Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
Tak jsem nafotila bruch ![]()
PAk hodim do galerky, jestli mi to pujde
K nadstandartu.........v JBC je na 6ti nedeli 1 nadstandart ktery je i s mistnosti pro prislusnika, WC, Sprcha, telka, lednice
Pak jsou pokoje po 2 luzkach, kazdy pokoj ma vlastni WC a sprchu, lednici a TV, jsou m ooooc krasne, a to jsou zadara
Jinak nadstandart je za 400/noc, pokud chcete i partnera pres noc, tak stoji 700,
Kdyby maminka chtela nadstandart z 2luzkoveho pokoje, stoji 350/noc, ale zase moc to neni caste, podle stavu rosicek.
PAk je jeste 1 nadstandart na porodnici, ale neni tam vybaveni pro mimi, jako prebalovak a pult se sprchou a vanickou
No ja mela u Jendy nadstandart a super, dokonce zadarmo, jako zamestnanec, a ted doufam, ho taky chytnu ![]()
A nenakupuji jeste absolutne nic, pockam az na 20tt kvuli pohlavi a pak se na to vrhnu pohlave ![]()
Já mám strach v tomhle stavu z letadla, tam mě nikdo nedostane, takže v úvahu připadají jen destinace dostupné po zemi:) A Istrie je moje srdeční záležitost, jezdím tam každý rok od pěti let jen asi se třemi vynechávkami..
Míno, jsem z Olomouce.
Mino a kde ste v sejku bydleli. my tam byli na svatebni ceste,. aporad snime o tom potapeni znovu......
BYli sme v iberotelu fanara.........15 dni, nadhera, AI.........chjo to jsou vzpominky
Katko my jezdíme do hotelu Laguna Vista u Naqb Bay. Až bude mimi rok určitě pojedeme přesně sem zas,ten areál je úžasný a papání - no nemá chybu
![]()
A letadla se není třeba bát,větší riziko je na silnici ![]()
Pamatuju si v Jablonci ještě tu starou nemocnici na kraji města,vozili jsme porody po okolí když se u nás v Lípě malovalo. V této nové jsem nebyla a musím uznat jak to popisuješ,že to musí být v pohodě zvládnutelné i na normálním pokoji.
Mino, my byli u toho majaku, chteli sme pozvolny vstup do more. ja se bojim nekde skocit z mola......
jidlo mi moc njelo, ale fiky a melony jo..........nechapu jak jsem tam mohla nabrat skoro 3 kila ![]()
No ano ja jsem s JBC porodnici spokojena............jako neumim si predstavit v pokoji s dalsima 2-4 maminkama, sprcha na chodbe. jidlo taky, a podobne a hlavne pak navstevy na pokojich, je to opruz.....treba chces kojit a cuci na tebe dalsich 5-10 lidi ![]()
Jé ty máš hezký pupíček ![]()
Já ho dnes taky strčila do galerky,ať jsme tam kompletní.
Mě tam jídlo chutnalo,až moc,hlavně dělali úžasné ryby a nechápala jsem že jsou bez kostí.Sladkosti dělaj strašně přeslazený,to mě nebralo ale ostatní ano ![]()
Můžu se zeptat jak se strká fotka přímo do diskuze,já na to nemůžu přijít.
Mino, ty jeste zadny pupicek nemas,. a teda jsi kooooca hubenourka ![]()
Obrazek do diskuze
Takze najed si do galerky, klikni na obrazek, az hu tam budes mit, klikni na nej pravym tlacitkem mysi, dej vlastnosti a zkopiruj adresu......oznac ji a dej CTRL+C
Pak jdi do diskuze, das odpovedet kliknes do okna a das CTRL+V
Pak to cele oznac aby bylo modre a zmackni img
Anebo nejdriv zmacknes img, pak zkopirujes tu adresu a pak opet img
Ty brďo to je složitý.tak já to zkusím. A děkuji za kompliment,ale jsem narozdíl od vás všech o týdny méně těhu ![]()
Holky krásný bříška
![]()
Ty vado Míno ty jsi nudle, no to se nedivím, že to ti tví kluci doma nepoznají. To u mně by to nepoznal snad jen slepej ![]()
Tak zatím mám pocit, že z těch fotek bříšek mám největší vanu já
![]()
Miiri jakou vanu? Teď si mě rozesmála. Aspoň už se cítíte jako těhotný. Já když ležím tak už si bouli vyhmátnu a včera říkám Zdenkovi,sáhni jak už je větší a větší a on se tak žalostně podíval a říká - já nic necítím
No,už se moc těším na úterý na UZV kolik nám naměří,mě totiž včera šoklo že už máš Miiri takovýho dlouhána. Hned jsem koukala na nějaké tabulky kolik v každém měsíci by mělo mimi mít a ono to fakt sedí ![]()