Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
26.11.09 12:23

Saxi, citronové, jo?? To zní dobře 8-) Hodíš receptík? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
26.11.09 12:25

Ahojky,noo mě to jen zaskočilo jak to rychle uteklo,a ještě nemám ani nic nakoupenýho :oops: .Ale malý koupím asi ten mluvící hrnec od FP,a za mamku mluvící mobil a ještě něco,ta se zblázní je to strašná mobilistka :lol: .Taky budu píct 3druhy,rohlíčky,škeble,a ještě něco,apak nepečený vosí hnízda,ale stejně nejlepší cukroví jsou chlebíčky :mrgreen: .Akorát přemejšlím kdy začít,když to bude moc brzo,tak to budu nuset před chlapem asi zahrabat 100m pod zem,nebo na vánoce budem koukat do prázdnejch krabic :-? :-? :-D .Ale vtom Syneru na ozdobu vypadá taky pěkně 8-)

• Citovat
  • Upravit
16247
26.11.09 12:34

Týnko: jj hodím, je to podobné jako linecké, ale přidává se do toho citronová šťáva :mrgreen:

Christi: uteklo to rychle, my budeme péct asi teď o víkendu… snad se to nesežere a kupovaný u nás tedy nee :) A plastové hačky mluvící či jinak dělající zvuky u nás taky ne, jsem to celé rodině zakázala, už je malé rok a dostala zatím jenom jednu, tak jsem zato mooc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
26.11.09 13:08

Saxi:z toho mobilu,bude mít radost,telefony miluje :-D .A ten hrnec si kamarádka chválila,tak uvidíme.Když ona nemá ještě žádný pořádný hračky pro větší děti,jen samý kousátka a chrastítka atd.. :oops: aty ji už nebavěj ajá jí teď nechtěla nic kupovat když po vánocích má hned narozky.Hmm taky sem zvědavá na receptík,a vyzkouším,ať máme taky nějakou změnu :-D .a loni mi bylo 2měsíce před porodem ouvej,tak nám nezbylo nic jinýho než kupovaný,a bylo taky výborný,ale domácí je domácí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7270
26.11.09 13:15

holky šlehačkové nebo z vína je taky moooc dobré to budu péct já jo a košíčky mnááám to je žrádlo ty miluju já :oops: pak linecké a rohlíčky a vosí úlky to budu péct já…jj saxy hod recept citronové zní zajímavě to neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
26.11.09 13:18

christy ten hrnec dostala bety vloni a hraje si s ním do ted jinak já mám taky raději dřevěné hračky jako saxana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.11.09 14:27

:mrgreen: Ahoj,

tak já asi dneska budu nakonec patlat ty vosí hnízda :mrgreen:

Abruš, košíčky mám taky ráda, máme jedne moooc dobrý recept z Apettitu, už je budem dělat třetím rokem 8-) A z dvojité dávky :lol: :lol:

Adam má teda plastové, dřevěné, plyšové hračky, takový mix 8-) A taky hrací, jak jinak :mrgreen: Ale už má jen dvě hrací, CDměnič od FP a pak hrací berušku od FP, hrací míč od Simby se nějak porouchal :think: , asi nevydržel Adamovi rány či co :lol: :lol:
Jinak vím, že Aďas dostane jednu hrací hračku k Vánocům od FP, ale to bude asi tak fefko, 3 zvukové hračky mu stači :-D
Ještě dostane Lego Duplo a určitě něco vymyslím, chtěla jsem mu koupit velký traktor od Smoby, ale to nechám až k narozeninám, až s tím bude moct řádit na zahradě, takhle by potloukl všechno doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
27.11.09 11:12

ahoj jak se vede? co vikend co budete delat? no tak nam jde tatka do prace, tak vyrazime k mym rodicum, at nejsme porad sami,tak pect cukrovi chci taky, ale jen malo, protoze moje tchyne vzdycky pece a pak nam da a pece fakt dobre, tak at toho nemame moc, nejhorsi je, ze drzim dietu, tak jsem zvedava , jak to zvladnu pres vanoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
27.11.09 12:02

ahoj lanci užijte si víkend u rodičů..já budu s holkama sama manžel je v práci..tak nevím co podnikneme :nevim:

jinak v neděli je advetnt tak asi udělám už výzdobu :wink:

lanci taky jsem držela dietu ale už jsem to porušila přes vánoce to nejde začnu po novém roce a to dost tvrdě :twisted:

týnko tak co uplácala si ty vosí úly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
27.11.09 13:34

Ahojky :mavam: ,já taky dietu na vánoce vzdávám,ale po novým roce fakt tvrdě dotoho :-) .no my jsme o víkendu taky samy doma,nevím co vymyslím :-? a dotoho jsme byly dneska na kontrole u dr.a příští úterý musíme jít na krev a doníst moč,kvůli tomu,že nechce jíst ani to mlíko nepije,jen čaj…tak nám prosím držte palce,ať to není nic hroznýho :-( .Joo myslíte,že může jít s kašlem ven?S chlapem se otom pořád dohadujem,on tvrdí,že ne,ale já myslím že na chvilku může,ne??to bysme byly už 14dní zavřený doma…

• Citovat
  • Upravit
7270
27.11.09 13:57

ahoj christy

pokud malá nemá teploty tak bych s ní aspon na půl hodinky šla ven…a to ti jako vůbec nic nejí jen pije čaj??A má průjem ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
27.11.09 14:08

Průjem nená,no začalo to před víc jak 14dněma,rostou jí 3zuby najednou,a dotoho horečky 39°C a rýma jak trám,to to mlíko ještě trochu pila,moc nejdla ajen čaj,teploty ustoupily a mliko ani ťuk jen řev a vztekání :roll: a pár lžiček jídla,a to jsem zkusila kdeco,a nedávno ještě začala dotoho chrchlat,Hedelix nám nezabírá a dr.jsem se zapoměla zeptat na něco jinýho,tak přemejšlím nad tím Stodalem,ale to nevím jestli může takhle malá :-?

• Citovat
  • Upravit
7270
27.11.09 17:28

CHRISTY MYSLÍM,ŽE SINECOD MŮŽE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
27.11.09 18:29

christy budeme drzet pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.11.09 21:39

Ahoj,

Chhristy, budu držet pěstičky :wink: Myslím, že Sinecod může, pokud chceš, mám ho doma, tak se ti můžu i podívat na příbalový leták, já jsem dávala proti kašli kapičky, sirupy jsou většinou na vykašlávání a Hedelix neznám, tak je možná i na tlumení kašle :oops: :wink:

Abruš, nedělala, nakonec jsem udělala piškotové řezy a manža si pochutnával :mrgreen:

Jinak já mám vík. jasný, zítra jsem ještě vě škole (dneska taky) a v neděli máme rodinnou oslavu, takže vůbec nezbyde čas na adventní přípravu, neva, to zvládnem v pondělí, teda věnec mám, to si zapálíme při obědě svíčku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová