Lhala jsem o svém vzdělání a nevím, jak mu to říct

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1170
1.4.24 17:21

@Magical-eyes Hlavní je udělat střední a mít tu maturitu, ne? Když se nepřiznala osm let, nepřizná se ani teď. Ať si udělá jakoukoliv školu, která ji bude trochu bavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
1.4.24 17:21
@Anonymní píše: Více

Tak s timto mam primo zkusenost, blizky kamarad meho manzela zjistil, ze mu pritelkyne (4-lety vztah) lhala o tom, ze ma maturitu. On to bral jako obri lez, rikal, ze nechape, jak nekdo nemuze mit maturitu (on sam VS), no a nakonec to skoncilo rozchodem. Z jeho strany. Rikal, ze nevi, o cem vsem mu jeste mohla lhat. Pro nekoho to zasadni je, i kdyz ja to tehdy popravde nechapala, jinak byli spokojeni. Zjistil to nahodou (tridil dokumenty).

Příspěvek upraven 01.04.24 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
1.4.24 17:23
@Dana066 píše: Více

U dalkoveho studia si az tak vybirat, co by ji bavilo, nemuze. U nas to z asi sesti skol dela jen jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
1.4.24 17:24

Pro mne by byl zásadní rozdíl v tom, jestli jsi někdy ve stresu vyhrkla, že maturitu máš, a pak na to osm let fakticky nedošla řeč… nebo jestli jsi kolem toho osm let aktivně pentlila smyšlené příběhy.

Ten druhý případ je prostě průšvih, s bájivým lhářem bych asi úplně žít nechtěla.

Pokud jsi spíš ten případ prvý a kolem maturity spíš mlžíš a snažíš se odvést řeč jinam, tak nejspíš tvůj chlap už pravdu tuší… a pokud tě má rád a je to normální osobnost, dá se vcelku odhadnout, že bude mít pochopení. Zamysli se ale nad tím, proč jsi mu to osm let neřekla. Bála ses? Proč? O něčem to napovídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
1.4.24 17:32

Myslíš, že zvládne 5 let lhát dál? Že bude dělat maturitu i z češtiny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
1.4.24 18:08
@blumen píše: Více

Tak to je síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
1.4.24 18:16
@Nina914 píše: Více

Tak někdo by si s někým, kdo má jen základní vzdělání ani nezačal…takže pokud to pro něj je důležité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
1.4.24 18:24
@truelly píše: Více

Jak jsem psala, ja to u toho kamarada taky nechapala, ale zaprve mu vadilo, ze mu lhala a zadruhe on resil i geny, coz je pro me blbost, ale on pry chce mit chytre deti. Nevyvratili jsme mu to. Pro nekoho to vzdelani dulezite je a hodne. @Nina914

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.4.24 18:32

Hele klídek - nenech se rozhodit. Klukům na vzdělání partnerky obecně zdaleka tak nezáleží jako holkám u kluků. Pokud je ten tvůj jenom trochu normální, bez ostychu mu to řekni a je to. Má-li tě rád, bez problému to pochopí a možná ti ještě pomůže nastavit časově pravidla tak, aby sis maturu mohla dodělat. Hlavně prostě v klidu, jasný? Maturita dnes nic neznamená (nakonec ani mnoho VŠ) a nemusíš dělat z komára velblouda. A to že jsi měla děsivý dětství ještě neznamená že takovej musíš mít celej život. Stačí si to dobře zařídit a říkat věci na rovinu, aby ses postupně zbavila strachu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.4.24 18:33
@blumen píše: Více

Je to tak, ale zakladatelka to dostala do te faze, ze maji spolu decka. :nevim: Cili to uz je zbytecny resit, zda bude mit chytry decka. :nevim: Ted uz je pozde zdrhat, to by si zkomplikoval zivot, resil peci, alimenty… Pro jine zeny ztratil atraktivnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.4.24 18:39

To mi prijde jako nejhorsi varianta a zaplete se do mnoha dalsich lzi. :nevim: To bude skryvat vsechny ucebnice, ucit se nekde potaji.. nebo jak vysvetli, ze se uci i cestinu a ze ucebnice maji v nazvu neco jako „priprava k maturite..“ :nevim: Prece by ji stacil jen rekvalifikacni kurs k rade profesi, nebo naopak by musela delat vysku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
1.4.24 18:42
@Řízík píše: Více

Myslím, že nejvíc jí může vyčítat, že mu to neřekla před dětmi. Že mu nedala možnost se svobodně rozhodnout…ale lhala dál a dál :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.4.24 18:46
@truelly píše: Více

No asi tak, nechala to zajit strasne daleko a bude se to blbe vysvetlovat a jeho reakce muze byt cokoliv, ale az se zklidni, tak proste se to urcite vrati do starych koleji a ona bude mit sanci si konecne bez vymluv dodelat tu maturitu. A kdyby jen maturitu ono je rozdil pokud ma nekdo uzavrene 4 roky a pak jen neudela maturitu, ale ona nema ani to stredoskolske vzdelani. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
1.4.24 18:51

Na to jak jsem jindy prudérní, tak kdyby za mnou manžel přišel, ze maturitu nemá, tak by me to teda nijak extra netankovalo :think: vím jak funguje, jakej je, 17 let testu, ze je na nej spolehnutí v životě mi stačí :nevim: samozřejmě ze má mouchy jako já, ale zrovna tohle neberu jako nějaký šílený problem. Ale teda nějak nechapu, ze za 2922+ dni nebyla příležitost mu to říci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
1.4.24 18:53
@Lily-of-the-valley píše: Více

Já kolikrát přemýšlím jaký titul mám jak je mi to sumak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...