Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já jsem 12 tt a jsem uplně v pohodě. Jen mi vadí smrad cigaret a občas mě bolí hlava ale jinak v pohodě. Takže normálně chodím do fitka cvičit(moc to nepřeháním).Jen se brzy unavím a jak sou ty vedra zadržuji vodu jinak se to dá. Za celé těhu jsem zvtracela jen třikrát. tak uvidíme. Jinak se krmím taky slanejma věcma a masičkem. Nejde mi se ošulit něčím míň kalorickým je mi potom šoufl, ale jak si dam třeba párečky nebo kuřátko hned je mi fajn
![]()
Jo a váha se mi zastavila na 56 před 170/53kg asi setelo potřebovalo dostat na normalní vahu protože ted už nemám ty hlady jak dřív…
Ahooj, tak mám po poradně, všechno je jak má, odpovídáme termínu 13.1.2013,což jsem ráda, protože u dcery jsem měla v termínech rozdíl 2 týdny a byl to hrozný zmatek
Jo a přibrala jsem 3 kg
no ale když mě hrozně chutná no ![]()
Gratuluju. Já jdu zítra na screening I. trimestru, tak se trošku třesu, jestli bude vše ok…
@BaBy85 screening mi dělali taky, teda odběry, ale výsledky budou až za 3 týdny, takže se budu třást až příště
a rovnou další odběry ![]()
Děkuju za gratulace, jsem šťastná, že je zatím vše, jak má být ![]()
Tak já se taky hodím fotečku, už je stará dva týdny
ale nemůžu se vynadívat ![]()
Tak my byli včera na utz, vše v pořádku, - mimi mrskalo nožkama a hodilo si pak ručku pod hlavu - termín mi posunuli na 12.1. za týden nás čeká poradna
Tak přidávám fotku, je trošku mázlá, ale je vidět, že tam má leháro teda ![]()
Ahoj, tak já dnes byla na screeningu. Viděli jsme nuchální projasnění i nosní kůstku. Příští týden budu vědět krev. Jinak jsme o týden mladší, takže TP nejspíš až 21.1.
@petule gratuluju
krasna fotka:-)
@petule píše:
Tak přidávám fotku, je trošku mázlá, ale je vidět, že tam má leháro teda
jeeeeeeeeeeeeeeee, krásné!
teda ty mimča mají u nás veget, to je neuvěřitelné!
Téééda… máte všechny moc krásné dětičky… gratuluju
!!!
já jdu na utz zase až 12. 7., tak snad už sem taky budu moct „lípnout“ fotečku ![]()
Jéé krásné fotečky…taky už sem měla mít jednu z poslední ko ale dr uznal že je fazolek opravdu o tyden a půl menší že ta fotka ani nemá cenu…takže první foto budu mít až teď 9.7. už se na ni mooooc těším ![]()