Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
7.3.06 16:05

Dorko od koček skutečně hrozí toxoplazmóza a zní malformace plodu,ale píše se že pokud skočkou žiješ v bytě delší dobu máš nejspíš vytvořený protilátky :D navíc kočka jako taková nevadí ale neměla by jsi po ní hlavně uklízet výkaly,měl by to dělaz někdo jiný…jinak myslím že ti gyndr,udělá odběry azjistí protilátky ale řekni mu to bo nevím zda to dělá automaticky :o možná je to na vyžádání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.3.06 16:18

toxa

DORKO - toxy se bat nemusis. Mame chovatelskou stanici kocek a ja osobne mam titr protilatek temer nulovy. Spise nez z kocicich vykalu hrozi nakaza ze syroveho masa nebo z pudy na zahradce (venkovni kocky)- takze hygiena.
Jinak pro info - infekce z vykalu kocky hrozi po minimalne dvoudennim obdobi a nakaza probiha per os (usty). Takze pokud po kocicce uklizite kazdy den (coz tedy podle me dela kazdy) a neolizujes pritom eee a potom si normalne myjes ruce, tak bych fakt byla v klidu :-)
A mame spooooustu znamych, kteri maji kocky i deti a no problem. Tak si uzivej tehu a pro klid duse si nechej udelat ty testy (pocitej s vysledkem minimalne za tyden spise dele).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.06 17:08

Ahoj,
dekuju vam moc za odpovedi a za uklidneni ohledne toxoplazmozy. jsem nadsena, jak to tardy funguje. Je to fakt super, uz jsem se zaregistrovala, tak tu asi budu casto.

Jenom jsem mela trochu problem najit tu spravnou diskuzi, jeste se tu uplne nevyznam…

Tak dekuju jeste jednou a mejte se,
jdu domu:-))
 Dorka

• Citovat
  • Upravit
1450
7.3.06 18:07

Teda ten metřík mi dal zabrat :cry:
Zkoušela jsem tam hodit i metříky těch mých dvou kluků, to sice šlo, jenže to se mi pak nevešel ten třetí. Tak budu mít jen tenhle :roll:

Vítám Dorku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.3.06 18:23

No bezva Dendulko!!!
Já měla co dělat, aby se tam vešly dva metříky, ale myslim, že tu jsou maminy i se třema…určitě…Jen teda taky neporadim, jak to udělat.

No já zase neumím vkládat ty smajlíky..... :-(

Jinak kosmetická připomínka......v tom podpisu si prosím umaž to poslední url v hranatých závorkách…jak ti tam za tim metříkem zbytečně zůstává… ................to je tohle…no normálně to tam smázni …Ju??

Tak zatim páčko berušky těhulkatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.3.06 18:30

Díky za připomínku :lol:
Už by to mělo být v pohodě, teda doufám :roll:

Jdu koupat ty raubíře, tak zatím pa pa pa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.3.06 20:19

Ahoj Nico a Dorko,
zdravim Vas mezi listopadčatama :)
Pěkně nás přibývá… :)
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.3.06 20:34

To teda jo Domi, přibývá nás a přibývá…a to určitě existuje plno listopadových těhulek, které o tom ještě nevědí :)

Dělala jsem něco do školy, ale vůbec mě to nebaví, nevim nevim, jak tenhle semestr zvládnu, mám myšlenky úplně někde jinde, ách joooo… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.3.06 20:48

Dendulko, co studuješ? Pokud se můžu zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.3.06 20:56

No není to vejška,ale voš - informatika ve státní správě, ale i tak toho mám nějak plný kecky :twisted:
Začala jsem teprve v září, je to na tři roky a mám individuální plán.
Nemůžu totiž nikde sehnat žádnou práci a tak jsem si řekla, že když už trčím doma, tak aspoň něco budu dělat, ale třetí rok budu muset odložit, to je 5ti měsíční praxe, no uvidíme :roll:

A ty pracuješ? Nebo taky něco studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.3.06 21:02

No já už mám nejlepší léta (ta studijní :wink: ) za sebou. Studovala jsem práva. Teď jsem zaměstnaná v nevládní organizaci a až mi skončí neschpenka, měla bych nastoupit do advokátní kanceláře. Počítala jsem s tím, že to bude od 1. března, ale člověk míní a příroda mění :wink: Netušila jsem, že se nám to podaří tak rychle :lol:
Ale rozhodně nelituju, biologické hodiny bijí neúprosně a jaksi postupem času člověk mění žebříček hodnot… No a tak se stalo, že pro mě před nějakou dobou začla být na prvním místě rodina :D
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.3.06 21:11

Tak se aspoň plně budeš věnovat miminku :P

Ale je fakt, že člověk míní a příroda mění, střední školu jsem si dokončila při obou dětech dálkově a to jsem si teď to třetí chtěla užít v pohodičce a klídku, ale při té škole to asi půjde těžko :roll:
Kluky jsem měla brzy a tak nějak jsem si to nevychutnala. Jsem zvědavá, jestli to tentokrát bude holčička, ale i kdyby ne, tak to nevadí, s klukama už si poradit umím :D :D :D

Necháš si pak říct, co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.3.06 21:18

Určitě. Už jen kvůli tomu, abychom předešli zbytečným výdajům na výbavičku ze stran babiček :wink:
A Ty?
Já už se moc těším. Musím se držet, abych to každému nevybrebentila na potkání… V pátek to jdeme říct manželovým rodičům, tak jsem zvědavá na jejich reakci. Manžel říkal, že reakce se dá předpokládat: „No konečně!“ :wink:
Jde na mně zase vlčí hlad - bývá mi z něj dost špatně, tak jdu vybílit kuchyň. Snad tam ještě něco zbylo…
A jak to těhotenství snášíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.3.06 21:26

Když já pořád váhám, u kluků jsem si to nechala říct, no uvidíme :D

Až se sama divím, že to snáším docela dobře, i když sem tam se mi udělá špatně, ale hned to přejde a jsem strááášně unavená, a to nevím z čeho :wink:
Jinak v pohodě. U toho staršího syna to bylo strašný, to jsem něco ucítila a měla jsem pocit, že si někde ustelu, to trvalo do 6. měsíce :lol:

Tak já se pro dnešek loučím, půjdu se opravdu něco učit, a zítra jsem tu jak na koni :P

Ahoj a dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.3.06 07:55

Holky,
tak ja si necham prekvapko.......
kdyz to bude kluk, vecicky mam, a kdyz holka, tak myslim, ze nevadi, ze nebude mit ruzovou vybavicku:-)))

Jinak ja delala v Jablonecke nemocnici na gynde.....a kdyz jsem jeste nebyla tehu poprve, tak jsem chodila k hodne porodum za moji sluzbu, a nechapala, jak jsou nektere maminky neschopne tlacit a nervat.......no hodne jsem sklapla, u sveho porodu, kdyz uz jsem rvala, ze neporodim a radsi chci jit domu a pak ze chci injekci......
Takze pred vsema maminkama smekam.....holt blba holka

Predtim jsem delala v Bratislave a pak v Praze na transplantacich

Dnes jsem tady hodnebrzy, malej terorista vstaval v 5.40

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení