Poradna duly
Jana Čurdová
jj, to znám, taky to má vždycky až za ušima
ale poslední dobou mám pocit, že nejraději z celého jídla má to mytí obličeje po … protože i když se u jídla ke konci vzteká, že už jako nechce, když ho vezmu a nesu do koupelny, tak nahodí úsměv od ucha k uchu a začne se řehnit …
zaju jeho oblíbené je úsměv od ucha k uchu a zvednout jazyk na patro tak že se tam ta lžička nacpat nedá.
![]()
a přistihla jsem se že při krmení dělám letadlo a vydávám různé zvuky aby údivem tu pusu otevřel, pak musím být rychlá jako blesk. ![]()
he, taky dobrý, já zas zjistila, že naše zlato reaguje přesně obráceně, než by se dalo očekávat ¨… já otevřu pusu, aby jako udělal to samé a teprve v okamžiku, kdy ji zavřu, tak on tu svoji většinou otevře
takže už se o to ani nesnažím ![]()
Ahojky.....
opět je co dočítat ![]()
KRISULKO…doufám, že už jsi dojela!!!!! Nebo by bylo fakt možná rychlejší jet na stopa nebo vlakem!! mimochodem cestování vlakem je fatk zážitek!!!
ZAJU…jídelní židličku polohovací bys teď měla na nic…já ji používá asi 5 měsíců a to jsem měla malého vleže a teď už sedí…když bych ho dala do lehu, tak stejně bude sedat. Takže ti určitě stačí nějaká obyč…třeba ta z Ikei. Ale na židličku já osobně nedám dopustit…nedovedu si představti krmit v něčem jiném!
MIIRI…super golfky, hned na ně mrknu! A kdy vlastně letíte a kam (jestli to tady už bylo, tak se omlouvám!!!!)
TULENICE…tyto barvy, tedy spíše šampony od Paletka mám ráda, jsou fatk dobré. Já to používám je občas, když už mám strašnou barvu, jinak mě bravi kadeřnice! Jo a s tím hubnutím tady dráždíš hada bosou nohou!!!!!!!
NAPOLY…tak jsem zvědavá, co nakonec vyberete. Já taky přihodím své oznámení…taky samozřejmě originál.
MÍNO…ten blesk to musela být síla. A chápu tě, žes první letěla za Sophinkou…to jsou prostě ty mařeské instinkty…chránit dítě!!!
My zítra vezeme naše na letiště, letí na Korfu…tak bych jela taky…sice jsme tam už byli, ale to neva. No a my jedeme v sobotu na dovču s kamarádama…sice zkrácenou, ale to nevadí …čekají nás ak ještě dvě!!
Jo a včera tady právě byla kamarádka, s kterou jedeme…je těhotná, rodit má vříjnu…no už ani nevím, jaké to bylo s tím bříěkem…ale asi bych teď nechtěla být v její kůži…porod je ještě stále moc živý!
tak uz jsem tady taky, jedno dite spi, druhy usina, tak snad jim to vydrzi chvilku soucasne…
raveno, viktor taky kouse schvalne, vcera me nekolikrat hryznul do ramene a do prsa, ze jsem mu teda opravdu razne rekla NE (a od prsa ho odstavila), ale on z toho mel jeste srandu, rostak. ale ma ty svoje ctyri zuby tak ostry, ze kouse az do krve
.
miiri, pekny golfky, hezky barvicky!
ad zidle, zrovna v patek mi psala kamoska sms, ze jsou s malou v nemocnici na pozorovani, protoze ji spadla z jidelni zidlicky. tak ted uz v ni viktora bez dozoru radsi nenechavam (nemuzu totiz najit pasy, nekde se nam na pude ztratily).
jinak zaju - ja bych to asi ted nejak pytlikovala se sedackou a koupila pak rovnou takovouhle - ta vydrzi hodne dlouho - http://www.babydracek.com/…robnosti.php?… . v praze ji maji treba na detskym ruzku.
jinak vcera jsme si udelali bajecnej odpoledni vylet
. chteli jsme omrknout cyklostezku z pardubic ke kuneticke hore, jakoze aja pojede na svem kole. no, je to krasna siroka cesta podel labe (udelana na protipovodnovym valu), jezdi tam cyklisti a bruslari, jenomze i pres zakazy vjezdu tam jelo neskutecne aut. kazdou chvili jsme museli uhybat e strane a chytat aju, ktera se na kolecku uci, takze to sneruje sem tam… nevim, kam si tam zkracujou cestu, ale fakt nas to stvalo. bylo to tak otravny, ze nakonec david po hodine zavelel k otocce a zpatky do pardubic, a jeste ze tak, protoze prisla slusna prutrz, nastesti uz jsme zabihali pod jeden most ve meste… no, aspon jsem vyzkousela plastenku na kocar, musim teda rict, ze ta original jane je bezkonkurencni - ma uzasny okynko a vetrani. akorat jak jsme stali pod mostem, tak jsem porad myslela na minu a blesk a byla teda docela po… brrrr ![]()
Petule ale nedráždím hada, když je co hubnout tak to nijak nevadí (hlavně když se hubne samo bez jakýchkoliv diet), podotýkám že jsem už psala jakou mám velikost kalhot, nic hubeného to není (nebo máš pocit že jsem byla hubená nevěsta? Porodu se taky zatím bojím, obávám se že bych měla tytéž komplikace, ale možná by měl mít Mišánek sourozence, aby nebyl tak příšerně rozmazlený jako je moje neteř… no a pokud by se hubnutí opakovalo, tak by se mi to celkem líbilo (mojí peněžence už méně - kompletní nákup nových hadrů něco stojí)…
no a barvit se u kadeřnice jsem dosud nezkoušela, co kdyby mi ten odstín nesedl… takže jsem si parkrát koupila šampón…
adelino no taky se děsím až bude mít ty zuby nahoře, tváří se mu to, že to bude hodně brzy… no dolníma nekouše, zkoušel to a hned mu bylo sděleno že to tedy ne. tak snad to zase zabere, jinak ho odstavím.
včera tu lilo skoro celý den, dnes se tam taky mračí… mám cukání jít na houby - kouknout se jestli už rostou, ale nechci zmoknout
tulenice, neboj, nevydrzi ti to
. kamaradka pri kojeni vzdycky takhle shodila - a prestala kojit a bylo to zpatky. pak kouka na dva roky stary fotky a rika „jezis, ja krava… jak jsem to zas mohla nabrat…“.
no a s tim porodem, ten by mi tak nevadil, i kdyz bych nejspis opet mela prekotny… ale desi me predstava dalsiho tehotenstvi se vsema tema komplikacema a stresem…
Cau holky,
hlasim -1kg po ukonceni kojeni........... a to uz mam asi 4 dny zacpu ![]()
Mela jsem tady navstevu tak jsem moc nepsala ale ted uz se polepsim.
Adel, tak uz mas tu vlozku???? plstenka Jane je fakt paradni, akorat mohli vymyslet, kam ji ukladat- protoze v kosiku je ji plno a uz tam nic nedam
Mino, teda ste meli z prdele kliku, co? Ach jo, koukam, ze taky musite mit vse ![]()
Tulenice, teda to hubnuti zavidim, a ja bych si ten novy satnik taaaaak prala......i prachy by byli, ale ne a ne zatim zhubnout........tak snad do pul roku to bude realni
Nevesticky jsou podle mne nadherne vsechny......oznameni taky super, my meli sice dalane mnou ale zadna kreativita, plagiat, pres net…
Sedatko do vany nebudu kupovat.....dalsi kram do domu nechci, mala lezi ve vane a kope, pak udela otocku a plave
Dnes jsem objednala dalsi pliny, byla jsem na rezentaci latkovek a teda nic mne neoslovilo....... BL, jsou podle mne docela luxus…
tak jsem objednala dalsich 8 plin
NAse mlada sedi..... ale nepo:,–(i se…byla jsem rozhodnuta ji nepozazovat, ale co nadelam,..........nehrbi se, oblouzi se v sede, kdyz tak kecne na bok a uz plazi. ale jenom dozadu.
A vubec si nepamatuji co ste psali… fakt jsem to nestihala.....
adelino tedy ty seš ale potvora
mno tak by se dalo říct na oplátku že to co si přibrala v těhu -5 kg (dítě, voda, placenta) se ti navrátí a už zůstane
![]()
mno a nevím jak rychlý porod bych měla čekat, kratší bych rozhodně chtěla… proposlovaná noc ze středy na čtvrtek - spala jsem tak 2 hoďky. Pak jsem musela vstávat. Lehké posly celý den, to jsem ještě fungovala. No večer zátka… kontrakce celou noc (nespala jsem vůbec, neb si už nebylo jak lehnout), v pátek ráno do porodnice a v 15:15 se narodil.
Jo a co už opravdu nechci je píchat vodu, mám vybráno píchali mi ji 2×, blila jsem jak amina.
tulenice, ty mi prejes, jako bych takhle nemela dost
. jinak mi po aje zustalo 5kg a po viktorovi dalsich 5 ![]()
jo, a kdyz ty na me takhle, tak ti snad budu prat dalsi takhle krasnej porod ![]()
katko, vlozku nemam, okoukla jsem to a nevybrala si. mozna si ji usiju sama, nevim. ale uz bych s tim mela pohnout, nez mladej vyroste, ze
?
s tim kosikem mas recht, ten je mizernej. stejne ale ty janecka jsou proste tak krasny, ze je clovek ma rad i pres tyhle jejich nedostatky…
Adel a jakou mas barvu Nomada?
No ja jane miluji
Jako kofolu
jo a ja musim shodit jeste 19 kilo, na puvodnich 54
Ahoj holky listopadky.
Dnes dorazily návleky, tak jak jsem slíbila Adel, posílám fotečku jak nám sluší. Jsou pravda ještě maličko větší, ale dorostem ![]()
a tady to je: 
Takže ještě jednou moc a moc děkujem ![]()
A jen dotaz pro Napoly : ty svatební šatky, nemáš je náhodou ze salonu CAXA z Olomouce? Podle té fotky. My tam byli v sobotu a taky jsem si vybrala, mají moc hezké a i ty ceny jdou.
Adelino teda ty mi fakt přeješ věci… to já snad raději znovu těhotnět nebudu…