Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
8.12.09 17:52

Ahoj holky,

vy jste to dnes rozjely ve velkém :palec: Sotva jsem stíhala číst :mrgreen:
Knizsko doktorka je fakt hvězda, takhle stresovat :nevim: Ještě že Tě v nemocnici uklidnili.
Co vím, tak u nás se porodopis nebo jak se tomu říká, sepisuje taky až při příjmu při porodu. Docela mi přijde fajn, že už to budete mít sepsaný dřív.
Berdo obě jména jsou krásná. Já bych s nima u manžela ale neuspěla. Jsem ráda za Emu, i ta se mu dlouho zdála hodně extravagantní. Naštěstí si to opakoval tak dlouho, až zjistil, že krásnější jméno není :pankac:
Holky, tajně doufám, že budu patřit do té kategorie mamin, které mají menší miminka :oops: Přesně za měsíc mám termín, tak uvidíme 8-o :-)
Sylvii držím palečky, ať se brzy podaří vybudovat pokojíček pro vaše princezny a taky ať nějak zmáknete ty manželovy dluhy. Což takhle zkusit nějakou dohodu, splátkování apod. Oni většinou, když vidí snahu, tak jsou ochotný, teda pokud na finančáku nenarazíte na echt kr…
Holky opatrujte se, pozdravujte bříška a držte se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.12.09 18:32

Berdo, tak Berenika je úplně krásný jméno :palec: :palec: . Musím se přiznat, že se mi zalíbilo natolik, že jsem o něm začala přemýšlet. Ale u manžela by to neprošlo :-? , ten má prostě už zažitou Elišku a přes tu vlak nejede. Tak si musím počkat na další holčičku :-) .
Lucilko, tééda 15-18 druhů cukroví jo?? Já jsem snad za život ani tolik druhů neochutnala :mrgreen:. Musíš být hrozně šikovná, hotová cukrářka :palec: .
Sylvii, držím také palce ohledně splátek dluhu. To je fakt tedy dáreček. No, hlavně, že to bereš tak sportovně .
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.12.09 18:36

Já jsem patla ale jsem mlsná jako hrom a sladké miluju.
Už se těším zase na cukroví, ale tentokrát spíš bude péct mamča abych se šetřila.
Dnes jsem byla po dlouhé době v práci tak musím dělat na PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
8.12.09 18:41

Ňák mi blbne emimi…
Berenika je nádherné jméno :-)
I u vas celý den lije? Hrůza počasí
Tak ve vedlejší vesnici jsou ve školce také vešky :(.
Sylvi také držím palečky ať se dluh vyřídí. A já mám hlavu z dluhu cca6t :oops:

Příspěvek upraven 08.12.09 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.12.09 19:19

Sylvii, tak s tím by mě by manžel taky nepotěšil, ale zase jsou horší věci na světě a nějak to určitě zvládnete. Držím pěsti :-)
Takže budete mít nakonec ZOOM? Jsem zvědavá, jak budeš nadšená, už se na něj celkem zase těším, teď jezdím jen s Ondrou, takže stačí „Phil“ pro jednoho :wink:

No nic, jdu se trochu zregenerovat a budu počítat minuty, kdy půjdou děti spát. Už se strašně těším :-)
Jinak mě zase dostal Davča. Má celkem velký požadavky na dárky, tak jsem říkala, že všechno ne, že by se Ježíšek strhal a on mi na to dneska odpověděl, že to nepřinese Ježíšek, ale přiveze táta autem :mrgreen: Tak jsem se zase musela smát, jakej je to koumák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 19:46

Jo jo , Fragolo ty děti jsou někdy chytřejší než si myslíme :lol:
Berdo jméno je krásné, ale mě by taky neprošlo.Manžel je v tomhle děsně přízemní
Sylvii věřim že tohle je fakt nepříjemné, ale snad to nějak zvládnete.Hlavně se moc nestresuj, mysli na miminko.
jinak k těm porodum malých a velkých miminek:
Filip když se narodil, měl 3620 g, takže žádná chudinka.a samotnej porod byl hračka.Nejhorší byly ty hodiny bolestí předtim, a ty by byly stejné i kdyby vážil o kilo míň.Pak ho vytlačit, to už byla maličkost.Tak ono zas na té váze podle mě moc nezáleží.Ale ono je to fakt pokaždé jiné.Mám kamarádku a ta zas malého vytlačit nemohla.a byl menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.09 19:50

Tak já se připojím s těmi mírami. Dneska jsem byla poprvé v porodnici na „zápisu“ v 36tt a doktorka odhadla váhu miminka na 3040g - o týden větší. Možná taky porodím macíka, ale prý to není automatický, říkala, že ve finále může klidně vážit jen tři a půl kila. Tak uvidíme. Každopádně jsem valila oči :roll: , už máme tři kila!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 19:55

Kristy tak to je fajn.Aspoň víš že kdyby něco, je už miminko dost velké.
Je to na tobě, ale nechtěla by sis vytvořit metřík?Je to pak krásně přehledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.09 20:02

no jo, napadlo mě to, ale já jsem asi technický antitalent, takže jsem vůbec nepochopila, jak na ten metřík…

A máš pravdu, kdyby něco, tak mimčo je už dost velké. Stejně si myslím, že porodím dřív, než toho devátého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.12.09 20:14

Zdar tehulky, je videt, ze uz jste vsechny doma a mate cas vykecavat :mrgreen: Vubec nestiham docitat :)
Sylvi, s tema dluhama je to drsny, ale jak uz rikaly holky, jsou to jen penize a sou dulezitejsi veci na svete. A vanoce nejsou jen o darcich :hug:
Knizsko, supr, ze to s Tebou vypada lip, jo, doktori fakt umi lidi vystresovat paradne.
Jako tady je opacnej extrem, za cely tehotenstvi jsem byla 4× u prakticky doktorky a dneska po ctvrty u porodni asistentky, pokazdy mi jen zmeri tlak, zkontrolujou moc a poslechnou prckovo srdicko a to je cele. Ve 12 tydnu mi brali krev a ve 20 tydnu udelali utz. Tot vse. O tom, kolik prcek vazi, meri, atd si muzu nechat jen zdat. Ale na jednu stranu aspon netravim cele tehotenstvi po doktorech, nestresuju se nad vysledkama ruznych vysetreni a mereni a tak nejak mi to prijde vic prirozeny.
Jooo a vcera mel malej narocnej den, celej den se stehoval sem a tam a nakonec zakotvil hlavou dolu!!!Ted jen, aby tam vydrzel :)
Berdo, Berenika je krasny jmeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
8.12.09 21:08

KPKristy je super vědět, že kdyby něco, tak už je to fakt v pohodě :-) Já jsme zvědavá, co mi řekne moje doktorka ve čtvrtek. Termín mám o den dřív než ty (8.1.) a zhruba od poloviny těhu mi taky doktorka tvrdí, že jsme cca o týden větší. Fakt už se moc těším :mrgreen: :dance:

S tím cukrovím jste mě úplně „naladily“, tak jsem si hnedle udělala na zítra dvě těsta a myslím, že zítra ještě alespoň jedno udělám a hlavně začnu píct.

Lucilko tolik druhů 8-o máš můj obdiv. Pamatuju, že kdysi jsme doma taky tolik pekli, ale teď už se to nějak fláká :oops: Mamča to vzdala s tím, že se stejně vyzobou jen ty oblíbený a některý zbývají, tak teď už dělá jen ty oblíbený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
8.12.09 21:13

Mausko… obr gratulace k otoční- šikula malej. Budeme držet palce, ať už tak zůstane

holky mně dnes nějak bolej záda a kyčle, břicho už naštěstí přestalo…se cítím jak 2 týdny před porodem

Fragy-ach ty děti :D
Já si musela vymýšlet, proč ma babička pod postýlkou schovaný balící papír na dárky. Vždyť je předse nosí ježíšek
Teď si uvědomuji, že i když se polovička vráti třeba až v 20, hodně si odpočinu. Anděla se hned na něj pověsí a já mám klidek a vypínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.09 21:25

PajaF, tak mysli na to, že na Silvestra je ten úúúplněk :-D , a když máme ta miminka větší… Nechci malovat čerta na zeď, ale nějak se toho pocitu nemůžu zbavit. Asi by mi to ani nevadilo… 8-) . A hlavně jsem šíleně zvědavá, co budeme mít. Doktorka to dneska jasně viděla, ale já byla neoblomná, že už to ten měsíc vydržím, ale hlodá to, hlodá :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 22:02

Mausko gratuluju k otočení :potlesk: :potlesk:
Já si teď dala s manželem vanu.Při troše dobré vůle jsme se tam ještě vešli oba :mrgreen:
Nějak se mi nechce spát, ale při představě ranního vstávání ( Filip ) a nočního ponocování ( WC ), jdu zalehnout :-D
Jo a Kristy takhle jsem to měla s Filípkem.Nevěděli jsme co to bude, celou dobu zvědavost v pohodě, nejhorší byl ten poslední měsíc.Navíc mi taky doktor tvrdil jak krásně to vidí, a jestli to opravdu nechci vědět.
Už to máš za chvíli, tak vydrž, bude to krásné překvapení.
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.12.09 22:20

Ty jo Kristy tak to máš můj velký obdiv, že sis to nenechala říct, to já bych to nevydržela a už vůbec ne, kdyby mi někdo říkal, že to vidí.

Mausko, gratulace k otočení malého! To je šikulka, myslím si, že už tak snad zůstane. Já mám také pocit, že se Eliška dneska nějak pohla a cítím jí trochu jinak, tak uvidím zítra.
Jdu chrnět, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital