Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
3.7.09 12:57

Děkuji všem za gratulace :P .
Kosatko to já bych byla ráda, kdyby mi ještě narostly prsa, to bych brala, protože je mám nic moc. I když teď s těhotenstvím se mi trošičku zvětšily a hned si připadám mnohem přitažlivější a užívám si to :lol: :) .

Ivi dlabeš nějaké těhu vitamíny? Je to prý právě i moc dobré na zoubky. Já beru Elevit a možná mi trochu pomohl i od nevolností. Zrovna čapnu telefon a půjdu se objednat k zubařovi.

Přišla jsem zrovna z nehtíků, tak si užívám jak jsou krásný, lesklý a čistý :D .
Hezký den všem, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.7.09 21:21

Fragola:
Taky se vždycky směju, že kdyby rodili chlapi, tak porodí jedno dítě a odejdou do důchodu, jak by z toho byli zdrchaní

:D :D :D vtipné!!!:-)

kecko: á už jsem tady dvě čísla poprsí nabízela, najíždím na F!! 8O .. a věnuju velmi ráda..... :D :D napořád!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.7.09 21:24

paroon, komentář k prsům pro KUBINU?.-)
se mi holky pletete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.7.09 15:50

ahoj, teda tady je pusto a prázdno :)
Je vidět že je venku hezky.My napustili bazének a teď jsme malého horko těžko dostali na chvíli domu aby si odpočinul.Tak přeji hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
5.7.09 19:43

nová lednová prvorodička

Ahoj,
hlásím se k vám (nám) k lednovým porodům…můj termín podle PM 26.1.
Teď jsem na konci 11.týdne :D
Zajimalo by mě:
1. Jak jste na tom s nevolnostma? Mně to už to nějak polevilo - teda spíš z pocitů blivno mám teď naomdlení

2. Jak Vám roste/neroste břicho? Kdy to tak začne bejt vidět ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.7.09 20:30

Ahoj,

Kosatko, no jo, všichni jsou fuč :wink: To počasí se vyvedlo, čekala jsem, že bude lejt, takhle je to super, mám vypráno, usušeno, vyžehleno… U tebe je doufám všechno OK a prcek nelobí :wink:

Knizsko, vítej a gratuluju :D
Nevolnosti by měly přecházet po 3. měsíci. Mně bylo taky celkem blbě, ale poslední týden pozoruju, že už je to lepší. Aspoň místy :lol:
Jsme na tom s délkou těhu tak nějak stejně, jsem taky v 11.tt., když jsem byla těhotná poprvé, už to na mě bylo dost vidět právě na konci 3.měsíce.

Mějte, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.7.09 21:37

Knizsko vítej
Já mám pocit že mám břicho jak v šestém měsíci.U prvního těhu jsem takové neměla,ale je pravda že mě ty 3 kila co mi zbyly, zůstaly právě na břiše
Jinak u mě zatim vše ok, na kontrolu jdu ve středu tak snad to bude dobrý a placenta popolezla alespoň o kousek výš :wink:
Jinak dnes jsme měli odjíždět na dovču, ale co, mimčo je důležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.7.09 23:23

Kosatko, tak ten šestý měsíc je přesný :wink: Teda, po 2 porodech to bylo ještě fajn, ale po třetím a čtvrtém už to se mnou šlo z kopce :D Zatím to neřeším, počkám, až dorodím a pak se začnu o něco snažit :wink:
To je super, že jste oba v pohodě, nedávno tady byla diskuze právě o nízko umístěné placentě a holky tam psaly dost pozitivní závěry.
A dovolených ještě bude… Třeba to už příští rok dáte s prckem :D

My byli dneska na „výletě“, teda, žádná kultura, ale byli jsme v Brně, podívat s na vany a pod. Tak jsem už dnes pěkně vyšťavená, bolí mě kyčle a já jdu spát. Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
7.7.09 08:21

Ahoooj holky..

já jsem teĎ byla chvilku mimo.. byli jsme u manžovy rodiny na Moravě :-) takže máme zase potravinové zásoby na další tři měsíce…

jináč vítám nové těhulky a gratuluju k svatbám a vůbec!! :-)

Mně je tedy pořád blbě, ale dá se to přežít. Břicho teda zatím nemám žádný, respektive pod tím mým špekounkem nejde zatím poznat :-) To hubeňourky to mají zřetelnější :-) Nicméně minule mi vyrostlo opravdu znatelně až na konci 5. měsíce..

Už se zase těším na další kontrolu za tři týdny, páč kromě těch nevolností už zase plašim, aby tam miminko bylo a bylo v pořádku :-) jo, už se těším na kopance.. to pak o něm člověk ví :-)

Tak, malá mi zatím spí, jdu něco udělat.. ezký den všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.7.09 10:14

Ahoj těhulky :) ,

Knizsko, vítej mezi námi, gratuluji!!! To je tvé první těhu?? Já jsem ve 14. týdnu a je to mé první těhu, bříško nemám, jen večer když jsem najezená, takže když mi nikdo nevěří že jsem těhu, tak se mu musím ukázat po velké porci jídla… no a hned vypadám aspon trochu těhu :D ale jinak nevolnosti a nechutě už jsou cca 2 týdny pryč a cítím se dobře…

Fragol, ty jo taky bych potřebovala vyžehlit!!! :oops: ty jo starám se jen o sebe a manžu no a stejně nějak nestíhám!!! Hrůůůza, takže máš můj největší obdiv… jsi šikulka… No s tou vaší přestavbou… určo to brzy skončí… takže pevný nervíky ti přeji :wink:

Kubin, moooc gratuluji ke svatbě, je to vážně užasný den, tak si ho pořádně užij!! a jak říkají holky, lepší když je mimi ještě v bříšku, to se hlídá lépe, než kdyby ti běhalo :D takže hodně štěstí a hlavně pořádně si užívej přípravy a plánování… třeba to bude naposledy :D (to ti přeji)

Jinak u nás ve varech svítí slunko, tak snad to vydrží!! Holky hezký „zkrácený“ pracovní týden přeji…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
7.7.09 11:38

Alkyno joj, Ty jsi z Varů.. máte tam teď rušno, že :-) Já tam byla dvakrát na festivale, z toho jednou to bylo nádherný.. sluníčko, koktejlky, jídlo, filmečky.. a podruhý hnus, lilo zima, lísky vyprodaný :-) no a teď už na to nejni ani čas ani moc energie :-) ale Vary jsou v létě nááádherný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.7.09 15:27

Holky, moc vás prosím, možná jsem tady u vás četla odkaz na kočárky, ale už ani nevím kdy a nejsem si jistá jestli to bylo u vás. Chtěla jsem poprosit jestli byste mi mohli napsat odkazy který jste si tady sdělovaly. Jsem normální skleróza a budu psát asi na všechny měsíce. Moc děkuju a jestli by to šlo tak písnout SZ. Opravdu moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.7.09 15:55

Ahoj holky, kdepak všichni jste? Venku je krásně, tak určitě lítáte někde na zahrádkách :lol: .
Alkyno děkuji za gratulaci. Svatební přípravy si zatím užívám, příští týden si půjdu vybrat šaty, tak se moooc těším :P . Od puberty se těším na to, až si je budu zkoušet, takže se nemůžu dočkat. Jen doufám, že nebudou mít pro těhulky nějaké příšery.

Nevolnosti (musím to zaklepat) se mi trochu lepší a už to není tak hrozné jako na začátku. Nebo že bych si na ně už zvykla :roll: ?
Mějte se fajn, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
7.7.09 16:12

ahoj holky, u nás taky pohoda :D Bříško se občas ukáže, občas není skoro vidět. Taky bych řekla, že to hodně záleží na tom, jak jsem najedená. Když si dám ale pořádnou večeři, tak to je pak krááááása :dance: Už se těším, až si se mnou přestane hrát na schovávanou.
Sylvii úplně chápu Tvé pocity. Na kontrolu jdu taky AŽ za tři týdny a nevím, jak to vydržím. Už se moc těším, až mi paní doktorka zase ukáže miminko a uklidní mě, že je vše OK.
Kubino moc si uži vybírání šatů a všechny ty věci okolo svatby. Já na to moc ráda vzpomínám, i když se to bez drobných šarvátek samozřejmě neobešlo. Ale s odstupem času se tím člověk jen pobaví :D
Holky opatrujte se a mějte se fajn
 Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.7.09 19:02

Ahojda briska.....
tak já strávila ,, hezký,, víkend u tchýně. Polovička to už vyklopila a její reakce byla ,, pane bože,, Ještě, že jsem u toho nebyla. Celou nedeli máčela malou v bazénku a pak ji nechala běhat v mokrém triku. Teď malá kýcha o život.
Na krev v rámci scr. jsem ještě nebyla. Celé páteční dopo jsem strávila čekáním u zubaře. Řekla mi, že prý těhu nemá vliv na stav chrupu :? .

Bríško asi roste… ale moc to nevnímám… spíš mi přijde nějaké malé. Ale to bude asi tím, že teď místo 36-38 nosím 40 kalhoty :P

A včera jsme si udělali radost…sehnali jsme v hornbachuuu slunečník 3m s nohou na boku zamoc slušné penízky. A dnes začalo pršet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí