla a slunko - kdyz se to nebude prehanet, tak pry neni problem. Ja zatim trpim - vzdycky jsem se v prvnich teplych dnech placla na prehradu a chytla za 2 dny bronz na cely zbytek leta …jenz v prvnich teplych dnech mi nebylo nejlepe a ted v tech horkach jsem rada, ze nemusim zbytecne ani do obchodu natoz se nekde opekat. Nicmene trochu bronzu by to chtelo, tak pokud bude slunko jeste o vikendu (to uz nemaji byt ta vedra), tak asi zajedu k segre nazahradu k bazenku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.7.07 12:30

I já zdravím nově příchozí holky !!!!!

Já se zase dočetla, že pokud doktor nezakázal sluníčko, tak solárko v rozumné míře (jakože mých 9 minut týdně je fakt prčinec) není problém. Samozřejmě horka zvládám i já dost krutě, ale cca co 15 minutek se nechám zkropit a docela to jde. Fakt se ale nevyznám v tom vlnění… A při rozsahu mého organismu i bez bříška jsem ve tvarohové podobě hodně špatně zvladatelná, tak proto se ptám na varianty. No, možná nakoupím krémy jako Dove nebo co (můj muž jednu chvíli používal a jsou fakt skvělé!) a zase to půjde…

Rapidko, ten mětřík se Ti moc podařil! Já jsem na něm dělala cca 2 dny a nakonec mi holky poradily se podívat do prvních rubrik diskuzních for, kde je to celkem pěkně vysvětlené.. Ale s technikou zajedno vždycky nejsem :D

Mějte krásný den bez komplikací :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital