LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
21.3.07 20:01

Zdravím při středečním večeru :) !
Kat-ko, též si připojuji ke gratulantům k srdíčku :D .
Všem, kterým je špatně, přeji, ať je co nejdřív lépe. Včetně sebe, protože to je stále stejná hrůza. Celý den. A protivná jsem taky ukrutně. I uhry se mi dělají; naštěstí jen na čele, jak začínají růst vlasy, takže to není vidět. Aspoň, že tak :lol: .
Chutě tedy nemám žádné, spíš trpím nechutenstvím. Jak jste tu někdo popisoval tu jitrnici, pěkně se mi zvedl žaludek :roll: :D . ale ustála jsem to :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.3.07 20:43

Ahojky maminy, děkuji za milé uvítání.
Mě bývá trochu špatně po ránu, ale nezvracím.Do práce jezdím autobusem, tak doufám, že to nezačne.Ze začátku jsem měla bolesti v podbřišku, protože jsem měla 8 dní zpoždění,tak jsem si udělala test-pozitivní a druhý den zašla raději k mé dr. hlavně kvůli těm bolestem, abych něco nezanedbala.Tentýž den mi hned udělala sono a potvrdila těhotenství, proto se docela divím, že Janičce dala vyvolávačku.
Jinak mě teď bolí prsa a tak trochu břicho, jakoby se napínalo a bylo namožené-ale to pociťuji, až když si po něm přejedu.Asi je to normální, že?Jsem tak trochu vyjukaná.
Jsem moc ráda, že se tady mohu zeptat i zkušených maminek.
Také mám pocit, že se z toho mimča raduje víc můj manžílek než já.Tím nechci říct, že se netěším, ale mám strach z té konečné fáze těhotenství.Jinak na miminko se moc těšíme.Jakmile mi to dr. potvrdila, tak hned běžel do lékárny a koupil mi Centrum Materna a další den knížku, pak DVD.Je to fakt zlatíčko.Mimo jiné beru i kys. listovou.Tak pa a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.3.07 21:32

Ahojky těhulky, všechny vás zdravím.
Jani24, i když tady nejsem s vámi od začátku, tak na tebe moc myslím a každý den koukám, jestli něco pozitivního napíšeš. Jestli jsi to nedostala a pořád máš pozitivní test, tak určitě jsi těhu. Ale jestli chceš mít jistotu dříve, tak si nech někde na středisku udělat test z krve. Nevím, kolik to stojí, ale já bych to asi nevydržela a šla bych.
Jinak Hildo ty mi dáváš 8O Takhle večer napíšeš o jitrnicích, když já doma žádnou nemám!!! Teď na ni budu myslet celou noc :wink:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
22.3.07 07:15

Ahojky, Miiri děkuju za podporu. 29.3. jdu k doktorce. No pokud by tam zase nic neviděla, tak už si tu krev nechám vzít a sama jí o to řeknu. je to ještě sice týden, ale už to musím vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.3.07 08:51

Dobré ránko, zase zvracím, ach jo

Jani24 , moc držím pěstičky, aby to bylo těhu. Zatím to vypadá móóóc dobře :)

lumi , je fakt roztomilý, jak se manža chová. Myslím, že ten u porodu určitě chybět nebude, viď? :wink:

Miiri , ty nám ještě v seznámku chybíš. Pokud chceš, napiš info o sobě a já tě tam ráda dám :wink:

Jinak všem přeji pěkný den http://www.sirmi.ic.cz/smajl/162.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.3.07 08:52

** Seznámek **

Těhulky Jana79 nar.79, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+5
Marťásek nar.81, rak, vdaná, kontrola 26.3., těh. 5+4
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, těh. 7+6
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 29.10 (dle MS), kontrola 27.3.,těh. 8+2
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 7+6
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , kontrola 29.3., těh. 7+3
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 1.11. , kontrola 29.3., těh. 8+0
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 6+5
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 8+2

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 2 roky
Marťásek Martínek 3 roky
Kat-ka Honzík 1 rok
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
22.3.07 13:12

Ahojky!

Jani - neboj, bude to tam. :D A nejsi jediná, kdo to ještě nemá potvrzený od Dr. Já jdu v úterý :D Pak teprve přidám metřík, teď radši ještě ne.

Lumi - manža je super. Jen aby mu to vydrželo, až bude prcek zlobit :D

Víte, co se řiká? Že holky ubírají krásu, takže kdo tu čeká holčičku? Já asi kluka, dokonce mám chvílema dojem, že vypadám nějak líp :oops: A pořád mi nic moc neni, radši teda jím, aby mi nebylo blbě z hladu. A navíc mám takový chutě - třeba na guláš - a když jsem ho uvařila, zvedal si mi z něj kýbl, tak jsem zbytek radši zmrazila. Dneska jsem dělala rajskou a to jsme si s Kubou pochutnali.

Mějte se krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.3.07 13:17

BAboon, no tak to je docela kec.. U jendy jsem vypadala strasne a byl Kluk a ted? Ted to taky neni slava.. tak kdovi :-D

JA se napraskala ted segedinem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.3.07 13:21

Ahóóój. Já teda taky vypadám krásně :lol: :lol: :lol: Hlavně po ránu :lol: :lol: :lol: Že by holčička?
 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
22.3.07 16:28

Ahoj holky, tak 1. pozitivní test jsem měla 16.3.(čtvrtek)-to byl první den vynechání menstruace, no a pak už tam byly jen samé //. K dotkorovi jsem šla hned v pondělí, ale nebylo ještě nic vidět, znovu jdu 26.3. to už tam prý něco vidět bude, tak jsem celá napnutá. Můžu k vám, když to ještě nemám potvrzené od dr? termín mi vychází podle internetu a 25.11.

Jinak mi je občas šoufl-nezvracím, naštěstí. Děsně mě bolej prsa až mě to i v noci budí a bříško mě taky bolí, dneska teda dost.
No a o jídle a pití ani nemluvím-jsem jak bezedná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
22.3.07 16:38

Ahoj Kikijo, to je fajn, jak se nám to tady rozrůstá:) Blahopřeju, i když to ještě není potvrzené!!!!!

Holky, dnes na obědě jsem dostala hroznou chuť na Coca-Colu. Už jsem ji tak pět let nepila, ale nešla zahnat, tak jsem si hned cestou zpátky do práce musela koupit celou flašku.. (Fuj, samý cukr a kofein a bůhví co ještě!!!!!!). …už ji mám skoro dopitou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
22.3.07 16:49

Zuzi, děkuju. Jsem závislá momentálně na ananasu :oops:
Jinak mě docela začalo bolet v pravo, ale tak nějak divně, jakoby pálivě. NO tak snad to nic nebude, je to jen občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.3.07 18:43

Kikijo , vítej mezi námi. Už se nám to tu začíná pěkně rozrůstat. To je moc fajn. Za chvílí tady budeme všichni pupkatí a funící. :lol:
Zatím ti gratuluji a neboj, všechno určitě bude v pořádku :) Určitě sis všimla, že tu máme zavedený seznámek, tak na něj jukni a pošli mi nějaké to info o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.3.07 19:21

Taky tě vítám Kikijo. Určitě to tam bude. Je to fajn, že je nás tolik.
Jinak já dostala včera chuť zase na Kofolu a to jsem ji pila snad jako dítě. Už mám vypitou skoro celou velkou láhev. Suuuper.
Dneska do sebe cpu jedno přes druhé. Na všechno mám chuť, ale jak to ochutnám, tak už to nechci a dám si něco jiného. No jako rozmazlené dítě. :lol:
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.3.07 19:27

tak se přidávám k vám. Dělala jsem si testík a vyšli mě // :! K dr se chystám příští týden, doufám , že mě potvrdí těhu :wink: Pak písnu jak to dopadlo. Počítala jsem si datum porodu a podle netu vyšlo 24.11. zatím ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí