Lhala jsem o svém vzdělání a nevím, jak mu to říct

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
1.4.24 12:47
@sagwa píše: Více

Pockej oni maji decka? to jsem prehlidl :nevim: Tak to neni o cem, to je chlapek v klasicke pasti a muze mu to uplne v klidu rict. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 12:50

Prosím anonym
Mne lhal dřívější partner o tom, že kouří. Lhal, nebo spis nepřiznal to 5 let. Bylo to pro mě hodně těžké a bohužel to byl jeden z důvodů to ukončit.

• Citovat
  • Upravit
2200
1.4.24 12:50

Hele řekni to hned. Prostě bez omáčky to vybal. Prostě to řekni rychle, jako když strhávás náplast. :nevim:

Jako z několika důvodu: vždyť v hromadě dokumentů musíš vyplňovat vzdělání. Třeba například v nemocnici se tě ptají na vzdělání.
Další věc, ale tam nevím zda se vzdělání do toho vztahuje… chcete se brát, před svatbou musíte mít o sobě informace a nemá být nic zatajeno. Pokud ano, partner může svatbu anulovat.
Známý to řešil, když se dozvěděl o drogové cestě své manželky.
Takže za mě 2 hlavní důvody, proč to vyklopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 12:52
@Ťarbík01 píše: Více

Kdyby to bylo tak jednoduché :(

• Citovat
  • Upravit
31292
1.4.24 12:52

Jak zareaguje vis spíš ty, jak ho znáš, nez my. Tak za nim jdi hned, uz se klepeš, tak at to mas prijednom.
„Franto, potrebuju s tebou mluvit. Trápí mě to uz roky, sem prostě pitomá.“ Vem ho mimo děti, my treba s ex chodili dulezity věci řešit do koupelny.
Kdyz to reknu blbe, treba ho tim tak vydesis, ze nakonec bude rad, ze jde jen o tohle.
Dej mu cas to zpracovat, a ty s tim zacni neco delat. Bez vytacek. Hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
1.4.24 12:54

Pro mne bys jako životní partner skončila … ztratila bych v tebe důvěru a bez té nemá žádný partnerský vztah budoucnost.

Už navždycky bych byla ve střehu, co ještě kdy vybalíš, v čem dalším lžeš a kolik kostlivců kde schováváš…. když jsi mi celé roky úmyslně lhala o takové celkem podstatné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 12:55
@Mar__tanka1983 píše: Více

Teď není doma, ale bojim se, že se stejně dneska bude ptát co se se mnou děje, protože jsem ubrečená a není se mnou řeč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.24 12:56
@BohunkaP píše: Více

A toho se právě bojím.

• Citovat
  • Upravit
576
1.4.24 12:57
@Anonymní píše: Více

A mate teda spolu decka? :nevim: Tak to by byl blbej, kdyby jen kvuli tomu odesel z rodiny, to se nemas ceho bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.24 12:57
@Řízík píše: Více

Máme a nechtěla bych aby se mnou zůstával jen kvůli dětem, takový vztah bych nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
429
1.4.24 13:00
@Řízík píše: Více

Hned ve druhé větě píše tohle:
S partnerem jsme spolu už 8 let, máme rodinu a krásný šťastný vztah

Vysvetluju si to tak, že mají děti. Proto myslím, že to s případným rozchodem nebude tak horké, ale důvěra asi utrpí. Zase si myslím, že už to možná ten chlap i tuší, když zakl. vždycky přepne jinam, když se baví o daném tématu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402

To že jsi lhala 8 let o vzdělani bych vnimala hodně špatně. Nemohla byhc ti už věřit jestli nezatajuješ další veci. A to že jsi netušila že z toho bude važny vztah, taky něco vypovida o tvoji moralce. Člověku o kterem by sis myslea že s nim budeš mit dlouhodoby vztah bys to řekla a někomu kdo by byl něj přechodovym vztahem bys nabulíkovala cokoli? Já bych zuřila a jela bys že by sis ani nestihla sbalit. lhani je podraz, ale 8 let to je nepředstavitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093

A bojíš se právem…. tohle jsi zvorala hodně, takové věci se nedělají.

Jak píšu - u mne bys skončila. Ale tvůj partner může mít hranice důvěry nastaveny jinak :nevim: Nezbývá než to zkrátka přiznáním zjistit…. navždycky to stejně neutajíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576

Tak to nechapu co resis, to ikdyby s tim mel problem, tak chvili bude hrat divadlo a pak se to zas vrati do starach kolejich. V tom je strasna nevyhoda tech zavazku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.4.24 13:02
@BohunkaP píše: Více

Jo ale ty to zas moc hrotis. :nevim: Jsme jen lidi, vsichni se snazi lepe vypadat a ja osobne bych to chapal a vubec neresil pokud by jinak bylo vse v pohode. :nevim: Jinak pokud by mel vztah x jinych problemu, tak jasne pak by to byl posledni rebik do rakve. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí