LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
18.5.07 09:25

Ahojda,

tak jsem se taky odhodlala a ráno rychle udělala dvě fotky mého pupíku,tak to za chvíli šoupnu do galerky. :lol:

Jinak taky ještě nic nekupuji,jen teoreticky, kočárek je jasný - Cortina a jsem ráda,že si mi Miiri potvrdila ,že je s ním spokojenost. Taky na netu vybírám postýlku,chůvičky,monitor dechu,hadříky,hračky,...... prostě pořád všechno okukuji a u všeho říkám to koupím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.5.07 09:44

Míno - tak tímhle způsobem jako ty mám taky už prakticky všechno :lol: Je to tak dávno co jsme tyhle věci nakupovaly, bojím se, že koupím fakt všechno, co se mi bude líbit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.5.07 10:00

juuu, to ja bych taky s radosti takhle nakupovala :) jenze vetsinu veci podedim po kamaradkach a znamych, vcetne kocaru, takze na me zbudou uz snad jen ty pliny :roll: zadna radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.5.07 10:01

Ahoj holky!
Teda, vy máte krásný bříška. To já mám pěknej airback, už jsem přibrala něco mezi 3 a 3,5kg, a řekla bych, že všechno do břicha. Takže, z části těhu bříško a z části špek. :roll: :(
V prvním těhu jsem začala přibírat až v 19. týdnu (celkem+7kg) a teď tohle. Ale říkám si, že to je asi tím, že teď jsem otěhotněla hubenější. Před 3 měsíci jsem měla 54kg (při výšce163cm), zatímco minulé těhu jsem měla počáteční váhu 62kg-takže oplácando grando. A co jsem tak zjišťovala, tak s nadváhou by se mělo přibírat méně. No uvidíme. Snad se nedostanu přes 70kg. O víkendu jdu kupovat nějaké těhu kalhoty, tak snad budu mít štěstí na nějaké pěkné.
Gratuluji k úspěšným kontrolám! Já jsem na tom screeningu vad u Apolináře také dopadla dobře. Termín mi posunuli na 15.11., ale můj dr. bude asi dále brát toho 16.11. Marťásku, další KO 4.6.
Také jsem¨se byla zaregistrovat v porodnici v Podolí /to se musí už ve 14.týdnu/, takže pokud to vyjde, budu rodit tam. Poprvé jsem byla u Apolináře a moc spokojená jsem nebyla, tak to chci podruhé zkusit tady.
Vy už vybíráte?
Musím končit, Baruch mi ukradla myš, tak raději honem odesílám, než to smaže.
Pa,
foxík
 14+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.07 10:12

Dívala jsem se na net na porodnice - U Apolináře,Podolí a už nevím která byla ta další a docela je to pálka co chtějí za nadstandart,přičemž jako nadstandartní mi přišlo jen to,že je pokoj jen váš. Jediné co se mi líbilo je,že tam může i přespat někdo z rodiny. Ale v mém případě by to mohl být tak max. kocour,protože přítel bude mít na starost domácnost a kluky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
18.5.07 10:20

No, tak my tady máme jednu nemocnici z porodnicí, takže vybírat můžeme tak maximálně ty kočárky :( Ale je fakt, že některé mamči jezdí rodit i do okolních měst.

Já budu mít na svatbě jako hosta kamarádku, která ale tady u nás v nemocnici dělala až do konce minulého roku porodní asistentku, tak se jí na všechno vyptám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
18.5.07 10:25

Míno, co je podle tebe pálka za nadstandard? Ať mám srovnání.. V Olomouci chtějí Kč 500,–- za samostatný pokoj/den. Ale je tu jen jeden, tak nevím, jestli se mi ho podaří „urvat“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.5.07 10:25

Míno, ten nadstandart je fakt pálka. Hlavní výhodou je, že má vlastní WC a sprchu. Jak u Apolináře tak v Podolí je toto zázemí na standartu dost hrozný, přes chodbu a malý počet. Spcha stříká na všechny světový strany a člověk by si tam vzal nejraději holiny, jelikož odpady špatně odtékají. U Apolináře teče na wc jen studená voda, jídlo je na chodbě…atd. V Podolí na standartu jsou zase povoleny návštěvy na pokoji a to si člověk asi taky moc neodpočine. Spousta ženskejch říká, to se přežije, ale já bych si chtěla i trochu odpočinout, takže pokud to jen trochu půjde, chci nadstandart. A když to nepůjde, tak to holt také vydržím (jednou jsem to už vydržela, tak co. Sice jsem se domů vrátila jak zpráskanej pes, ale co..).
Nejhezčí standart v Praze má prý Motol.
Tak to jen mé zkušenosti. Je to jen subjektivní názor, tak to berte s rezervou..
díky,
 foxík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.5.07 10:26

Dobré ráno, Těhulky. Jelikož už mě je ráno líp, manžel mě zaměstnává ve firmě. Jsem ráda, alespoň se nenudím :D

Kačko, velká gratulace ke kontrole. Že by přece jen kluk? :wink: :D

Holky, jsme krásné těhulky. Ty bříška nám opravdu sluší. Nám všem :D

Ráda bych v červnu nebo v červenci jela na pár dní do Chorvatska autem. Co vy na to? Myslíte, že moc neriskuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.5.07 10:28

A k tomu nadstandartu. Taky chci do něj jít. U nás v Náchodě myslím, že stojí taky 500 na noc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
18.5.07 10:35

Marťásku, já bych taky chtěla, aspoň na Istrii, odtamtud je to přeci jen do civilizace docela blízko.. Ještě to zvažuju, protože od začátku těhotenství jsem byla rozhodnutá, že ne, že nebudu riskovat dlouhou cestu a vedro, ale teď mi přišlo líto, že bych neviděla moře celý rok a kdo ví, co bude ten příští, že? Holky, co vy na to? Nějaké rady, doporučení..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.5.07 10:43

no ja osobne taky doufam, ze to neva - pokud je clovek celou dobu v poho a bez problemu…
protoze prazdniny bez more, to je jako by ani nebyly :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.07 10:46

Tady v Lípě jsou pokoje dva,tedy nadstand. a mají společný WC a sprchu. Stojí 500,–/den a platí se max.4 dny,pokud se z nějakých důvodů pobyt protáhne,je to již grátis.Problém je,že je na ty pokoje velký tlak a je to tedy o štěsí aby byl volný. Návštěvy jsou na něm povoleny od rána do devíti do večera.
Ostatní pokoje jsou dvoulůžkové a opět vždy dva pokoje mají společné soc..
Já si myslím,že v Praze se do ceny promítají i jiné věci - výhled z pokoje a pod.
Zuzajdíku a odkud si :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.07 10:55

Jo a k té dovolené,my se určitě v červenci chystáme,jen co budu vědět výsledky z amnia :! A když bude vše o.k. okamžitě něco vybírám. Jen jsme se schodli,že to musí být někam do civiliz.země,protože co kdyby náhodou. My jsme totiž opakovaně jezdili na jedno místo do Sharm el Sheiku,strašně se nám tam na hotýlku líbilo a už jsme si tam udělali mezi personálem i přátele,ale tam mě teď v tomto stavu nikdo nedostane.
A taky nechci někam,kde je velké vedro,zatím uvažujeme buď o Lanzarote nebo Fuerteventuře (tám je móóóc krásně,doporučuji !!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.5.07 11:00

V Motole nevím jak vypadá nadstandard, ale stojí 1000,–Kč na den. Normální pokoje tam taky nejsou špatné, jsou dva třílůžkové pokoje propojeny a v tom propojení je sprcha, záchod a 3 umyvadla. Myslím, že to jde. Nadstandard se blbě vychytává, nevím jak ho objednat, když nevím, kdy to na mně přijde :? Byl jsem v Motole na návštěvě za kamarádkou a návštěvy jsou tam na pokojích normálně během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí