Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
tak s těma výsledkama na tom budu asi podobně.Byla jsem 15.5. na odběrech,ale na ko jdu až 12.6.V tomto týdnu si ale jdu pro lístek na peníze,tak se zeptám.Je to moc dlouhé.Jen doufám,že kdyby něco nebylo v pořádku,tak by sestřička zavolala.Takže jsem vlastně ráda,že nikdo nevolal.Jinak výsledky už by měli mít,ne?
HILDO gratuluji k prvním pohybům.
už se také těším.
Jinak také hlásím první blinkání,ale bylo to asi tím,že jsem na lačno zapila paralen,nevydržela jsem to a když už mě 4 den bolela hlava,tak jsem si ho vzala a za chvíli běžela.Prý nevadí,ale je lepší nic nebrat ![]()
Po tomhle víkendu jsem jako sud.V pá jsme grilovali u mého tatky a tolik jsem se přežrala až jsem se z toho pos–la
.No a včera Míšovo mamča slavila narozky,takže jsem málem praskla-řízek ze sálátem,jednohubky,zákusky,špízy a dovršila jsem to grilovanýma křidýlkama.no děs od oběda až do večera jsem se nehorázně cpala. ![]()
pa pa
Lumi ty si zvíře
Ale kdy si zase pořádně dopřát když né v těhotenství.
Byla jsem teď dopoledne v Jablonném v Podj. na aerobicu,byla tam tříhodinová akce,odcvičila jsem 2 hod a v tom vedru mi to stačilo.Třetí hodinu už bylo jen posilování a to si myslím že už bych neměla. Ale bylo to moooc příjemný. A teď si jdu dát zasloužený oběd - vinnou klobásu s kaší (vařil můj miláček
) tak musím pjet chválu ![]()
Ahojda Berušky.
Ani nemám sílu vás dočítat.
Jsem pěkně naprdnutá. Ráno jsem jela na pohotovost s podezřením na angínu a ta se prokázala.
Doktorka mě nechtěla dávat penicilin, tak mě dala jen nějaké lokální antibiotikum, co se stříká přímo do krku. Zatím to moc nezabýrá
Když to zítra nezabere, musím si jít pro penicilin
Teď jsem poslala manžu alespoň pro paralen pro sražení teploty. Ten prý při těhu nevadí, volala jsem na gyndu. Je mi mizerně a mám fakt velký strach o mimi ![]()
Marťásku neboj, první tři měsíce by to možná vadilo ale teď ne. Když jsem čekala Aničku tak jsem ve 4. měsíci taky brala atb, protože jsem měla zánět močáku. Ničeho se neboj a hlavně buď v posteli. Na sražení teploty taky pomáhaj maliny, tak zkus třeba kompot, ten se běžně prodává. Přeju ti brzké uzdravení
Hilda píše:
Marťásku neboj, první tři měsíce by to možná vadilo ale teď ne. Když jsem čekala Aničku tak jsem ve 4. měsíci taky brala atb, protože jsem měla zánět močáku. Ničeho se neboj a hlavně buď v posteli. Na sražení teploty taky pomáhaj maliny, tak zkus třeba kompot, ten se běžně prodává. Přeju ti brzké uzdravení
Děkuji za uklidnění ![]()
Martasku, antib. nejsou nic dobryho ani pro netehulky, ale je to lepsi nez kdyby se ti to melo rozsirit a trvat dlouho…ja je dostala v 5 tt (protestovala jsem, ale vysvetlili mi, ze daleko horsi by to bylo bez nich) taky jsem z toho byla spatna, ale oni vedi co dat muzou a co ne, a jak pise Hilda nejkritictejsi je prvnich 12tt, ale i to se da..
Drzime palecky at je ti brzy lepe a hlavne se neboj vse bude vporadku!!
Mino ty jsi nezmar!! 2 hodky aerobiku to ti tu energii muzu jen zavidet, ja jsem pomalu rada ze se kulim, to brisko roste jak divy:-)
Přeju dobré ráno,
Marťásku to bude zas dobrý,mimi to zvládne,protože už je větší a jak už psaly holky - PNC mu neuškodí. Hlavně se pořádně vylež
![]()
Já se pomalu potáhnu do práce,že by se mi chtělo se ani malinko nedá říct. A pátek je tááák daleko ![]()
Krasny ranko,
Mino ty pondelky jsou vazne drsny, mne uz snad drzi nad vodou ze uz jen 2 pondeli a konec-smitec…
No alespon ze se mam malinko v tydnu ochladit, ten pidi vetracek nam to tu moc nezachrani…
Raveno já se zas těším na ten týden volna co si vezmu po 15.6. Doufám ,že bude hezky a já se nehnu ze zahrady z lehátka. Tak bych to viděla ![]()
Krásné ráno.
Marťásku - tak jak je ti dneska? Přeju ti, ať to brzy povolí, aspoň to nejhorší, hlavně se vylež. Antibiotika by mimi neměly uškodit.
Jinak já se tady už týden chlubím, jak jezdím na veletrh a procházky a tak, i když mám nařízeno do 20tt ležet. Tak se mi to včera vymstilo, už od soboty od večera jsem ležela a spala snad v kuse a včera mně i přes to ležení docela dost bolelo břicho, ani Mg nezabralo, fakt jsem měla strach. Dneska je to lepší, ale dám si pohov, klídek a leháro. Ta moje dr. asi fakt ví co dělá ![]()
Tady byla v noci příjemná bouřka, otevřeli jsme balkony na obou stranách bytu, tak to krááásně profukovalo ![]()
Miiri a mě bylo divný,že si se ani včera na netu neozvala. Myslím,že na sebe budeš muset být opatrná i po tom 20.t.,tvoje mimi asi moc nemá rádo když se s ním někde pobíhá
Hlavně že už je to zas o.k.
U nás v noci nespadla ani kapka,v dáli bylo sice vidět blýskání ale vzduch nic moc - vůbec nemůžu poslední dny spát,takže se teď cítím jak přejetá parním válcem. ![]()
A ještě k těm kočárkům - říkala prodavačka ,že dodací lhůta je individuální podle barvy kterou si zvolíte - něco je prakticky skladem,ale zase naopak s některými odstíny je velký problém. My se domluvili,že ho objednáme po té plodovce, pak už věřím,že mimi zdárně donosím.
Příští týden vyrazíme do těch Hostivic kouknout a taky už se musíme rozhodnout. Já bych chtěla někdy koncem června něco málo už nakoupit. Hrozně se mi ty maličké věcičky líbí. Jen tím, jak mám už dítě veliký, tak vůbec nemám jasno kolik čeho a od jaké velikosti a tak. Taky musím myslet, že se narodí na zimu, no bude to legrace. Už se na to moc těším ![]()
Miiri zjistila jsem,že je skoro jednodušší nakupovat i oblečení na mimi přes net - už mám několik oblíbených adres kde neustále nakukuji.
Do Hostivic hlavně jeďte až nebude vedro,je to poměrně malý krámek a bylo tam naprosto nedýchatelno - sranda byla,že já se tam prohrabovala mezi kočáry v pohodě a přítelovi se udělalo tak zle,že musel na chvíli ven na vzduch. Tak jsme si tam udělali i procházku ![]()
Dobré ránko, my máme v práci po ránu prozatím příjemně, ale už se děsím, jak se stočí sluníčko do oken.
Holky, potřebovala bych podporu a radu - studuji dálkově VŠ, ale je to už druhá a jsem ve druháku, mám ho tak z poloviny. Je to samá seminárka, atd., jde mi to, baví mě to, ale času to sebere neskutečně. K tomu pracuji, sama na sebe, nechci toho úplně nechat ani na rodičovské, protože je to v oboru, ze kterého bych rychle vypadla a těžce to doháněla. Ale dá se pracovat z domu. A taky bychom chtěli stavět domeček. No… je toho fakt hodně a tak jsem se včera rozhodla, že tu školu zapíchnu. Že děti budu mít malé jen jednou a o ženskou se dvěma vysokými školami, která je vystreslá, má doma bordel a nemá čas na děti a manžela, nikdo nestojí. Jen bych v tom potřebovala trochu utvrdit, jako že není škoda zahodit ty dva roky, co už mám za sebou. Poraďte, co si o tom myslíte, prosím ![]()
Zuzajdíku tak tady každá rada drahá. Holka, já kdysi udělala dost podobné rozhodnutí a stokrát jsem zalitovala. Ale je fakt,že u tebe je to druhá vejška a máš k tomu i racionální důvody (narozdíl tehdy ode mě - já byla jen tupě zamilovaná). Víš,říká se že škoda je jen umřít a tak se řiď podle toho,jak to cítíš. Není možné zatím školu přerušit a to rozhodnutí tak odložit?